Кајгана миленичиња

Papillon.Papi

Terrierist
Член од
15 јануари 2014
Мислења
764
Поени од реакции
795
Мене друго ме интересира, дали на сликата тоа е моментален став на кутрето или кога оди така ги држи нозете? Ерделот е голем пес што значи дека е склон на проблеми со скелетниот систем. Идната газдарица убаво да си разгледа, да не добие кутре со проблеми поради несоодветна нега на одгледувачот.
Не тоа така си е фатена на сликата. Инаку нормално си оди,ставот и` е супер.
Инаку, не е проблем бегањето. Ме следеше кога одев, не излегуваше од оградата и беше фокусирана само на мене и татко ми. Инаку благодарам многу за советите.:)

Papillon.Papi

Terrierist
Член од
15 јануари 2014
Мислења
764
Поени од реакции
795

Еве ја, стигна дома! Брзо се опушти и сега си пие водичка и игра. :love::love::love::love:[DOUBLEPOST=1402415478][/DOUBLEPOST]Еве подобра слика.:D Посовршено куче не сум видела.:love: Многу е мила.:X3:

(а, да и пелена носи, но ја извадивме зошто заспа):)

Последно уредено:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.910
Поени од реакции
21.922
Драа, сеќаш ли се на Чакита? : D Овој му е омилено место у моју собу, ивице тастатуре, увек ми га гаси Num lock, такој да ако ми траиш број, сс букфе ке ти га напишу:ROFLMAO:

IMG_0110.jpg
IMG_0111.jpg

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ме дирна постот на Рики во Драга Кајгана:place:, станав, отидов и го разбудив од спиење да го погњавам малце... Вејн Руни, еве го од пред некоја недела сликан, сега е малце поголем. :D

Papillon.Papi

Terrierist
Член од
15 јануари 2014
Мислења
764
Поени од реакции
795
Спремете се за многу сликиииииии!:vozbud::D:coffee:

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom