Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Ќе го слушнеш само шумот на Рики како прославува гол, ќе се упатиш таму и ќе ме видиш како ја бацувам камерата кај корнер знаменцето. Ќе бидеш сигурен дека сме ние пошто сите околу мене ќе ракоплескаат.
Ова од џерард пацерот си го научил камери за пољубуваш.

Ај дека играш со мене, ке го вкусиш менталитетот на Јунајтед па кога ке освоиме утре ако има пехар него ке го бациш, да не се бламираш со камери :)

Sent from my iPhone 5S using Tapatalk

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Abe,jas bel bev taka? :D :D I nemoj nekoi sto spagjaat vo svetli da dojdat so dres Holandija,ko Dr.House ednas :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
23 август 2010
Мислења
39.924
Поени од реакции
116.339
Момци ај кој ги правеше составите нека постира уште еднаш кој со какви маици треба да дојде, за да не се испомешаме утре. Јас знам за мене али чисто да спомнам, да се знае за утре.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
До мојот тим: Утре дечки не очекујте многу од мене. Денес пробав да играм после 20+ дена и једва истрчав колку просекот на Рики и не можам да се движам. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Another one bites the dust. Ептен повредени имаат у тимов третиве :D

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
До мојот тим: Утре дечки не очекујте многу од мене. Денес пробав да играм после 20+ дена и једва истрчав колку просекот на Рики и не можам да се движам. :D
Ова ми личи на тактичка замка, ептен провидно :D.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.920
Поени од реакции
67.617
Е јебига. Од најјаки испаднавме најслаби сега :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom