Кајгана собиранка (loading...)

Кајгана собиранка?

• Вкупно гласачи
    201
Статус
Затворена за нови мислења.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Колку мислења треба да имаш за да си поканет?
Е.ПТЕ.НМН.ОГУ мислења. Се надевам дека бројката нема да им биде некој предизвик на сите членови.

Heartbreaker

The Real ROCKNROLLA
Член од
6 декември 2009
Мислења
276
Поени од реакции
28
Дефинитивно доаѓам на собиранката. Само кажете кога и каде;)

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Аман бе ми се оде и на мене година и пол дремам тука а никој не знам ама сам не бива таа работа.Ајде ако има од Штип кандидати да одеме заедно ке се организираме.:toe::(:(:(:(:(

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Аман бе ми се оде и на мене година и пол дремам тука а никој не знам ама сам не бива таа работа.Ајде ако има од Штип кандидати да одеме заедно ке се организираме.:toe::(:(:(:(:(
Одете до Велес,во Велес ќе ве пречека екипата и заедно во Скопје,исто и за враќање.
Слично и со другите градови кој гравитираат околу центарот на Македонија :icon_lol:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Одете до Велес,во Велес ќе ве пречека екипата и заедно во Скопје,исто и за враќање.
Слично и со другите градови кој гравитираат околу центарот на Македонија :icon_lol:
Не е проблем само да се јаве некое кандидатче/кандидатчиња од Шчип и идеме па после на листата ....работи кој морам да ги направам додека умрам.....да обележам дека овоа сум го направил.:pos2::pos2:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
JAs bi sakala da dojdam...no vie sto ste postari clenovi na kajgana sepak mislam deka e v red da se zapoznaete i so novite clenovi, koga i da dojde nekoj nov na nekoja sobiranka, smetam deka vie ste onie koi treba prvi da pristapite i da se zapoznaete so novite clenovi, sepak treba da se cuvstvuvate kako domakini.....bev na enda sobiranka nez koga vo alo alo...i se bese ok, samo sto osven 2ca clenovi na kajgana nikoj drug ne dojde da se zapoznae so mene....taka da ubavo bi bilo da se sklucat poveke poznanstva pozz:toe:
Да не си една од овие?

Останаа мистерија :icon_lol:

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Убаво ви текна вака, и редно беше додуша.
Доаѓам, каунт ми он.:pipi:
Сакам да ве видаааааааааам :):):):)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Собиранка...супер :)

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
^^ ги знам нив.. од кај мистерија? :raz: :icon_conf

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Убаво ви текна вака, и редно беше додуша.
Доаѓам, каунт ми он.:pipi:
Сакам да ве видаааааааааам :):):):)
Ако доаѓаш, донеси ја и Ешли, сакам пак да ве мешам. Ако дојдеш само ти, нема да можам :baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom