Кајгана миленичиња

Член од
19 јуни 2006
Мислења
152
Поени од реакции
1
ja sum imal sekakvi zivotinji od morsko prase do papagal, iguana....ama toa sto najmnogu go sakam nikad sum go nemal a toa e kuce:nerv: sakam labrador

Нате

УџУџУ
Член од
7 јуни 2006
Мислења
159
Поени од реакции
0
Jaс имам голем и дебел мачор. Прав нарцис, се вика Џими. Од спиење и јадење највеќе сака спиење и јадење:kajg: .

skorpija^m

seven & seven
Член од
5 мај 2006
Мислења
492
Поени од реакции
4
и јас имам Брат помал :))))))))))))))))))))))

Мари

...
Член од
31 декември 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
0
Јас во монентов немам домашно милениче ама вака..Прво имав едно папагалче што се наду мн и ми умре :( после имав уште едно па тоа ми избега од кафез кога ставав храна..Па после уште едно и тоа ми умре :(...Друго не сум имала а планирам риба да си купам :)

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
јас си имам мачорче се вика Гарфилд, троа од појќе е полничко ама многу е слатко и убо, сите мачки ми ги собира во дворот од цела мала, многу голем шемач е

Stefanos_M

Moscow_Boy
Член од
23 април 2006
Мислења
563
Поени од реакции
0
Аха сестра ми :)))) , се шалам, не сум мнгоу по чивање животни, а и немам време. Сум чувал папагали, зајци, кучиња, мачки, рипчиња и, да не заборавив нешо :)

Член од
3 јуни 2006
Мислења
228
Поени од реакции
0
ja mn sakam nekoe malo kutre ali majka mi mrzi kucinja pa taka da ne mozam da si zemam nekoe slatko malo dosadno.aj koa ke si najdam muz ke mi se ispolni zelbata se nadevam nema da bide tip sto mrzi kucinja.
inace imav 3 ripcinja ali kutrite zaminaaaaaaaa u rajot edno po edno.

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
за жал немам но мноооогу би сакала да имам едно кученце едно малецко слатко кученце...Ч)

Член од
15 јуни 2006
Мислења
433
Поени од реакции
3
ja kako sum se naebal abe cudo sum zel eden sarplaninec ama kakov strav me faka zs go gledam nekako mnogu golem ce rastit i so ce mu do pram pomagajte

JASMIN

Шехерезада
Член од
10 април 2006
Мислења
480
Поени од реакции
19
Imam!!! I mnogu mi e zal sto ne znam kako da stavam slikicki ovde ( ako znae nekoj neka mi objasni, molam).

Najubavo sustestvo od svetot na milenicite-kucinja, e moe! Ne sum subjektivna:nenene:, ne, ne

Se vika Nedi. Imam i sute edno, since na Nedi, ama ne go znam:( Ke go zapoznaam za 2-3 nedeli.

Nedi e ...nemam zborovi, dzabe da drndam ovde, ke prestanam tuka. Mi nedostiga mnogu, podobro vlijae od leksilium, veruvajte!

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Porano, non-stop 4uvav po nekoe zivotin4e, ama site mi zavrsuvaa nesrekjno... Prvo 4uvav edno malo slatko kutre sharplanin4e. Mi go ukradoa. Posle imav drugo sharplanin4e. Toa dobi cerebralna paraliza. Grev bese da go gleas, a ne mozese da se izle4i :( Go dadovme na umrtvuvanje, da ne se ma4i... Posle, pred 3-4 godini imav sijamska ma4ka, ama mi polude i po4na da si gi jade ma4injata :pov: Posle, 4uvav ripki. Prvata skoknala nadvor od akvariumot koga ne sme bile doma, i umrela. Vtorata, ziveese podolgo, ama dobi alergija, pa i ona umre...Od togas ne mi teknalo da 4uvam neso po doma, ne za drugo, nego znam deka i onaka kje mi umre....

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
...Koa bi 4uvala, sigurno bi si nabavila Samojed (ili Samokanibalist, ko so bi rekla mojata profesorka po biologija) ..

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
Jas si imam macence se vika Malecok=))) i na 18.avgust ke polni celi 3 godinki

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
imav edno kuce 2pac (ili samo Pac) se vikase ama umre i mi go skrse srceto bukvalno :(
i sea nemam namera da drzam drugo milenice

Kajgana Shop

На врв Bottom