Кирилицо испеана

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ебате сурушите. Вакви песни на плејбек да идат, срамно и ретардирано.

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Дал да плачам ил да пејам?!
Инаку ве молам, нека каже некој како се вика цицката, овај водителката?!:drk:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Ебате сурушите. Вакви песни на плејбек да идат, срамно и ретардирано.

И одеднаш ќе се слушне она RNB-ското на Јован и Адријан - АХ; ИХ додека иде песната на плејбек
Ја гледав манифестацијава, навистина мене ми беше сосем ОК, концертна промоција, сите изведувачи, Роза сина пред премиерот се пееше на крај :tv:
Темна сценографија, тоа не ми се допадна воопшто
Најмногу емоции ми буди Летај галебе во изведба на Дани
Најбледи ми се на Пилева и на Искра Трпева, не ни запамтив како се викаат песните, а мислам дека и баш тие песни нема ни да се слушаат по радијава

Дал да плачам ил да пејам?!
Инаку ве молам, нека каже некој како се вика цицката, овај водителката?!:drk:
Маријана, Бекстејџ што води, хаха

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Се откажав после 3тата песна зошто бедно ми беше да гледам цел оркестар кој се преправа дека свири, а овие си свиркаат на плејбек. :tapp:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
75
Поени од реакции
2
зар мора сегде да мешате политика???
Интересно, добра идеа, ама од преносот што го гледав сега разочарана сум. Организација-0, водителката страшна грешка направи, женава умрена таа -ја поканувам на сцената... Со доделувањето фрки направија... А и плејбек што беше е грешка... Можеше нешто пооригинално и поквалитетно да се направи ама ајде... нареден пат здравје

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
зар мора сегде да мешате политика???
Интересно, добра идеа, ама од преносот што го гледав сега разочарана сум. Организација-0, водителката страшна грешка направи, женава умрена таа -ја поканувам на сцената... Со доделувањето фрки направија... А и плејбек што беше е грешка... Можеше нешто пооригинално и поквалитетно да се направи ама ајде... нареден пат здравје
Што се случило уствари? :nesvest:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
:pos2::pos2::pos2:Не за смеење, али се смеам ради водителката што згрешила, мислам дека и с еповтори уште еднаш таквата грешка,
па се исправи после: а во неjзино име наградата ќе ја прими....која е присутна тука

Член од
3 јули 2008
Мислења
245
Поени од реакции
9
Леле кој кикс го направи водителкава(ако може да се нарече така)!
Ја повикува на сцена Сашка Петковска, а жената е почината пред 10-15 години, ако не грешам...

Член од
27 септември 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
samo kolku da znaete...
proverete od kade ja imaat ukradeno idejata dzej dzej ou dzi i drugarcinjata
www. myspace. com / retrocabaret
:))

Член од
23 јануари 2009
Мислења
75
Поени од реакции
2
Што се случило уствари? :nesvest:
плавушава-ја поканувам на сцената ...(незнам како се викаше)... и моиве дома се фатија за глава... и од ко се сети што кажа рече се извинувам ја поканувам нејзината ќерка... Се се, ама онаква грешка да се направи мн е мизерно

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
не го сакам гаџа ич ама песната што ја пееше највеќе ја сакам. нај убава ми е. иначе само бубо каров фалеше на сцена да крши маси и ќе беше одлично :pos2:

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Не го долгелдав преносот ама тоа што видов ќе промокоментирам:

Маријанче е цице број 1.
Сцената беше со некој мизерен светлосен ефект од 2 мувинг хеда и 3 пар спотови и 2 скенери.Прст пред око не се гледаше!
Преносот како пренос добро беше изреализиран од технички аспект.
Со доделувањето направија фрки УПМ.

Песните: Дани - закон,Александар Митевски - екстра,другото сето просечно,а од Пилева преработката,се ми се чини дека кога ја слушнал прв пат Коце Икономов му се има кренато косата.Некој недефиниран рок ама она буквално и безвезно тупачки - БЉАААААААК.

Член од
3 јули 2008
Мислења
245
Поени од реакции
9
Што се однесува до преработките најмногу ми се допаднаа на Дани, Александар Митевски, Некст Тајм, Влатко Илиевски и Ламбе...
Само за песната на Александра Пилева можам да кажам дека е доста лоша преработката, а и вчера како танцуваше на сцената...:tapp:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Ебате копуците, ем плејбек ем неквалификувани да ги пејат песниве. Организацијата под нулата, незнае кој на кого доделува плакети, абе жива брука, и овие водителите читаат, каде го има тоа бе?

Kajgana Shop

На врв Bottom