- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.854
- Поени од реакции
- 116.058
Го погодив денот кога Гиорги ќе направи 10 дупли сервис грешки у еден краток сет и кога нема да може да го погоди теренот. Јебига.
stvarno u pm analizata kako obratno da ti bese napisanaГо погодив денот кога Гиорги ќе направи 10 дупли сервис грешки у еден краток сет и кога нема да може да го погоди теренот. Јебига.
Тоа е, више срече други пут. Се мислев која од двете да ја синглирам, ја избрав Гиорги, и сеа Бачински ќе тепа.stvarno u pm analizata kako obratno da ti bese napisana
Башчински изгледаше пореално од двете анализи. Но кога играш такви коефициенти, треба да уплатиш се што мислиш, за да го разводниш ризикот.Тоа е, више срече други пут. Се мислев која од двете да ја синглирам, ја избрав Гиорги, и сеа Бачински ќе тепа.
Знам, ама се преебав пошо уплатив солена сума на главниов тикет и ај викам еден сингл колку да испоштувам да не ми е криво. Инаку требаше двата, ако еден испаднеше секако ќе бев ќар. Нека тепаат Кис и Радванска и кој ја ебе Гиорги.Башчински изгледаше пореално од двете анализи. Но кога играш такви коефициенти, треба да уплатиш се што мислиш, за да го разводниш ризикот.
Танзанија прва даде гол, но во второто полувреме.Само да ви кажам дека коефициентот на Уганда - Танзанија за 2 во 1 потона пред почетокот на мечот. Од 26 слезе на 13. Ако имате сметка на Вилијам Хил можете да се пробате во живо, 2 полувреме, па ако ја даде, 1 конечен.
Да не ве слушам да плачете ако не излезе.
на осечај или имаш некоја информација ?Коринтианс 2
Немој другарЗа неколку часа ќе поставам сигурен прелаз
Немој молим те шо ќе им правиме на парите, а и кладилниците ќе банкротираат.За неколку часа ќе поставам сигурен прелаз