Квалификации за ЛШ: ВАРДАР Скопје - БАТЕ Борисов

Кој ќе помине во 3то коло ?

• Вкупно гласачи
    227
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Карти за југ скоро веќе нема, за север не прашав али најверојатно и тие се распродадени.
ако сака некој да зима, нека оди уште денес, нека не чека други денови

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Карти за југ скоро веќе нема, за север не прашав али најверојатно и тие се распродадени.
ако сака некој да зима, нека оди уште денес, нека не чека други денови
А каде купуваше ти? И нема шанси да нема за југ, малце претерале изгледа.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
А каде купуваше ти? И нема шанси да нема за југ, малце претерале изгледа.
Појди и провери :)
пред пола саат ги земав картите, во Тобако карши МАНУ, кај црквата Св. Богородица.

Еве и по нет гледам пишале, таа е ситуацијата, 100 денари ефтина карта е.
Ваму дека настрана е и немаше гужва ред да чекам, во центар чекале и по пола саат за карта...

http://www.mkd.mk/46105/sport/скopje-vo-nevidena-euforija-za-pet-casa-se-prodadeni-15-iljadi-bileti-za-mecot-vardar-bate/

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
хм, ова ми личи на многу карти купени од „шиткачи“, не ми е верно ни 7-8000 за еден ден па камоли 15000... o_O

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
хм, ова ми личи на многу карти купени од „шиткачи“, не ми е верно ни 7-8000 за еден ден па камоли 15000... o_O
Сигурно има и од шиткачи, ама мислам дека Тобако има околу 25 продажни места, така да можно е да се продале толку

Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.215
Вака ќе се наполни стадионот, ќе се пушти инфо дека за 5 часа биле „продадени“ 15 000 билети, и ќе трчи народот како улав за да дојде билет. :)
Би сакал да е точно инфото, ама тешко веројатно е тоа.

П

Паган-др

Гостин
Фала богу, им текна дека со евтини карти се полнат стадиони.

М

Мартин`

Гостин
Се шпекулира или навистина картиве за јужна и северна се продадени ? Ти ебам шиткачите имаат земено по којзнае колку карти, подобро ценава да беше барем 200+ денари барем ќе знаеш ќе одат парите во клубот а не кај овие што препродаваат ..

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Абе пак со тие шиткачи па што не направат со лична карта едно лице да купува пример до 3 билети и кај толку бргу отидоа дали цела провинција ќе доаѓа во Скопје, баш градов е полу празен овие две недели малку е чудно, можно е добар дел од блоковите да се раздадени претходно...
Македонија да играше да сватев ама вака ми е малку чудно....

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Вака ќе се наполни стадионот, ќе се пушти инфо дека за 5 часа биле „продадени“ 15 000 билети, и ќе трчи народот како улав за да дојде билет. :)
Би сакал да е точно инфото, ама тешко веројатно е тоа.
јеп, или е ту мач шиткачи или е маркетиншки трик, нема шанси „нормално“ да се продале 15.000 карти за 3-4 саати. :)

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
Другари, погрешна фама се ствара за картиве. Сега пред пола саат бев во Тобако 1 кај Т.Ц Бисер во Аеродром и имаше карти за Јужна за блок 1,2,5 и 6. Јас си купив за север за блок 16, блок 23 бил ВИП и не продавале за тој. Сакам да кажам дека се направи погрешен моабет дека нема карти, а карти има колку ти душа сака. Валјда Блок 3 и 4 од Јужна ги дале во некои Тобакоа близу Центар или на стадион па тие побрзо се распродале инаку за останативе како што ви реков си има.

Поз.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.128
Поени од реакции
8.074
Фала богу, им текна дека со евтини карти се полнат стадиони.
да ама во другите држави едвај се чекат вакви натпревари за добро да се заработи..
е сега за кај нас пошто е криза и фудбалска и финансиска..таман се картите

П

Паган-др

Гостин
да ама во другите држави едвај се чекат вакви натпревари за добро да се заработи..
е сега за кај нас пошто е криза и фудбалска и финансиска..таман се картите
Добро заработуваа на Андора нашите....

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Абе пак со тие шиткачи па што не направат со лична карта едно лице да купува пример до 3 билети и кај толку бргу отидоа дали цела провинција ќе доаѓа во Скопје, баш градов е полу празен овие две недели малку е чудно, можно е добар дел од блоковите да се раздадени претходно...
Македонија да играше да сватев ама вака ми е малку чудно....

Апсолутно дека и јас верувам во оваа теорија. Кај нас за све се брка врски, така и за подобар поглед и подобри седишта. Иначе картите одма ќе се пуштеа во продажба, но сигурно овие најубави блокови во средина се продадени на семејства на играчите, на бивши играчи и слично. И затоа јас не памтам откако има нумераицја на седишта да сум зел 3 и 4 блок на јужна или тие у средина што се на север.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom