Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
овај од ТВ АРТ нема емоции сега...
само ГОЉ искоментира...

МАТТОНННННН АЈДЕ БРЕЕЕЕ !!!!

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Захов еј , голманчиште. Да не беше он 3-1 ќе беше лаганица.

Машки одиграа Шкендија прво пп,какви контри имаа...Иам проблем со стримот,од тоа шо го гледав имаа одлична шанса за 0-2,топката 2 сантима до стативата помина...Жуниор ја посра една контра,ја заборави топката,таман да го помине последниот дефанзивец..

Ke tepate be kakvo gubenje, sea ke im brcnete use nekoj od kontra i ke igrate vo grupi.
Da ti ebam golmanot na gent, ja ostabi mislese deka e nadvor od ramki na gol.

Добро е се гледа дека имаат нешто македонско у нив, два гола у продужетци[DOUBLEPOST=1471551887][/DOUBLEPOST]пу да ви ебам све неписмено

И после некој ќе каже Шкендија не биле македонска екипа....па има ли по македонски начин од тоа да примиш голови во 45+2 и 90+2??

Ништо, повеќе среќа на реваншот, добар резултат, шала на страна заслуживте да ви земам карта за реваншот ако нели картите не се скапи.

Ипак си пишува Гент (Белгија) вс Шкендија (Македонија), а не Гент (Белгија) вс Шкендија (ако си прав македонец ќе ги хејташ мочај ги копилињата)

Ипак после прокоцкувањево на водствово некако не сум оптимист за реваншот али...видиќемо. Гуд лак и не бидете сељаци на трибини у реваншот, 21ви век сме.

Vi ebam luzerite, vie najdovte da solite pamet FIUUUUUUU udavete se luzeri

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom