Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

C

Castiel

Гостин
Кој е твојот удел во головите? Маркирање на голманот?
И тоа треба да го знае некој...вака така 5 ги дадов...дали сум ги маркирал дали ме удриле на нејкење битно ги дадов...сеа ти што си изгубил немора се нервираш вака...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Оправдани очекувања, задоволителен перформанс, и сепак останувам незаменлив. Три гола беа доволни за да го остварам бараниот учинок. Покрај тоа, за перформансот на Рики, мора да се истакне и моментот каде се вратив во одбрана, голманот излета, а јас останав на гол линија да го блокирам моќниот шут на @Dr.House, што и го направив успешно. Навистина моќен момент каде сите требаше да ми симнат капа за самиот мој перформанс, како мене вакви ретко се раѓаат, како сакаш врти ја. Маестрална посветеност кон тимот.

У секој случај, убаво си изигравме и се изнатрчавме сите, интересно, забавно се, и едвај чекам пак да се собереме на ваков начин :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.799
Поени од реакции
44.085
Оправдани очекувања, задоволителен перформанс, и сепак останувам незаменлив. Три гола беа доволни за да го остварам бараниот учинок. Покрај тоа, за перформансот на Рики, мора да се истакне и моментот каде се вратив во одбрана, голманот излета, а јас останав на гол линија да го блокирам моќниот шут на @Dr.House, што и го направив успешно. Навистина моќен момент каде сите требаше да ми симнат капа за самиот мој перформанс, како мене вакви ретко се раѓаат, како сакаш врти ја. Маестрална посветеност кон тимот.

У секој случај, убаво си изигравме и се изнатрчавме сите, интересно, забавно се, и едвај чекам пак да се собереме на ваков начин :)
Ептен ме потсеќаш на мене. Ќе дадам 3 гола, ќе спасам 2 на линијата и пак јас сум најслаб. :(

не знаат шо треба да ценат значи

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ептен ме потсеќаш на мене. Ќе дадам 3 гола, ќе спасам 2 на линијата и пак јас сум најслаб. :(

не знаат шо треба да ценат значи
Не потсеќам, пошто никој не рече дека бев најслаб. Реално, денес бев натпросечен :D

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Mamba napravi MOTD pa pusti da go gledame :D
Јас сега станувам од кревет, цел сум у болки и изљуштеници по колената :D
Сеа ќе пуштам да видам што има, најубаво да пратам на некого да го среди убаво, да ги извлече најдобрите моменти и да стави некое музиче у позадина. Би го направил јас, ама не ме бива баш :icon_mrgr:
Доброволци?

Kajgana Shop

На врв Bottom