Кинески телефони

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Network брат ај не се резили на форумов....пошто знаеме дека продаваш кинески "ајфони",така да те сфаќам дека имаш потреба од контра реплика за да си го зачуваш бизнисот...оти многу е јасно дека форумов ти е доста погоден за продажба и бизнис со овие пластики!

Мајка му стара па ако се толку добри кинеските "ајфони"...ај да ти дадам јас Н73 1 год користен и плус 1000 ден, за нов кинески ајфон со гаранција!

Член од
12 јануари 2008
Мислења
356
Поени од реакции
18
Кинескиот е подобар, работи на SQMY батерии а тие ги имаш на секое пазарче да ги купиш. :pos2:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Vo red rekovme deka vo aplikaciite sto se vo menito deka se razlkuvaat...drugo ?
па освен што многу личат кинеските на оригиналот, друго и немаат заедничко нели ? поарно речи во што не се разликуваат

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

мислам дека е доволно ...

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Баш се прашувам уште колку страни ќе испишете до вечер за нешто што е јасно како ден и ноќ...

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Имам постирано пред неколку постови видео од www.youtube.com за оригинал и кинески iPhone доволно е да се види нема потреба од објансување доволно беше... :salut:

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Имам постирано пред неколку постови видео од www.youtube.com за оригинал и кинески iPhone доволно е да се види нема потреба од објансување доволно беше... :salut:
Добро, ние сите сме глупи што даваме по 300-400 евра за ајфон кога за 80-100 имаме исто супер кинески ајфон кој работи перфектно и е исто толку забавен како вистинскиот ајфон.:tapp: Те молам ме иритираш со тврдоглавоста.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Еве што ме изнасмеа многу на pazar3:

iphone.16Gb-80 bel,crn
iphone.tv-90
iphone.wifi-100
mini.iphone-70
small iphone-70

Kineskite Telefoni imaat 24h Garancija

хаха....па и без пари да ми го нудат со оваква омаловажувачка гаранција не би го земал!!!

И најбитно...шо и да купувате...прво прашајте колку е гаранцијата а не цената!:salut:

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Добро, ние сите сме глупи што даваме по 300-400 евра за ајфон кога за 80-100 имаме исто супер кинески ајфон кој работи перфектно и е исто толку забавен како вистинскиот ајфон.:tapp: Те молам ме иритираш со тврдоглавоста.

hehe незнам кој е тврдоглав али незнам ни што ме разбра јас не ве терам со сила да купувате кинески iPhone или пак да ви докажувам кој е подобар haha
Се знае дека оригинал си е оригинал тоа е најубаво али јас не би дал никогаш 500 евра за мобилен...... сакав да пиши некој koj користи iPhone кинески а не некој што слушнал од некој другар муабет безвеза ..... .. исто и јас мислев дека се расипуваат дека се неквалитетни затоа што се кинески.... али испадна дека не е точно... доказ е тоа што мојот познаник има продадено повеке однив и никој досега се нема пожалено...јас лично имам работено со кинески iPhone без wi fi исто и со iPhone кој има wi fi i tv se работи перфектно ете гледате и сами на видеото на youtube :toe:
Оригинал Iphone e 500 евра со тие пари 5 ке купиш од кинескиве :helou:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
hehe незнам кој е тврдоглав али незнам ни што ме разбра јас не ве терам со сила да купувате кинески iPhone или пак да ви докажувам кој е подобар haha
Се знае дека оригинал си е оригинал тоа е најубаво али јас не би дал никогаш 500 евра за мобилен...... сакав да пиши некој koj користи iPhone кинески а не некој што слушнал од некој другар муабет безвеза ..... .. исто и јас мислев дека се расипуваат дека се неквалитетни затоа што се кинески.... али испадна дека не е точно... доказ е тоа што мојот познаник има продадено повеке однив и никој досега се нема пожалено...јас лично имам работено со кинески iPhone без wi fi исто и со iPhone кој има wi fi i tv se работи перфектно ете гледате и сами на видеото на youtube :toe:
Оригинал Iphone e 500 евра со тие пари 5 ке купиш од кинескиве :helou:
Абе без пари да ти го давет да не го земаш. Какво кинеско бре што ви е вас. То срање невидено било!!! Денеска баш ми падна еден во рака таков кинески ајфон лелеееееееее мене стварно не ми е јасно како купвите нешто онакво? Освен изглед што има на Ипхоне?

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Имам кинески ај фон, ми го подарија, сега ми служи за одбрана, ко цигла го користам:pos:
Па кога веќе не го бива за користење како телефон барем користи го како ладно оружје за самоодбрана...:toe::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom