Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е твојот удел во головите? Маркирање на голманот?
И тоа треба да го знае некој...вака така 5 ги дадов...дали сум ги маркирал дали ме удриле на нејкење битно ги дадов...сеа ти што си изгубил немора се нервираш вака...

Оправдани очекувања, задоволителен перформанс, и сепак останувам незаменлив. Три гола беа доволни за да го остварам бараниот учинок. Покрај тоа, за перформансот на Рики, мора да се истакне и моментот каде се вратив во одбрана, голманот излета, а јас останав на гол линија да го блокирам моќниот шут на @Dr.House, што и го направив успешно. Навистина моќен момент каде сите требаше да ми симнат капа за самиот мој перформанс, како мене вакви ретко се раѓаат, како сакаш врти ја. Маестрална посветеност кон тимот.

У секој случај, убаво си изигравме и се изнатрчавме сите, интересно, забавно се, и едвај чекам пак да се собереме на ваков начин :)

Оправдани очекувања, задоволителен перформанс, и сепак останувам незаменлив. Три гола беа доволни за да го остварам бараниот учинок. Покрај тоа, за перформансот на Рики, мора да се истакне и моментот каде се вратив во одбрана, голманот излета, а јас останав на гол линија да го блокирам моќниот шут на @Dr.House, што и го направив успешно. Навистина моќен момент каде сите требаше да ми симнат капа за самиот мој перформанс, како мене вакви ретко се раѓаат, како сакаш врти ја. Маестрална посветеност кон тимот.

У секој случај, убаво си изигравме и се изнатрчавме сите, интересно, забавно се, и едвај чекам пак да се собереме на ваков начин :)
Ептен ме потсеќаш на мене. Ќе дадам 3 гола, ќе спасам 2 на линијата и пак јас сум најслаб. :(

не знаат шо треба да ценат значи

Ептен ме потсеќаш на мене. Ќе дадам 3 гола, ќе спасам 2 на линијата и пак јас сум најслаб. :(

не знаат шо треба да ценат значи
Не потсеќам, пошто никој не рече дека бев најслаб. Реално, денес бев натпросечен :D

Не потсеќам, пошто никој не рече дека бев најслаб. Реално, денес бев натпросечен :D
Ако, наредната пат коа ќе има фудбал пак ќе те рачунат за најслаб. :D

Mamba napravi MOTD pa pusti da go gledame :D
Јас сега станувам од кревет, цел сум у болки и изљуштеници по колената :D
Сеа ќе пуштам да видам што има, најубаво да пратам на некого да го среди убаво, да ги извлече најдобрите моменти и да стави некое музиче у позадина. Би го направил јас, ама не ме бива баш :icon_mrgr:
Доброволци?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom