Кајганџии, кој каков бизнис работи? Ајде да соработуваме!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Спиењето и седењето на компјутер 24/7 бизнис е ?? :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Јас преку оваа тема склучив една соработка,се надевам дека и другите ќе се поврзат.
И исто така ја сметам за озбилна тема,Сити ме изненади :)

S

Stef Bachatero

Гостин
И јас направив соработка за транспорт со Леандра беше многу фина и сериозна,а најважно од се ефикасно се заврши работата.Фала за соработката ќе има уште.Но сакам да прашам да не знае некој што работи со офсет-принтинг,јас во мојата дејност ги купувам отпадните офсети по кг сега моментално го земам по 60 ден кг.За поголема количина повеќе.Иначе работам со секундарни суровини.
Повеќе инфо http://www.facebook.com/pages/Feniks-Surovina/166490380062862

shark

Гледај ме у очи
Член од
27 јуни 2009
Мислења
55
Поени од реакции
1
Ја поздравувам иницијативата за оваа тема и сметам дека може да биде корисна за многумина.
Во интерес на темата, би предложил да нема јавно (на форумов) расчистување на меѓусебни проблеми заради несклучена или пропадната зделка.
Од оваа година 2011 започнуваме продажба на македонски пазар печки на пелети и вградливи камини на пелети.
Имаме потреба од дистрибутери и технички лица за формирање продажно сервисна мрежа.
Секој што е заинтересиран (фирма или физичко лице) за соработка на подолг период нека ми се јави на ПП.

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Ја поздравувам иницијативата за оваа тема и сметам дека може да биде корисна за многумина.
Во интерес на темата, би предложил да нема јавно (на форумов) расчистување на меѓусебни проблеми заради несклучена или пропадната зделка.
Од оваа година 2011 започнуваме продажба на македонски пазар печки на пелети и вградливи камини на пелети.
Имаме потреба од дистрибутери и технички лица за формирање продажно сервисна мрежа.
Секој што е заинтересиран (фирма или физичко лице) за соработка на подолг период нека ми се јави на ПП.
Не можам да се сложам со болдираното. Ако можеме јавно да договараме, редно е и јавно да кажеме доколку непрофесионално си ја завршил работата.

Не ми е јасно зошто ако квалитетно се направи зделката да не биде тоа кажано јавно на форумов, со цел да служи како позитивна референца за други идни зделку.

Јас преку оваа тема склучив една соработка,се надевам дека и другите ќе се поврзат.
И исто така ја сметам за озбилна тема,Сити ме изненади :)
И јас мислев дека е озбилна заради тоа пробав токму овде да најдам партнер за тоа што ми требаше. Ама искуството ми го покажа спротивно, но не велам дека е генерално така, туку мал исклучок. :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ако ги увезувате може да соработуваме во делот на транспорт.
Се согласувам со Сити,ако некој не е сериозен треба да се каже.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Имам пари, немам идеја, барам сериозен партнер со сериозна понуда.
Само да небиде астрономска почетна цена бизнисот ве молам :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
Se bavam so proizvodstvo i prodazba na detski sampanj(moze ste go videle po policive na nasite marketi). Porano top bese no kako idat godinive nekako se poslabo i poslabo ide za sporedba sega i 2010 koga imase "vojna" sega e prodazbata za 6-7 pati padnata....

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Ајде, јас сум правник, на кој му треба некаква соработка во врска со нешто, нека пише :).

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Превоз на стоки со комби до 1300 кг, од Македонија кон Србија и обратно, до сите градови и села.

shark

Гледај ме у очи
Член од
27 јуни 2009
Мислења
55
Поени од реакции
1
Ако ги увезувате може да соработуваме во делот на транспорт.
Се согласувам со Сити,ако некој не е сериозен треба да се каже.
Македонски производи се :) . Наше производство по италијанска лиценца, со сите сертификати меѓу другото и TUV.
Во делот на транспорт ..... ќе имам во предвид. За кратко време ќе исконтактираме на ПП.Се работи за извоз.

Што се однесува до кажувањето немам ништо против, мислев да нема јавни расправии.

--- надополнето ---

Не можам да се сложам со болдираното. Ако можеме јавно да договараме, редно е и јавно да кажеме доколку непрофесионално си ја завршил работата.

Не ми е јасно зошто ако квалитетно се направи зделката да не биде тоа кажано јавно на форумов, со цел да служи како позитивна референца за други идни зделку.

И јас мислев дека е озбилна заради тоа пробав токму овде да најдам партнер за тоа што ми требаше. Ама искуството ми го покажа спротивно, но не велам дека е генерално така, туку мал исклучок. :)
Јавно не можеме да договараме :) . Јавно можеме да огласиме, понудиме, останатото е приватно . ( се разбира дека ова е мојот личен став)

Што се однесува за коментари од лично искуство, апсолутно не можат да наштетат, а може да се корисни.

Член од
2 јули 2009
Мислења
90
Поени од реакции
46
Одлично, овде веќе заличува на бизнис клуб.....:wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom