Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.243
Поени од реакции
18.447
Дечки и од мене не очекуваје да судам квалитетно :(.

Аутите пеналите ќе ми се гледаат (посебно ако некој тим носи црно-бели дресови), а можно е и топката да ја помине целата линија но пак да не досудам гол.

Згора на тоа верувам дека и мамурен ќе дојдам, така да планирајте си :icon_mrgr:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.617
Тим1 (бели): @@Epsilon, @@Cthulhu^,@@NomoregameS , @@Топче, @@Peja989, @@KembaW, @@Dr.House, @@Red John
Тим2 (црни): @@Del Piero best 10, @@Fastforza, @@Saeta Rubia, @@Biomage, @@The Edge^, @@Артиљеро, @@RickyLFC9,@@Kaiser
Тим3 (црвени): @@vidooq, @@Шурикен, @@INFERNO`, @@karamela123, @@Stefan-kobe, @@wiksa, @@ob1, @@Castiel

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
До мојот тим: Утре дечки не очекујте многу од мене. Денес пробав да играм после 20+ дена и једва истрчав колку просекот на Рики и не можам да се движам. :D
Ццццц не лажи бе :)

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Тим1 (бели): @@Epsilon, @@Cthulhu^,@@NomoregameS , @@Топче, @@Peja989, @@KembaW, @@Dr.House, @@Red John
Тим2 (црни): @@Del Piero best 10, @@Fastforza, @@Saeta Rubia, @@Biomage, @@The Edge^, @@Артиљеро, @@RickyLFC9,@@Kaiser
Тим3 (црвени): @@vidooq, @@Шурикен, @@INFERNO`, @@karamela123, @@Stefan-kobe, @@wiksa, @@ob1, @@Castiel
Јас од овие што ги цитираше,знам само еден голман....кој е другиот што ќе брани?

Член од
29 март 2007
Мислења
15
Поени од реакции
1
од колку сат е дешаванкава? може ќе поминам, ќе земам опрема ако некој не дојде да се убацам. Малце касно ама такви ми беа можностите.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
од колку сат е дешаванкава? може ќе поминам, ќе земам опрема ако некој не дојде да се убацам. Малце касно ама такви ми беа можностите.
Од 2 до 4. Што е до мене, слободно дојди, и онака сите тимови имаат по една или две резерви, па сигурно ќе се најде место за уште еден. :D

C

Castiel

Гостин
Дечки и од мене не очекуваје да судам квалитетно :(.

Аутите пеналите ќе ми се гледаат (посебно ако некој тим носи црно-бели дресови), а можно е и топката да ја помине целата линија но пак да не досудам гол.

Згора на тоа верувам дека и мамурен ќе дојдам, така да планирајте си :icon_mrgr:
ај ај....:icon_lol: ...значи какви педерчиња сте вие јувнеташите страшно... планирав у дрес на милан да играм ама чим ќе судиш ко Роки ич не идам у таков дрес :D:icon_mrgr:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Некој од Ѓорче, Карпош за одење?

Kajgana Shop

На врв Bottom