Topka e brat nemora da znaci deka mestele ne se i ovie nekoi ekipi jakiШтурм, Сеница, Утрехт кое местење човече...срам да се немало племето нивно да му ебам јас![]()
или не играш на поголеми пари или па не си искусен штом играш доста фаворити па и ако си играл на појак влог на ЛЕ..доста тимови се одкажуваат како демек малце пари а многу мечеви, затоа во ова само на голови или па некој тимови што ги гледаш и знаеш дека сакаат да ја играат оваа лига..Штурм, Сеница, Утрехт кое местење човече...срам да се немало племето нивно да му ебам јас![]()
Каизер 1
Гројтер 2
Свети Патрик 1
Литекс 2
околу 10~ коефициент
ja go isprativ ama kasno pred 1 saat go vidov , sveti patrik mislam e odlozena za drugite svaka castСе надевам дека бар некој испрати![]()
И Свети Патрик се изигра 2-1 у 93-та од пенал дадоаja go isprativ ama kasno pred 1 saat go vidov , sveti patrik mislam e odlozena za drugite svaka cast,, inace sum dobiten slika u forum dobivka , altach 2 furth 2 plzen 2 osnabruck 1 = 5000 den
![]()
a da ,, jas zabeleza deka nesto pisuvase odlozena , moja greska , ti uplati li gi utakmicite so si gi pisalИ Свети Патрик се изигра 2-1 у 93-та од пенал дадоа![]()
да да , со 500 околу 5000 и нешто ситноa da ,, jas zabeleza deka nesto pisuvase odlozena , moja greska , ti uplati li gi utakmicite so si gi pisal![]()
Првенствата се ближат поклони се нижатОва мојт ке е поклон на денот
Вашаш - Макби Т22+ 2.05 Спортлајф
Сподели ако најдишПрвенствата се ближат поклони се нижат
За утре Волин 2ка 2,50 овие Металург З се катастрофа и секако ке има некој поклон само да го најдам кој ке е
АКо незаборам ке споделам а гледам Шкотски куп тука морат да имат некој поклон на голој Т1 или Т2Сподели ако најдиш![]()
Мислев на онлине кладилнициве,значи во живоНемој тоа, превара е (со пуштање снимки на веќе завршени трки, демек у живо е).