Квалификации за ЛШ: ВАРДАР Скопје - БАТЕ Борисов

Кој ќе помине во 3то коло ?

• Вкупно гласачи
    227
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
Кај слушна?
Не е работата со автобуси да се полни арената, Вардар не е репрезентација, без разлика што ја репрезентира Македонија во Европа.
Репрезентацијата не заслужува ни со авиони да не носат па да ја полниме арената. Од Скопје сум па немам стапнато за репрезентација од утакмицата со Финска. Уствари стапнав еднаш, да ги гледам Шпанија...

Дечкото мислеше автобуси што ќе бидат само за натпреварот, што ќе се платат од тие што ќе одат, не од клубот секако. Со тоа што сигурно ќе бидат поевтини, и да можат истата вечер да се вратат, што е сосема логично бидејќи не секој има кола или можност да преспие во Ск или да си дојде во 6-7 со утринските автобуси.

Ау, уште не ми се верува каква шанса пропуштивме, првиот гол да не паднеше, немаше ни вториот сигурно, ќе останеше 2-1, али тоа е, психа и кај нив, и кај нас, не се гаѓа така лесно два пати играч точно на глава...

Се надевам на полн градски, барем да земе Вардар некој денар за платите на играчите, и да видат спонзорите дека Македонија навива за Вардар па да фрлат некој денар поголемиве...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
ke tepaat doma, ama tretoto kolo i plejofot ne se zaebancija... :)
баш третото коло ќе биде заебанција (на хартија) според имињата на можните противници ако го поминат Бате. :)

инаку за полн стадион, ја не би бил оптимист. Сепак е само прво коло, плус летно време, одмори, 10.000 души ќе биде премија.

Член од
29 ноември 2011
Мислења
123
Поени од реакции
81
Батето сеуште не се свесни што ги очекува во нашево Скопје.

А тие педерчињата белоруски нека ја гледаат сеа утакмицава на некој стрим ( ако воопшто го најдат ) :P

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
баш третото коло ќе биде заебанција (на хартија) според имињата на можните противници ако го поминат Бате. :)

инаку за полн стадион, ја не би бил оптимист. Сепак е само прво коло, плус летно време, одмори, 10.000 души ќе биде премија.
Kakvi 10 000 be ne bidi lud, 20 000 najmalce!!!

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.530
Поени од реакции
10.235
па 10 000 имаше на Вардар-Работнички првенствена утакмица ...15 000 + очекувам. После долго време е , ќе има и надвор од Скопје симпатизери. а ги очекуввам и Војводи не за друго да има добра забава :icon_mrgr:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
А што се деси зашто немаше гостовање? Нели нешо евтино го напраија?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
па 10 000 имаше на Вардар-Работнички првенствена утакмица ...15 000 + очекувам. После долго време е , ќе има и надвор од Скопје симпатизери. а ги очекуввам и Војводи не за друго да има добра забава :icon_mrgr:
Се знае кој са главните за забава :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Џабе... чим пропуштија водство од 2-1 до 92 мин ништо ќе отпаднат .. да се вратеа во скопје со водство од 2-1 и тука да дадеа 1 гол до полувреме ќе беше 90% завршена работата .. вака џабе е ..

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.530
Поени од реакции
10.235
Џабе... чим пропуштија водство од 2-1 до 92 мин ништо ќе отпаднат .. да се вратеа во скопје со водство од 2-1 и тука да дадеа 1 гол до полувреме ќе беше 90% завршена работата .. вака џабе е ..
Па и сега да дадат 1 гол до полувреме 90% ќе завршат работа :D
Мислите лесно ќе им биде на градски пред пон стадион? :confused:

Сега Комити сме на потег :cool:

:vozbud:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Па и сега да дадат 1 гол до полувреме 90% ќе завршат работа :D
Мислите лесно ќе им биде на градски пред пон стадион? :confused:

Сега Комити сме на потег :cool:

:vozbud:
Друго е .. да даде вардар сега 1 гол до полувреме и после 1 да прими Бате ке оди понатака .. а да дадеше гол вардар до полувреме на 2-1 рез од гостински терен тешко дека 2 ке дадеше бате тогаш . не е исто .. и Бате е според мене 1 класа подобар тим .. особено ако се вратат брешан и тој другиот што фалеше .. ке биде интересно за гледање .. ако игра вардар онаква одбрана ке примат уште 2-3 гола .

A

Alexander Nevsky

Гостин
Друго е .. да даде вардар сега 1 гол до полувреме и после 1 да прими Бате ке оди понатака .. а да дадеше гол вардар до полувреме на 2-1 рез од гостински терен тешко дека 2 ке дадеше бате тогаш . не е исто .. и Бате е според мене 1 класа подобар тим .. особено ако се вратат брешан и тој другиот што фалеше .. ке биде интересно за гледање .. ако игра вардар онаква одбрана ке примат уште 2-3 гола .
Нема да играат на реваншот,типците се со тимот на Белорусија за настапите на Олимпијадата.
Има шанси за Вардар,се зависи од играчите од нивната пред се психичка и физичка подготвеност. После 2-1 таму паднавме и во двата погледа.
Инаку јас сум провинцијалец како што имаат обичај да не нарекуваат дел од Скопјаништава,но сепак навивам за Вардар и мило ќе ми биде да успееме да ги поминеме.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Ако можеше на една Лепа Брена и на еден Џеј у Прилеп (Алооооо, у Прилеп? :eek:) да има 100.000 посетители и секој да потроши у просек по 20 евра од вечер, срамота ќе биде да нема 30.000 у среда со карта од 2 и 3 евра. Ама тоа е нашиот менталитет, затоа никад нема да имаме јак спорт, пошо поправо би се напраиле камења и би остале по 1000 денари у кафана него да идат на стадион за 100 ден и да навиваат.
Шо и да се деси искрено очекувам да идеме натаму не се ништо посебно, а реално и ако поминеме противниците у 3 коло не се премногу јаки така да реално би било да се надеваме барем на групи у ЛЕ, али сепак рано е ова е спорт, ова е топка се врти и се може да се деси.
НАПРЕД ВАРДАР!

F

FARANG

Гостин
Krivo mi e za 3te boda koj gi ispustivme za rangiranje vo evropa slednata sezona. So ogled na toa deka imame ocaen broj na bodovi i kako klub i kako drzava ova e loso.

Vo sreda nema da bideme enigma, sega sme procitani i znaat kako so nas. Od druga strana na Gradski ke bide druga pesma. Se nadevam ke dozvolat denovive da imame treninzi na novata treva da ne ni dojde i nas kako eden vid iznenaduvanje. So dobra atmosfera belorusite ke se izgubat ama pak ako na 1:2 i 2:2 oni trebaa na napadnat i da drzat inicijativa sega seto toa e smeneto. Nie nemame golgoter za da igrame totalno napagacki fudbal i imame spora odbrana pogodna za kontri koj gi igra Bata. Ke bide gadno ama pomotivirani sme pa tipuvam na 2:1 VARDAR.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom