DracevoTheCity
Чиста Македонија !
- Член од
- 7 ноември 2008
- Мислења
- 8.662
- Поени од реакции
- 9.983
Потсети ме колку беше резултатот во неделата ?Vi ebam luzerite, vie najdovte da solite pamet FIUUUUUUU udavete se luzeri
Потсети ме колку беше резултатот во неделата ?Vi ebam luzerite, vie najdovte da solite pamet FIUUUUUUU udavete se luzeri
2 karti imash od mene, i jas kje ti gi donesam kade sakash. ili u cetvrtok u skopje.И после некој ќе каже Шкендија не биле македонска екипа....па има ли по македонски начин од тоа да примиш голови во 45+2 и 90+2??
Ништо, повеќе среќа на реваншот, добар резултат, шала на страна заслуживте да ви земам карта за реваншот ако нели картите не се скапи.
Ипак си пишува Гент (Белгија) вс Шкендија (Македонија), а не Гент (Белгија) вс Шкендија (ако си прав македонец ќе ги хејташ мочај ги копилињата)
Ипак после прокоцкувањево на водствово некако не сум оптимист за реваншот али...видиќемо. Гуд лак и не бидете сељаци на трибини у реваншот, 21ви век сме.
ооооооооооооо тачифша педери, си го примуел аVi ebam luzerite, vie najdovte da solite pamet FIUUUUUUU udavete se luzeri
ќе се криеш на исто место кај што се криеше после неделава кога го примивте сосе јајца.Uff Za malce 5-0 uff mnogu sme slabi, Ke ne tepat sega Vo SK 0-10 ne znam Kaj da Se krijem, Ke moze nekoj podrum da mi najdete?
Добар пеналџија е, и брани а и пуца без мака.Сигурно над 5 гола има дадено за Беласица од пенал, цело време тој ги шутираше дур играше кај нас.Искрено мило ми е само за Захов како струмичанец , се надевам ќе се продаде некаде солидно да спечали некое евро. Во сите утакмици се покажа на ниво , ваљда го има некој забележано.
И после некој ќе каже Шкендија не биле македонска екипа....па има ли по македонски начин од тоа да примиш голови во 45+2 и 90+2??
Ништо, повеќе среќа на реваншот, добар резултат, шала на страна заслуживте да ви земам карта за реваншот ако нели картите не се скапи.
Ипак си пишува Гент (Белгија) вс Шкендија (Македонија), а не Гент (Белгија) вс Шкендија (ако си прав македонец ќе ги хејташ мочај ги копилињата)
Ипак после прокоцкувањево на водствово некако не сум оптимист за реваншот али...видиќемо. Гуд лак и не бидете сељаци на трибини у реваншот, 21ви век сме.
Те молам после па кажи како биле македонски тим.Браво за Балистите кои допатуваа до Белгија, браво и за обичните фанови кои ги имаше во солиден број, кој од Тетово тргна, кој од Европа (Германија, Франција, Белгија, Холандија) така да имаше многу албански знамиња и реквизити на Шкендија.
Ako ne si znael so ustav Albanskoto zname e vtoro zname Za drzavata I Vo site instituci Kaj sto Se 30% Albanci Moze da ja nades Na sud Policija i drТе молам после па кажи како биле македонски тим.