Кладилница (Генерална дискусија)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Цццц..само јас не фатив еј...ќе се отепам...
 

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.934
Поени од реакции
9.568
Убо за вас шо имате за кикирики,кисели млека,еклери и боза ја ке сум на сончоглед и кафе од автомат до 1ви а и клупине покрај езеро не ми бегет чивша нона :icon_mrgr:
 
Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
Мрзе ме да преведувам,мислам дека не смета..
Thiem je dobio Wawrinku u jedinom međusobnom meču, ove godine u Madridu (šljaka). Thiem protiv Top 10 igrača 1:5. Dolgopolov nije bio fizički na 100%, tražio je MTO prije meča a u ta 2 izgubljena seta je servirao 30-40%. Wawrinka ispada u 1. kolu na posljednja 3 turnira.

Querrey je u seriji 20-0, ali je protiv Lopeza izgubio zadnja 2 duela (2-5 h2h) i to u zadnjem je izborio samo jednu break loptu. Najnovija vijest su bolovi koje Querrey osjeća u laktu.

Melzer je Tsongu dobio samo 2 puta u egzibiciji, u zvaničnim mečevima 5-0 u korist Tsonge. Tsonga ove godine ima 5:0 protiv ljevaka. Francuz je igrao u Tokyju, preskočio je Šangaj, ove turnire u Evropi u dvoranama pa će mu ovo biti prvi meč od povratka iz Azije. Danas je glatko poražen u dublovima u paru sa Gasquetom. Imao je problema sa rukom nakon poraza od Przysieznog i vjerojatno je to prošlost, ali zbog Davis Cupa je sve upitno kod Francuza. Melzer je u lošoj formi a Garcia-Lopez nije nikakav pokazatelj.

Murray je dobio Benneteaua u sva 4 međusobna meča. Treba barem četvrtfinale na ovom turniru.

Chardy i Federer su oba meča odigrali ove godine, oba su otišla u treći set. Početkom sezone na hardu pobjeda Federera, u Rimu na šljaci pobjeda Chardyja. U oba meča Federer je dobijao prvi set. Chardy je danas dobio De Scheppera u 2 tb seta, ali moj dojam je da je bio slabiji igrač na terenu. U prvom setu je spašavao 2 bl, početkom drugog seta još nekoliko, ukupno je ponudio 6 šansi protivniku za oduzimanje servisa, ali sve je spasio. Na drugoj strani samo u jednom gemu je zapretio na riternu, kod 5:4 u drugom setu došao je do 15:40 što su bile njegove jedine bl u meču (ujedno i meč lopte). Nije vratio servis ni kod jedne. Na kraju je osvojio 4 poena više od protivnika, ali dovoljno za 2:0. Chardy je danas tražio MTO zbog stopala. Ta pobjeda protiv Rogera ne bi trebala imati neku težinu jer je došla samo koji dan nakon rodjenja djece i bio je upitan do kraja. Federer bi trebao prvi servirati.

Robredo je danas tražio MTO, igrao je opet dug meč, prije tb trećeg seta tražio je opet pomoć doktora, sudac mu nije dozvolio, morao je završiti meč bez prekida. U dublu je odustao. Protiv Nishikorija ima 0:2. Japanac nije igrao od Šangaja.

Raonić i Sock su u zadnja 2 meča na hardu ove godine u 5 setova odigrali 4 tb-a. Sve je dobio Raonić. Sock je dobio prvi međusobni meč, u ostalih 5 je poražen (4 ove godine). Protiv Andujara je servirao loše (nešto više od 40%) a uz to Španjolac je tražio pomoć zbog koljena.

Granollers/Lopez imaju 4090 bodova u trci za London, nalaze se na 6. mjestu i pobjeda sutra bi im garantovala mjesto u Londonu (i sa porazom imaju opet velike šanse). Granollers je prošle sedmice igrao u Valenciji, zbog povrede kuka je predao meč, nakon toga je otkazao dubl sa Lopezom. Ovde je prijavio samo dubl. Kako su nosioci na turniru, u prvom kolu su slobodni, a za drugo kolo se dobije 90 bodova. Protivnici su im Cabal/Farah (šanse za London imaju samo sa titulom ovde). Cabal/Farah imaju 3:1 h2h, izgubili su samo prvi meč prošle godine na šljaci, nakon toga 3 pobjede.

Butorac/Klaasen moraju daleko dogurati na turniru da bi se nadali Londonu. Protivnici su im Benneteau/Vasselin. Vasselin u singlu djeluje očajno na terenu u zadnjim mečevima, dobio je sina prošle sedmice, dubl nije igrao od Šangaja, a odavno su obezbjedili plasman u London. Benneteau u singlu igra sutra protiv Murraya.

Pospisil/Sock za London moraju ostvariti isti ili bolji rezultat od Kubot/Lindstedt. Oba dubla su u drugom kolu.

Фала. :)
 

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Па да му ебам се на тренерот на Шарлот, на најдобриот играч во тимот Ал Дзеферосон по 5минути го остава во една четвртина да игра,а + го имам,крв да сери затоа ќе изгубат!!!
 
Член од
23 август 2010
Мислења
38.344
Поени од реакции
108.658
Па да му ебам се на тренерот на Шарлот, на најдобриот играч во тимот Ал Дзеферосон по 5минути го остава во една четвртина да игра,а + го имам,крв да сери затоа ќе изгубат!!!
Повреден беше Џеферсон, затоа има мала минутажа.
 
  • Ми се допаѓа
Reactions: ilz

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Шо кур е ова за денес (Четврток), 10 утакмици има вкупно.. Од кои пола се Ал шабаб, Кебаб, и тако даље.. Аа денес му е мајката да фатам 100 денара.
 
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.080
Поени од реакции
6.701
лопез е секогаш незгоден,трерба да земи барем сет со бердих ако не и да победи,вавринка ми е избришан за на тикет за навек,ферер добива 100%,цонга не знам не го гледав,раонич ќе победи денес,само сервата му работи последно време ама доволно ќе му биди,другите се семчиња коефициенти
 
Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Нема посрање осечај од коа ќе се разбудиш и ќе видиш дека на 2 тикета те бутнала по една НБА, а си погодил 7/9 типови што си ги изиграл...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom