Ако е продуктивно седењето, ако носи профит, тогаш е/Спиењето и седењето на компјутер 24/7 бизнис е ??
Не можам да се сложам со болдираното. Ако можеме јавно да договараме, редно е и јавно да кажеме доколку непрофесионално си ја завршил работата.Ја поздравувам иницијативата за оваа тема и сметам дека може да биде корисна за многумина.
Во интерес на темата, би предложил да нема јавно (на форумов) расчистување на меѓусебни проблеми заради несклучена или пропадната зделка.
Од оваа година 2011 започнуваме продажба на македонски пазар печки на пелети и вградливи камини на пелети.
Имаме потреба од дистрибутери и технички лица за формирање продажно сервисна мрежа.
Секој што е заинтересиран (фирма или физичко лице) за соработка на подолг период нека ми се јави на ПП.
И јас мислев дека е озбилна заради тоа пробав токму овде да најдам партнер за тоа што ми требаше. Ама искуството ми го покажа спротивно, но не велам дека е генерално така, туку мал исклучок.Јас преку оваа тема склучив една соработка,се надевам дека и другите ќе се поврзат.
И исто така ја сметам за озбилна тема,Сити ме изненади
Ако ги увезувате може да соработуваме во делот на транспорт.Ја поздравувам иницијативата за оваа тема и сметам дека може да биде корисна за многумина.
Во интерес на темата, би предложил да нема јавно (на форумов) расчистување на меѓусебни проблеми заради несклучена или пропадната зделка.
Од оваа година 2011 започнуваме продажба на македонски пазар печки на пелети и вградливи камини на пелети.
Имаме потреба од дистрибутери и технички лица за формирање продажно сервисна мрежа.
Секој што е заинтересиран (фирма или физичко лице) за соработка на подолг период нека ми се јави на ПП.
Со положен правосуден?Ајде, јас сум правник, на кој му треба некаква соработка во врска со нешто, нека пише .
Не, со пријавена магистратураСо положен правосуден?
Македонски производи се . Наше производство по италијанска лиценца, со сите сертификати меѓу другото и TUV.Ако ги увезувате може да соработуваме во делот на транспорт.
Се согласувам со Сити,ако некој не е сериозен треба да се каже.
Јавно не можеме да договараме . Јавно можеме да огласиме, понудиме, останатото е приватно . ( се разбира дека ова е мојот личен став)Не можам да се сложам со болдираното. Ако можеме јавно да договараме, редно е и јавно да кажеме доколку непрофесионално си ја завршил работата.
Не ми е јасно зошто ако квалитетно се направи зделката да не биде тоа кажано јавно на форумов, со цел да служи како позитивна референца за други идни зделку.
И јас мислев дека е озбилна заради тоа пробав токму овде да најдам партнер за тоа што ми требаше. Ама искуството ми го покажа спротивно, но не велам дека е генерално така, туку мал исклучок.