Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

Статус
Затворена за нови мислења.

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Многу ми беше јако мене, за вас незнам xD Двапати играв, се мислам у четврток да отидам во Миднајт со Ангелот, Стефан ти не си поканет..
Од тие што им ги запамтив имињата, Тончи и Tonchie ми пуштија убав муабет, Крејзи ин Лав е многу фина и го поштуе Џамироквај :) Status Quo со момичката, Dark King и тој третиот во сината карирана кошула (никот, никако..) исто се диско :) Фантом е ѕвер!!!!1 Бебуш исто е фина, со Стефи си помуабетив, два реда муабет и со Македонка и Ејсид.. Имаше еден дечко со црвена блуза со сини риги (или обратно), исто многу фин :) И еден со репче, и еден што го болеше слухот ама не ми текнува на имињата..
Принцес Оф Ивл ми е јака, вицот со комарецот беше врв :)))) Леандра..... .... :D Профи е со комплименти :)
Shaked hands with Сашенко, Таруно и Хич (на идење) ..
Правниче мислам беше, коа си идевме ни рече дека сме убав пар со Стефан..
И толку памтам :)

П.с. Имаше некој под 17 години или најмала сум била?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Одлично беше, јас супер си поминав. Иако на моменти драстично ми се намали способноста да слушам, значи одвај слушав, по 10 пати прашував: А? Што? Како?:pos: Се препушив цигари, не можам да дишам денес. Ми се свиѓаше што имаше ѕидарски Скопски! Поштовање. :)
Запознав фини и позитивни луѓе, се надевам во скоро време пак. :)
Фотосесија на снегот, хахахаха!:pos:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Одлично беше, јас супер си поминав. Иако на моменти драстично ми се намали способноста да слушам, значи одвај слушав, по 10 пати прашував: А? Што? Како?:pos: Се препушив цигари, не можам да дишам денес. Ми се свиѓаше што имаше ѕидарски Скопски! Поштовање. :)
Запознав фини и позитивни луѓе, се надевам во скоро време пак. :)
Фотосесија на снегот, хахахаха!:pos:
Yo, yo!!

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А за оваа песна ли ми збореше??! Па јас убаво реков дека оглувев на крај од собиранката, јас те чув сосема 15ти наслов, затоа и не ми беше познато...:pos:

S

Stef Bachatero

Гостин
Јас си поминав супер,имаше луѓе тоа беше најбитно.Малку хаотично но во цел тој хаос на крај победи позитивната атмосфера и луѓето што направив муабет со нив беа позитивни и поентата ми беше да си поминам супер.Ми остави добар впечаток сите луѓе што направив муабет.А секој може да биде добар танчер,тоа е добар ас и секогаш го користам за запознавање девојки.Леандра ако сакаш да почнеш да играш остај мажот да води,затоа што рамката е мажот а убавината е жената :).Ако сакате да видите како вистински се денса среда Мамас,четврток нема шанси да играш во таа гужва во миднајт,а петок идам во Прима танц :).

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Јас си поминав супер,имаше луѓе тоа беше најбитно.Малку хаотично но во цел тој хаос на крај победи позитивната атмосфера и луѓето што направив муабет со нив беа позитивни и поентата ми беше да си поминам супер.Ми остави добар впечаток сите луѓе што направив муабет.А секој може да биде добар танчер,тоа е добар ас и секогаш го користам за запознавање девојки.Леандра ако сакаш да почнеш да играш остај мажот да води,затоа што рамката е мажот а убавината е жената :).Ако сакате да видите како вистински се денса среда Мамас,четврток нема шанси да играш во таа гужва во миднајт,а петок идам во Прима танц :).
Никогаш нема да ти простам што ме одби за танц :(

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Заборавив да го пофалам шизофреничниот избор на песни.Та метал,та поп,па софт рок............

Замерка:Не можам да се соземам од фактот што не ја пуштија Знам за један град-зове се Београд како завршна.

За утеха

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Него многу беше јако на шанкот, кој беше знае. :D
Шанкот беше најпопрекрасен. Волку убавина позади еден шанк неам видено досега а и се сомневам дека ќе видам во блиска иднина :love:
Бонус Ана Меркјури и Мериџејн Појзон пред шанкот :pipi:
Ми се свиѓаше што имаше ѕидарски Скопски! Поштовање. :)
Моментот кога го ставаш пивото на маса и гледаш дека Крејзи ин Лав пие од поголемо шише од твоето :giggle:

Еве сеа на одморено и трезно да пишам дека ДримКечер и СтефанХејтасол ги прогласувам за најпопрекрасен пар на собиранкава.

Да му се извинам на МаксЛеџенд за тоа што го погледнав ко Нико коа ќе види некој апаш, ама Леандра ми кажа дека бил лош... после сватив дека Леандра само се шегувала.

Еве сега кога гледам колку луѓе се против објавување на фотографии на форум, ќе ме разберат сите зошто не носев апарат. Мада требаше да донесам само блиц за да и светнам на Леандра. Кога го виде Аце на Букефал стана необична. Вака ќе светнев и немаше ништо да гледа, чиста работа :pos:

За маичка на собиранката ја прогласувам маичката на Правникот!!!
За маичката не му завидувам, ама му завидувам што многу почесто се дружи со моја бивша колешка, една од најпопрекрасните личности што ги имам запознаено.

Во последно време не го читам цел форум и малку ми беше чудно кога ги запознав Ипсимус и Неса бидејќи претходно немав прочитано нивно мислење на форумов. Ама затоа пак од друга страна се појавија олд скул кајганџии како Земзела и Бушаф :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Кејф ми беше шо се видов со многу стари фаци :)
Нај кејф ми беше шо се запознав со Дибек, конечно.
Криво ми е Абадон што не се појави, а и бато Разиел треаше да присуствува, онака, за све да има! Комплет!
Волку се неам смеено одааааааамна :D

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Да му се извинам на МаксЛеџенд за тоа што го погледнав ко Нико коа ќе види некој апаш
Ја па мислев подмижуваш оти не гледаш добро. :ROFLMAO:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Да не заборавам да го поздравам Фантом и да му посакам побрзо да го најде својот оддамна изгубен брат :pos:

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Моментот кога го ставаш пивото на маса и гледаш дека Крејзи ин Лав пие од поголемо шише од твоето :giggle:
Па сега кога зема човек пиво, да биде ПИВО.:icon_mrgr: Ѕидарско пиво си владее, секогаш!:pipi:

Еве сеа на одморено и трезно да пишам дека ДримКечер и СтефанХејтасол ги прогласувам за најпопрекрасен пар на собиранкава.
Комплетно се согласувам, многу се убави! :)

Башка Дримкечер има уште еден огромен плус од мене - го сака Леонардо ДиКаприо. Мислам како да нема човек после позитивно мислење за девојчето. (y):X3:

И уште нешто поздрав до масата на унијата на високите. :ROFLMAO:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Еве сега кога гледам колку луѓе се против објавување на фотографии на форум, ќе ме разберат сите зошто не носев апарат.
Тонка а сликава ја и ти кај што сме ќе ти смета да ја клавам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom