Квалификации за европските натпреварувања

Ф

Флеш

Гостин
Ајде шо Шкендија даде едно убаво голче од слободен,ама оваа ви беше многу лоша изиграна.Многу лоши пасови,изгледа нервоза ги фати.Шкендија може убав напад да направи,но денеска на лева нога.Дури во 2ро полувреме,им текна малце да се стабилизираат со посед и контрола,но потоа пак се изгуби ја.Не знам зошто не се чуваше топка,туку глупи долги топки се форсираше .Ајде,имаат гол на гости,нека бркаат на Арена Филип 2 Македонски:D

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.345
Поени од реакции
5.458
Абе резултат е одличен за реванш уопште не се појаки Гент на контри можеа мајка да им ебам ама ми се чини Хасани ја тупи превише .
Да поработат на тоа да не ја комплицираат кога не треба имаат огромни шанси

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
И после некој ќе каже Шкендија не биле македонска екипа....па има ли по македонски начин од тоа да примиш голови во 45+2 и 90+2??

Ништо, повеќе среќа на реваншот, добар резултат, шала на страна заслуживте да ви земам карта за реваншот ако нели картите не се скапи.

Ипак си пишува Гент (Белгија) вс Шкендија (Македонија), а не Гент (Белгија) вс Шкендија (ако си прав македонец ќе ги хејташ мочај ги копилињата)

Ипак после прокоцкувањево на водствово некако не сум оптимист за реваншот али...видиќемо. Гуд лак и не бидете сељаци на трибини у реваншот, 21ви век сме.
2 karti imash od mene, i jas kje ti gi donesam kade sakash. ili u cetvrtok u skopje.

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Ништо, 5:0 изгубивте, немате шанси веќе.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Вториот гол мислам дека беше од непостоечки корнер.. едно 10 сантиметри над рацете на Захов помина топката.. бар така јас видов, толку е и квалитетен стримот шо го гледав....

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Аааааааааааа тачифша нонен сте го примале у продужетак, оооо тачифча[DOUBLEPOST=1471553086][/DOUBLEPOST]
Vi ebam luzerite, vie najdovte da solite pamet FIUUUUUUU udavete se luzeri
ооооооооооооо тачифша педери, си го примуел а
:pos:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.424
Поени од реакции
39.017
Искрено мило ми е само за Захов како струмичанец , се надевам ќе се продаде некаде солидно да спечали некое евро. Во сите утакмици се покажа на ниво , ваљда го има некој забележано.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Uff Za malce 5-0 uff mnogu sme slabi, Ke ne tepat sega Vo SK 0-10 ne znam Kaj da Se krijem, Ke moze nekoj podrum da mi najdete?:tapp::tapp::pos:

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.031
Поени од реакции
7.145
Искрено мило ми е само за Захов како струмичанец , се надевам ќе се продаде некаде солидно да спечали некое евро. Во сите утакмици се покажа на ниво , ваљда го има некој забележано.
Добар пеналџија е, и брани а и пуца без мака.Сигурно над 5 гола има дадено за Беласица од пенал, цело време тој ги шутираше дур играше кај нас.
Ќе оди сега во Будучност, ем плаво-бело како што го личи, ем блиску до снашката :cool:.

C

Castiel

Гостин
И после некој ќе каже Шкендија не биле македонска екипа....па има ли по македонски начин од тоа да примиш голови во 45+2 и 90+2??

Ништо, повеќе среќа на реваншот, добар резултат, шала на страна заслуживте да ви земам карта за реваншот ако нели картите не се скапи.

Ипак си пишува Гент (Белгија) вс Шкендија (Македонија), а не Гент (Белгија) вс Шкендија (ако си прав македонец ќе ги хејташ мочај ги копилињата)

Ипак после прокоцкувањево на водствово некако не сум оптимист за реваншот али...видиќемо. Гуд лак и не бидете сељаци на трибини у реваншот, 21ви век сме.
Браво за Балистите кои допатуваа до Белгија, браво и за обичните фанови кои ги имаше во солиден број, кој од Тетово тргна, кој од Европа (Германија, Франција, Белгија, Холандија) така да имаше многу албански знамиња и реквизити на Шкендија.
Те молам после па кажи како биле македонски тим. :kafence:

Kajgana Shop

На врв Bottom