Кладилница (Генерална дискусија)

А

Атомската мравка

Гостин
како ова ? дозволено е ?

направи јузер и шибаш ?
Креираш акаунт и парите ги ставаш/повлекуваш преку скрил (манибукерс) или ecopayz. Јас преку екопејз ги ставив оти со скрил имав нешто проблеми..
Најбитно имаш доста утакмици во живо со огромна понуда, еве од вчера јас во живо Манчестер ја пишав при 1-0 рез

Untitled.png

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.311
Поени од реакции
7.045
Креираш акаунт и парите ги ставаш/повлекуваш преку скрил (манибукерс) или ecopayz. Јас преку екопејз ги ставив оти со скрил имав нешто проблеми..
Најбитно имаш доста утакмици во живо со огромна понуда, еве од вчера јас во живо Манчестер ја пишав при 1-0 рез

Прегледај го приврзокот 105141
легално е СЕ ??

http://sport-chat.blogspot.com/2007/04/o.html

блогов вели дека е забрането коцкање и на домашни сајтови......таму сигурно креираш акаунт со точни податоци.........

Последно уредено:
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
легално е СЕ ??

http://sport-chat.blogspot.com/2007/04/o.html

блогов вели дека е забрането коцкање и на домашни сајтови......таму сигурно креираш акаунт со точни податоци.........
лиценцата на бетсити е на друго место не е домашна лол, и бетадриа има македонско мени и они имаат другите немаат како што знам само тоа е не е домашна.

NafuraN

Infinity is my Limit!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
286
Поени од реакции
24
CSKA - Man. City GG3+ 2.15
Apoel- PSG 2 1.60
Schalke- Sport. 0-29 2.00

за 300 уплата, 2000

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.311
Поени од реакции
7.045
лиценцата на бетсити е на друго место не е домашна лол, и бетадриа има македонско мени и они имаат другите немаат како што знам само тоа е не е домашна.
во право си........бетсити имаат веќе години наназад обложувалници во мкд,ги знаат законите дека не смеат граѓаните овде онлајн да се обложуваат,би требало некој да им наложи дека во мкд не смеат да дозволат да се прават акаунти на нивниот сајт..........

Член од
14 август 2012
Мислења
1.707
Поени од реакции
738
Абе да ве питам тие шо повеќе уплаќате дека дават најголеми коефициенти.Јас шо сум приметил у Спорт Лајф има најголеми а у Моцарт са најмали.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.422
Поени од реакции
114.022
За што најголеми коефициенти? Копачка на фиксови има поголеми од Спорт Лајф. Квотите во Моцарт за голови се мизерни, па и за фиксови до негде.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Најдов интересен систем,планирам да ја ставам цела Англиска лига 3 1-1и4+ 3/12 за 500 ми носи 3000,па да пробаме вака..
Мислиш на ENGLAND League Two нели ? ова ми нема баш логика, Х-Х да ги играш ајде де ама ова.

Член од
14 август 2012
Мислења
1.707
Поени од реакции
738
Па и за голови и за фиксови а у копачка смеат ли малолетни да уплаќат оти тука у Штип кај копачка дека е улазо има нешо камера озгоре па нешо има копче за да ти отворат ли врата неам појма шо е.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Мислам дека денес Порто го преценија со Атлетико. Јест да не им иде на гостиве сезонава али сепак се шпанска екипа. Според мене X2 вреди да се одигра за коефициентот што се нуди.

Porto-Athletic B X2
Bate-Shakhtor 2
Chelsea-Maribor 4+
Schalke-Sporting 1
porto e cist 1 denes nema precenetost tuka bilbao ne znaj kaj tera na eden eibar ne mozi gol da mu daj porto e domasna ekipa i nema da ispusti vakva sansa grupata e nezgodna malce taka da se osven pobeda e neuspeh za porto. Kaj celzi nema sansi 4 gola da ima maribor e defanizvna ekipa a celzi vo liga sampioni doma 2 -0 standard si pobedva rutinirano. Shalke ti e ovde precenet a ne porto sporting se nezgodni v kraj ja gledav so celzi i najmalce trebase x da bidi taka da najubo na goloj taja da ja igras so ne znaci deka salke nema da pobedi ama posigurno ti e gg primer ne vervam salke deka ke pobedi bez da primi gol.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
во право си........бетсити имаат веќе години наназад обложувалници во мкд,ги знаат законите дека не смеат граѓаните овде онлајн да се обложуваат,би требало некој да им наложи дека во мкд не смеат да дозволат да се прават акаунти на нивниот сајт..........
тогаш и бет365 и сите други треба да ги забранат..таму се игра далеку повеќе онлајн него ли на бетсити.

За квотите најголема катастрофа станаа моцарт и намалување и се, ставаш за 300 денари исти утакмици едни се квоти на јака уплата истите се намалени за 0.20 и повеќе..секоја квота им е падната од билтен. Спортлајф и Копачка се добри исто и ВилХил не се лоши.

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
Porto-Bilbao mi ja kucnaa X-1 mesto 1-X, a vekje sum saat vreme podaleku od kladilnicata.. Mi ide da se roknam

Kajgana Shop

На врв Bottom