-x-
punished
- Член од
- 2 март 2013
- Мислења
- 1.191
- Поени од реакции
- 837
Kjuti brat.. Steaua u 89-ta dava gol, mi pagja kamen od srce, otvaram Lens i..Носеќата те опнала)) Лошо е кога сигуриците те опињаат а носеќите ти испаднале
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kjuti brat.. Steaua u 89-ta dava gol, mi pagja kamen od srce, otvaram Lens i..Носеќата те опнала)) Лошо е кога сигуриците те опињаат а носеќите ти испаднале
![]()
Хановер ѓупците изгубија од неписмените Ален што се претпоследни во втората Германска лига а некни победија против Дортмунд....ЗНачи стварно кај овие Германците нема ред се да му ебам
За утре
Џенова-Јувентус-2
Чизбургер-Баерн-2
Инсбрук-Салзбург 2 и Т2
Аталанта-Наполи-2+
ТопMonfils 1
Berdych 1
Lacko 1
Djokovic 1
прееска у 10 на враќање накај дома ја стаив Санта Круз - Вила Нова 7+ на 100че, онака од тепка.
И 5-1 биваше да заврши?
Инаку у моцарт веќе играње никако, стаив уште два тикети еден на 50 еден на 150.
Без да ги гледам коефициентите у билтен.
Ги проверив после од дома истите утакмици у копачка, разликата е повеќе од дупло у добивките.
Има, Раониќ не игра ништо во последно време, али плуска на прв сет мислам најубаво е тука.@Stefan-kobe има шанси Раонич да изгуби од Сок ? Т.е. шо мислиш ти?
И мислам дека Тием ќе го победи Вавринка. Очаен е Станислас во последните утакмици.
Двете прат 9 коеф, сабајлечки, да тргни денот![]()
Другар зарем вреди да се нервираш за 1000 денари добивка да имам среќа да играм како тебе мислам да ги погодам натпреварите така лом ке направивKrv da serat.
Дурант.WTF по која логика за Оклахома е 4 коефициентот против Портланд?..нема да му игра некој на Тандерсите?