stormspeaker
Бекрија
- Член од
- 4 октомври 2008
- Мислења
- 1.858
- Поени од реакции
- 1.343
Тоа полагам во вторник, слобдно тестирај меА за монетарна и фискална политика? Странски директни инвестиции? Ју ноу ват ај мин.
Тоа полагам во вторник, слобдно тестирај меА за монетарна и фискална политика? Странски директни инвестиции? Ју ноу ват ај мин.
Еј мамата, Скрим а?
Ај, ќе им кажеме дека има Кајгана собиранка, па ваљда ќе го одложат за следната недела
А, Велешани не се навикнти на токсини.Немој да се плашиш, не јадам Вмровци содржат токсини
Знаев дека ме лажеА, Велешани не се навикнти на токсини.
AKO TOLKU E GOLEMA ZELBATA DA GI VIDIS DA TI DOJDAM DOMA VO NIVNO IME A ?Ljubomoren vi sum. Ima 1% shansa da dojdam, ama sigurno nema da dojdam, a poima nemate kolku sakam da vidam nekoi chlenovi...
Од каде и кои?Опа, најдовме и дискови за серверот... Кој ќе го части Бидик пијачка по овој повод?
Можно е пред собиранката да ги менуваме дисковите, па да има прекин. Да си знаете
НИКАКО НОВИ ЧЛЕНОВИ...така ми изгледа на мене !AKO TOLKU E GOLEMA ZELBATA DA GI VIDIS DA TI DOJDAM DOMA VO NIVNO IME A ?
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 15:18 ---
one question
prepostavuvam ne primate novajli?
изгледа треба да поминеме 2-3 години на форумов за да можеме да дојдемеНИКАКО НОВИ ЧЛЕНОВИ...така ми изгледа на мене !
Lad, cool your engines. You need loafs and loafs of bread to become one with qualities. In the meantime... don`t wear yourself out.toa so nie sme trolovi tebe te pravi da se custvuvas the choosen frodo?
mirnaa zeno mirna
jas samo prasav, ne nastetiv valjda a i plus toa jas sum skromen zet ne roshkam segde