Кирилицо испеана

Ебате сурушите. Вакви песни на плејбек да идат, срамно и ретардирано.

Дал да плачам ил да пејам?!
Инаку ве молам, нека каже некој како се вика цицката, овај водителката?!:drk:

Ебате сурушите. Вакви песни на плејбек да идат, срамно и ретардирано.

И одеднаш ќе се слушне она RNB-ското на Јован и Адријан - АХ; ИХ додека иде песната на плејбек
Ја гледав манифестацијава, навистина мене ми беше сосем ОК, концертна промоција, сите изведувачи, Роза сина пред премиерот се пееше на крај :tv:
Темна сценографија, тоа не ми се допадна воопшто
Најмногу емоции ми буди Летај галебе во изведба на Дани
Најбледи ми се на Пилева и на Искра Трпева, не ни запамтив како се викаат песните, а мислам дека и баш тие песни нема ни да се слушаат по радијава

Дал да плачам ил да пејам?!
Инаку ве молам, нека каже некој како се вика цицката, овај водителката?!:drk:

Маријана, Бекстејџ што води, хаха

Се откажав после 3тата песна зошто бедно ми беше да гледам цел оркестар кој се преправа дека свири, а овие си свиркаат на плејбек. :tapp:

зар мора сегде да мешате политика???
Интересно, добра идеа, ама од преносот што го гледав сега разочарана сум. Организација-0, водителката страшна грешка направи, женава умрена таа -ја поканувам на сцената... Со доделувањето фрки направија... А и плејбек што беше е грешка... Можеше нешто пооригинално и поквалитетно да се направи ама ајде... нареден пат здравје

зар мора сегде да мешате политика???
Интересно, добра идеа, ама од преносот што го гледав сега разочарана сум. Организација-0, водителката страшна грешка направи, женава умрена таа -ја поканувам на сцената... Со доделувањето фрки направија... А и плејбек што беше е грешка... Можеше нешто пооригинално и поквалитетно да се направи ама ајде... нареден пат здравје

Што се случило уствари? :nesvest:

:pos2::pos2::pos2:Не за смеење, али се смеам ради водителката што згрешила, мислам дека и с еповтори уште еднаш таквата грешка,
па се исправи после: а во неjзино име наградата ќе ја прими....која е присутна тука

Леле кој кикс го направи водителкава(ако може да се нарече така)!
Ја повикува на сцена Сашка Петковска, а жената е почината пред 10-15 години, ако не грешам...

samo kolku da znaete...
proverete od kade ja imaat ukradeno idejata dzej dzej ou dzi i drugarcinjata
www. myspace. com / retrocabaret
:))

Што се случило уствари? :nesvest:

плавушава-ја поканувам на сцената ...(незнам како се викаше)... и моиве дома се фатија за глава... и од ко се сети што кажа рече се извинувам ја поканувам нејзината ќерка... Се се, ама онаква грешка да се направи мн е мизерно

не го сакам гаџа ич ама песната што ја пееше највеќе ја сакам. нај убава ми е. иначе само бубо каров фалеше на сцена да крши маси и ќе беше одлично :pos2:

Не го долгелдав преносот ама тоа што видов ќе промокоментирам:

Маријанче е цице број 1.
Сцената беше со некој мизерен светлосен ефект од 2 мувинг хеда и 3 пар спотови и 2 скенери.Прст пред око не се гледаше!
Преносот како пренос добро беше изреализиран од технички аспект.
Со доделувањето направија фрки УПМ.

Песните: Дани - закон,Александар Митевски - екстра,другото сето просечно,а од Пилева преработката,се ми се чини дека кога ја слушнал прв пат Коце Икономов му се има кренато косата.Некој недефиниран рок ама она буквално и безвезно тупачки - БЉАААААААК.

Што се однесува до преработките најмногу ми се допаднаа на Дани, Александар Митевски, Некст Тајм, Влатко Илиевски и Ламбе...
Само за песната на Александра Пилева можам да кажам дека е доста лоша преработката, а и вчера како танцуваше на сцената...:tapp:

Ебате копуците, ем плејбек ем неквалификувани да ги пејат песниве. Организацијата под нулата, незнае кој на кого доделува плакети, абе жива брука, и овие водителите читаат, каде го има тоа бе?

Back
На врв Bottom