Квалификации за СП 2026 во Мексико, САД и Канада

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.305
Поени од реакции
7.053
Гледам вечер Аргентина - Бразил,земав 5 пива за нашата и оваа, си ја пуштив на раат и што ќе гледам, 2:0 во 15та минута..Топка нема чепнато Бразил во првите 15 минути, онака 3 паса не може да сврзат. Андре, Весли Франка, Муриљо, Гилхерме Арана, па и Жоелинтон и Куња (стоп ПЛ фанови), кои сте бе овие играчи?? Жално на што спадна Бразил, ко рекреативци изгледаат браќава..

Ии ете го, Ромеро мораше да направи тотално непотребен циркуз, Куња даде гол само да ме демантира..ќе отвори сеа ваљда утакмицата

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
17.731
Поени од реакции
20.366
Ретро дресов на Аргентина е :cuc:
Кај можи да се набави истиот ?
Автоматски споено мислење:

Аууф шо ми е ќеф дека ги мочаат ѓупците, Рафиња рече дека ќе ги плеснеле салам, еве ги плескаат, со газето ама :D

Енцо е печен за во Атлетико, ќе пробаат да го пазарат ама Челзи не сака да слушни за сума испод 70/80 милки

Последно уредено:

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.770
Поени од реакции
29.863
Аууф шо ми е ќеф дека ги мочаат ѓупците, Рафиња рече дека ќе ги плеснеле салам, еве ги плескаат, со газето ама :D
4-1 и тоа без Меси. Бразил е дојден на ниво на Норвешка и Австрија од нивото на Франција и Италија.
Автоматски споено мислење:

10 ќе има од Централна и Северна Америка преку квалификации или грешка сум?
Нема шанси.
Tројцата домаќини и плус тројца дирекно.
Еве за сите :
@Zlatikevichius ако можеш ставија и оваа слика у првиот пост на темава :
999.png

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.784
Поени од реакции
23.039
Штета шо не ги дочекав Аргентина-Бразил, сум заспал минути пред да започне. Очекував тврд натпревар, можеби тесна победа на Аргентина, ама гледам ги размонтирале.
Бразил нема победа на последните 5 натпревари против Аргентина (последната им е таа од 2019 полуфиналето во Копа Америка), од кои една е нерешена и четири се победи на Аргентина.

Член од
12 јули 2018
Мислења
1.876
Поени од реакции
6.097
Ех од Роналдињо, Кака, Дида, Кафу, Серџињо, Робињо, Тиаго Силва, Ривалдо, Пато за пред нив генерациите да не почнувам, се сведоа на вини мини плачкото, ендрик и другото ѓупче од мадрид. Не ни знам други да набројам тие се, а и тие наведените за кур не ги бива, ѓупштана гадна собрана од бразилско тенеќе маало.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.731
Поени од реакции
20.366
Штета шо не ги дочекав Аргентина-Бразил, сум заспал минути пред да започне. Очекував тврд натпревар, можеби тесна победа на Аргентина, ама гледам ги размонтирале.
Бразил нема победа на последните 5 натпревари против Аргентина (последната им е таа од 2019 полуфиналето во Копа Америка), од кои една е нерешена и четири се победи на Аргентина.
Каков тврд натпревар, класа се моментално Аргентина за Бразил.
Можеа уште 5 да му дадат ко од шала. Многу добра репрезентација склопил Скалони, гризат на терен сите од еден до последен. Го немаат Меси навистина и тешко некој да го надомести неговото отсуство ама Алварез засега си ја покажува својата класа.
Алмада исто ми остави добар впечаток, го имаат и Лаутаро напред, средината му е топ, единствено одбраната не му е нешто најсјајна ама организирани делуваат доста.

Бразил човече, на што спаднаа, она Рафиња ептен подмолно копиле е, виде дека се излета со изјави предвреме и единствено му остана да се глупира, неколку пати свесно отиде на фаул без топка, онака не ни гледа кај движи топката туку со нозете в писки, ѓуптин глуп.

Винициус па, што да се кажи за него, на меч за квалификации за светско покажува два прсти, демек јас имам две ЛШ :pos:
Ѓуптин смрден, на Светски прваци му се курчи дека имал ЛШ, отепајте го и фрлете го ајкулите да го јадат.

Kajgana Shop

На врв Bottom