Квалификации за ЛШ: ВАРДАР Скопје - БАТЕ Борисов

Кој ќе помине во 3то коло ?

• Вкупно гласачи
    227
Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Utre idam na odmor i mnogu mi e krivo sho nema da bidam so komitite da luduem na tribina...

AJDEEEEE AJDEEEEE AJDEEEEEE VARDAREEEEEEEEEEEEE VARDAREEEEEEEEE VARDARREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Нормално дека Бате Борисов ќе тепа, не за друго нашите ќе почнат математики да прават, 1 гол да дадеме тоа ќе биде добро, и ќе почнат со одбрана и ќе чекаат контра за да го дадат тој гол. И нормално од некоја шашава топка Бате Борисов ќе даде гол, како последните 2 гола што ги примија.
Кај се аматери, па и математики плус прават. :tapp: :tapp: :tapp:

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Повеќе среќа наредните квалификации.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Kakvi 10 000 be ne bidi lud, 20 000 najmalce!!!
Па и 20.000 да дојдат сега со новиот стадион пак ќе изгледа како празен затоа што собира 36.000 гледачи. Треба да дојдат 30.000 за да тие 5.000 празни места би биле евентуално кај што ќе бидат сместени гостинските навивачи кои не би требало повеќе од 100-тина. Што да се прави тоа е кога ќе имаш огромен стадион и треба многу повеќе народ за да се направи тој притисок од трибините.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Па и 20.000 да дојдат сега со новиот стадион пак ќе изгледа како празен затоа што собира 36.000 гледачи. Треба да дојдат 30.000 за да тие 5.000 празни места би биле евентуално кај што ќе бидат сместени гостинските навивачи кои не би требало повеќе од 100-тина. Што да се прави тоа е кога ќе имаш огромен стадион и треба многу повеќе народ за да се направи тој притисок од трибините.
ke vidime ima euforja najbitno

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
А што се деси зашто немаше гостовање? Нели нешо евтино го напраија?
И јас тоа сакав да прашам, слушнав демек визи неможело да се извадат и дека имало мала заинтересираност, незнам кој кажа тука на форумов. Вчера гледам вест на Спортал српскиот читам 30 навивачи на Звезда со играчите во авион отпатувале во Белорусија. Поима неам ?!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
И јас тоа сакав да прашам, слушнав демек визи неможело да се извадат и дека имало мала заинтересираност, незнам кој кажа тука на форумов. Вчера гледам вест на Спортал српскиот читам 30 навивачи на Звезда со играчите во авион отпатувале во Белорусија. Поима неам ?!
Ne dadoa vizi na 10tna lugje i mn poveke ke trebaa da platat drugive...

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Реално тешко, 10 000 би бил некој максимум, се друго би ме изненадило, и тоа баш пријатно.
На Македонија Ѓ.П. - Бате на +45 имаше 7.500 - 8.000 публика. Ѓорчевци се фрлаа у езерце ласта да се разладат пред мечот :D. Ќе има публика од 10 до 12 илјади негде моја проценка. И во 17 саат да се игра на кој му се гледа фудбал ќе дојде.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Искрено и мене позитивно би ме изненадило ако има повеќе од 10 000, максимум 15 000 луѓе. Со оглед на тоа во каква ситуација беше Вардар последните 5-6 години. Ма да наеднаш глеам се јавија доста "фанови"на Вардар. И тука и на фејсбук. Некој што ги знам и никогаш ги неам видено дал на запад дал на jужна вчера постираа за Вардар. Така да ќе видиме, пак ќе кажам нејќам да се фураме дека ќе го наполниме Градски, не ми е реално тоа во овој момент. Ама ќе видиме :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Искрено и мене позитивно би ме изненадило ако има повеќе од 10 000, максимум 15 000 луѓе. Со оглед на тоа во каква ситуација беше Вардар последните 5-6 години. Ма да наеднаш глеам се јавија доста "фанови"на Вардар. И тука и на фејсбук. Некој што ги знам и никогаш ги неам видено дал на запад дал на jужна вчера постираа за Вардар. Така да ќе видиме, пак ќе кажам нејќам да се фураме дека ќе го наполниме Градски, не ми е реално тоа во овој момент. Ама ќе видиме :)
Епа јас не сум некој фан на Вардар, но како најголем Македонски клуб, спремен сум од Тетово да одам и да дадам свој придонес за победа!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.951
Поени од реакции
73.712
Инаку јас сум провинцијалец како што имаат обичај да не нарекуваат дел од Скопјаништава,но сепак навивам за Вардар и мило ќе ми биде да успееме да ги поминеме.
Poveke se koristi za onir kompleksasi so jadat gomna sano radi zavist i retardacija a ne deka navivaat za bilo koj nas rival od Makedonijava. Vardar ima fanovi vo site gradovi ali normalno nemaat sredstva da doagaat na site mecevi. So mene od forumov dosle decki od Kavadarci i Mak brod koi i sega sifurno ke dojdat. Nema druga navivacka grupa sto moze da napravi atmosfera ko nas vo Mk i site sajaat da osetat dobro navivanje. Plus Vardar si e ime kolku i da imavme los period. Oxekuvam 15000 publika. Ima euforija golema i rezultatot e povolen.Normalnoi co Skopje ima mn sto ne go sakaat Vardar samo za nas inat a ne deka navivaat za drugi.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Дали од форумов организирано ќе се оди на мечот? И во колку саат е во среда.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.058
Цените на картите за сите трбини ќе бидат по 100 ден ,сега тие што се бунеа еве им одлична цена па би требало да дојдете на стадион или и ова ви е скапо 100 ден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom