Кајгана миленичиња

lady_QUEER

I love life.
Член од
28 март 2009
Мислења
521
Поени од реакции
28
Имам цувано и боб теил,секогаш на поводник а ж ивеам во релативно мала средина.
Пораката ми беше ставајте поводник на питовидните,напагјаат,на 4 очи сум кога шетам.Бев во Вина и видов колку кристално чисто е,има кучинја ама на корпа и секое на повод,
сеедно е,се е до газдата.
:pipi:

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
А дали мислиш дека некое од овие магарињава би го нападнало твоето шицу ?! :)
Се случило некоаш или само мислиш дека може да нападнат. Јас сум скоро сигурен дека доколку “питовидните“ се убаво чувани и не скокаат на се живо(не се намерно праени да се агресивни) нема да го чепнат твоето шицу, напротив, ке го штитат.
Тие не се напаќаат ради онака, туку да докажат кој е доминантен, затоа треба да се слични малце од малце(години, големина и сл....ама и зависи расата каква е). А и треба двете страни да не попуштаат за да мораат така да го решат проблемот, твоето шицу неверувам дека ке остане да се бори со нешто толку поголемо, и да остане големото нема да докажува ништо против него :) Така да уживајте и шетајте си ги минатируте без гајле.
Многу мрзам коа ке видам некој така(претежно девојчиња) си ја шетаат чивавата и коа ке пројде Баги(самојед) одма ја креваат у раце, нема зашо да се плашат :toe::toe:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Koa cuvav zajce mi bese krsteno Darko, a ma4e koa imav Ana se vikase.

Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Моето милениче се вика БЕН,куче машко е.

violet

<3 SwEeT DaRkNeS <3
Член од
17 јуни 2008
Мислења
99
Поени од реакции
7

Ova e mojot labrador Mila
uzivame da se igrame zaedno i da se setame t.e taa mene da me seta :D osobeno ako ima macka na povidok. obozava da spie na mojot krevet ama sepak najcesto spie na fotelja
ja cuvam veke 2 meseca ama mn sme zblizeni i duri koga sum na fakultet nekolku casa mi nedostiga sakam da si ja gusnam :D
Eve uste edna slika od nea

Член од
24 април 2009
Мислења
17
Поени од реакции
2
Jas na mojot pitbull dodeka bese malo mu smeniv 5-6 iminja na sekoja nedela po 1 =) I na kraj mi tekna edno ime i si ostana zasekojpat po toa shto krznoto mu e shareno kako na tigar i go krstiv tigar.. interesno. site koga ke go vidat velat eii kako tigar e kako se vika? pa tigar se vika hehehe

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Сестра ми веќе има постирано слика од кучето, ама и мене ми е ќеф! :vozbud:

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од