Квизовите по телевизиите ... добри или лоши?

moskva_bojan

Kirk Hammett
Член од
28 јануари 2007
Мислења
470
Поени од реакции
3
epten se losi. poglupi kvizovi nemam gledano dosega

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Сега последна шема е новиот на канал 5.Нормално дека нема ништо различно од другиве,единствено водителката малку повеќе драматизира.На моменти толку очајно делува...кутрата.А што вика Fortune,за сеир добри се.Трескање глупости до трт.:pos::pos::pos:
Денеска се пресмеав бе....не знам што и стана на водителката....имаше збор што почнува на в,завршува на а, и е 5 букви...и јас вртам низ канали,нема ништо....и ај да видам што збори оваа...и пратете го муабетов:
Значи....не е вишна,не е влада,не е влага....Туку ај јас да ви помогнам,да не се мачите многу,па и да ви е полесно на вас,а и на мене кога ќе ги земете парите. Значи зборот,кој го барам означува птица....птица што спаѓа во групата на.....птици што пеат :pos:
И ајде,викам,секакви групи ќе измислат....и после размислувам која птица би можела да биде и ми текна на врана...ама враната не пее!....И оваа си продолжуе,значи еве имавте голема помош,ваљда сега ќе ви биде полесно да го погодите зборот,значи птици што пеат како:гавранот,страчката.....па еве,сега се сетив дури и чавката :uvo::nesvest::tapp: :pos: :pos: :pos: ..... Татко ми кога му кажував помисли да не е иронија тоа што го зброела ама она јасно потенцираше птици што знаат да пеат за после 10 минути да наброи "птици што прекрасно пеат".... Абе свашта!.... Да не знаеш дали да се смееш од неписменоста на водителките или да плачеш поради очајноста на јавувачите да се јавуваат на нешто во кое имаат 0,0000000000001 процент шанси да добијат.... Ма свашта!

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Во Македонија квизовите се лоши, ама Србија - Руски Рулет, и Хрватска - Najslabija Karika се ЗАКОН. :)

izrod

United brotherhood of chicken nuts
Член од
21 јули 2007
Мислења
336
Поени од реакции
4
zamo nekolku zbora ke kazam "teski banditi se tie od kvizovite"
tolku od mene

F

fantomX

Гостин
Во Македонија го гледав понекогаш на МТВ, тој во подморницата, Торпедо, или така нешто и додека беше трендо со милионерот, а инаку го гледам хрватскиот милионер и Руски Рулет на Пинк мислам оди

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Леле колку лоши квизови имаме, а особено оној на А1 Пари Пари или Хепи Хоур како се викаат неможам да ги сварам

F

fantomX

Гостин
Леле колку лоши квизови имаме, а особено оној на А1 Пари Пари или Хепи Хоур како се викаат неможам да ги сварам
Тоа не се квизови, тоа се глупости. Веднаш го знаеш одговорот а и да се јавиш само пари ќе ти земат

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Дали на некој му текнува на оној квизот со пантомима, водители беа Филе и Искра екс - Џамбазова, мислам дека се викаше Без Паника. Квизов се емитуваше пред 10 години, ама изгледа и темава е стара 10 години. Дали се сеќавате на квизов?

Kajgana Shop

На врв Bottom