King B
Bears. Beets. Battlestar Galactica.
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 1.801
- Поени од реакции
- 4.076
Многу ми беше јако мене, за вас незнам xD Двапати играв, се мислам у четврток да отидам во Миднајт со Ангелот, Стефан ти не си поканет..
Од тие што им ги запамтив имињата, Тончи и Tonchie ми пуштија убав муабет, Крејзи ин Лав е многу фина и го поштуе Џамироквај Status Quo со момичката, Dark King и тој третиот во сината карирана кошула (никот, никако..) исто се диско Фантом е ѕвер!!!!1 Бебуш исто е фина, со Стефи си помуабетив, два реда муабет и со Македонка и Ејсид.. Имаше еден дечко со црвена блуза со сини риги (или обратно), исто многу фин И еден со репче, и еден што го болеше слухот ама не ми текнува на имињата..
Принцес Оф Ивл ми е јака, вицот со комарецот беше врв ))) Леандра..... .... Профи е со комплименти
Shaked hands with Сашенко, Таруно и Хич (на идење) ..
Правниче мислам беше, коа си идевме ни рече дека сме убав пар со Стефан..
И толку памтам
П.с. Имаше некој под 17 години или најмала сум била?
Од тие што им ги запамтив имињата, Тончи и Tonchie ми пуштија убав муабет, Крејзи ин Лав е многу фина и го поштуе Џамироквај Status Quo со момичката, Dark King и тој третиот во сината карирана кошула (никот, никако..) исто се диско Фантом е ѕвер!!!!1 Бебуш исто е фина, со Стефи си помуабетив, два реда муабет и со Македонка и Ејсид.. Имаше еден дечко со црвена блуза со сини риги (или обратно), исто многу фин И еден со репче, и еден што го болеше слухот ама не ми текнува на имињата..
Принцес Оф Ивл ми е јака, вицот со комарецот беше врв ))) Леандра..... .... Профи е со комплименти
Shaked hands with Сашенко, Таруно и Хич (на идење) ..
Правниче мислам беше, коа си идевме ни рече дека сме убав пар со Стефан..
И толку памтам
П.с. Имаше некој под 17 години или најмала сум била?