Кајгана миленичиња

Член од
23 јуни 2009
Мислења
8
Поени од реакции
0
jas cuvam angliski koker spaniel i mnogu si ja sakam mnogu sum privrzana so nea i ne znam sto bi pravela koga ke ja nemam sum cuvala i papagali ribi macki no so nea najmnogu se privrzav gi sakam site zivotni

moeto kuce angliski koker spaniel mnogu si ja sakam

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Јас чувам аквариумски рипки. Имам скалари, биколори, ајкули и чистачи. Се спремам да земам едно кученце од Вардариште за у село.

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
на моето маче ангорка(што го немам више на жалост) му ставив име Мика многу ми беше супер ми се допаѓаше името секако некое невобичаено за животно но по 2 месеци открив дека е машко па го прекрстив во Мико:pos2:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Чувам една водна желка по дома. :icon_lol:
Ја добив како поклон за Нова Година, чинам беше 30. декември 2004. И еве ја, веќе 4 и пол години ја имам дома, буквално од големина на петденарка стана ептен голема. :)

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Ајде официјално да ги претставам моите сонциња што сега ги чувам:)

6 мачки...
Генерациски се чувани...чичко..внуци...браќа:pipi:

DSCN0018.jpg

Тофи тигрица
Мојот новогодишен подарок:)
Најдивото и најненормалното папагалче на светот. Осум месеци заедно а ниеднаш не ми слетал:nesum:
DSCN0176.jpg

Најновиот член самојадот Рики:vozbud: Најнајнајубаво и немирно бело гушкалово суштество. Потомок на Баги:back:
Ricky 006.jpg

Ricky 004.jpg

T

TaMчЕ

Гостин
Луна-кутре шарпланинче(уште е мало затоа викам кутре) :pos:
Сестра ми и тетин ми го одбраа имево јас не ни бев дома!:toe:
а имав порано пудла-Ани :pos: незнам кој ја крстил али ми текнува дека една сметка и папуча не ни остана цела од неа!:tapp:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Јас воопшто не знам да крштевам животни и затоа таа работа им ја оставам на сестра ми и на мајка ми
Најново животно шо ми се мотка дома е мачка што ја донесе сестра ми од некаде и се вика Хобо.Претходната мачка поима немам како се викаше, сите ја викавме Панкерот оти беше скроз црна
Претходното куче кое се викаше Мими по желба на мама,поима немам од кај и текна....
А ова куче сега што го имам се вика Роки,не ми се свиѓа мене името сестра ми му го даде,јас го викам Мочко:smir:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Првото маче ми се викаше Андреј по тогашниот мој омилен филм...фоката Андре:)

Сега мачињата
Кускуле- кума е сестра ми...како мало беше ептен смотанко, плашливо и слабо:)
Фата и Мујо- исто кума сестра ми се знае по што крстени...

Тофи папагалот по омилените мои чоколатца:pipi:

Рики кучето по мојот омилен фудбалер...Рикардо (Рики) Кака:icon_lol:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Имам куче не знам како да се вика, веќе го чувам 2 месеци и иди на мац-мац кога го викам мачето :)

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
ku4enceto mi se vika ,,Marko"...idea od tatkomi:pos2::pos2::pos2:

Член од
23 јули 2009
Мислења
217
Поени од реакции
8
Абе си имав јас едно маценче МАРКО ми се викаше ...7 год си го чував ама више го нема за жал. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom