Кајгана миленичиња

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
Имав куче,се викаше Боби.Бидејќи живееме во зграда,а го чувавме на трети спрат,имавме проблем со комшиите и со минувачите кои ги лаеше,моравме да го дадеме на село да го чуваат,да оди на лов :) :)
Брат ми донел некоја мачка кај баба ми,се шета од двор во двор,сечија е,а се вика Луи...не прашувајте зошто така ја крстил,женско со машко име :) :)
И сеа имаме рибички,кои немаат имиња :) :) :) :)

Angelwings

I'm a super girl and super girls don't cry
Член од
27 мај 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
имам папагал нимфа и се вика рики

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
pudlicata se vika azra

a civavata ja vikam litel mis sansajn posto mi e mn cakana

Член од
27 мај 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
Епа јас немам ниту куче ниту маче ама зато имам...желче!:vozbud:
Првото ми се викаше Буби и си го чував 3 години ама...ми умре...и сега имам ново и се викат Роки 2...имево...јас не го дадов!:icon_bigg
Еден другар го даде по не знам која логика...

Член од
30 мај 2007
Мислења
10
Поени од реакции
0
Сеа за сеа чувам само едно кутре и тоа е загар али незнам кој тип на загар али знам дека си го викам Џони зашо многу сакам Џони вокер па така и му настана неговото име ;)

rustyblades

Stiff Upper Lip
Член од
19 февруари 2007
Мислења
611
Поени од реакции
35
Моето кутре прво се викаше Снупи, додека не пронајдовме дека е женско. Сеа се вика Бела.

Шмизличка

Let the good things roll
Член од
11 мај 2007
Мислења
355
Поени од реакции
4
Првото маче ми се викаше Кети, второто Дона, третото тетка ми сакаше да го крстиме Бритни хаха али го подарив додека сеуште беше мало па не стигнав официјално да му дадам име, предпоследната желка што ја чував се викаше Кети а оваа последната што ја пуштив во пракот (колку сум лоша не ми се верува) не ми ни текнува како се викаше.

tiffany

Тифаниум
Член од
20 мај 2007
Мислења
742
Поени од реакции
13
Моментално мојот мачор се вика Маче, само сега е големо и не му одговара името ама не ми се менува.Првиот мачор се викаше Марко ......За именување на животни никогаш не употребувам исти имиња бидејки некој ми кажа дека не е убаво.Другите зивотни (еден куп ) се викаа како ке ми текнеше мене .Бошко-морско прасе , Рики/Мики- стандард за папагал ...леле се разприкажав :icon_redf

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Иам како неам миленичиња, двете пајачиња у соба, едното над креветот - Пит очи боде уше коа ќе влезеш у соба, а др. - Жорже ми е посрамливко, се крие зад бирото! Срцки бре, ептен се економични, ни јадење, ни вода бараат!

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
papagaj koj se vikase kico.no vece e pokoen
p.s. i dve tigrici koi se vikaja tiki i viki

rebel kid

chokolino adicted!
Член од
5 јуни 2006
Мислења
159
Поени од реакции
0
јас сега имам куче пудлица,3 години има.фарина го викаме по некоја серија палавковци,имало црнче со такво име и по тоа.иначе машко е.имам и папагал нео.розен колинс,5 години има,и е крстен по нео кортекс од играта краш=)сум имал и пајак,уше еден папагал,полжави две=)сега се договоривме дома да земеме уше едно куче,не знам какво,али да не е пудлица зашо имаме едно.и да е машко=)сакам некое дебело кученце=)
п.с. г е г о мн закон куче имаш,колкуууу е убавооооооооооо:icon_redf
саладин исто си имал убава мачка=) да ставам јас слика од моето куче?

M*O*N*A

~*Kitekatus*~
Член од
20 јуни 2007
Мислења
99
Поени од реакции
31
до сега сум чувала милион животни,а моментално имам три срцки најслатки на свет>> Кучињата се Бучук и Љубинка(јас ја викам Беба) и мачето Мона...

MorrisonKA

You need a fucking hobby, bitch!
Член од
23 март 2007
Мислења
815
Поени од реакции
27
Папагалот се вика Стрибог, а рипката Лилит

Kajgana Shop

На врв Bottom