Кајгана избира: Најдобра најавна шпица од серија #06

Кои се трите најдобри најавни шпици од следните десет серии:

• Вкупно гласачи
    27
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.809
Поени од реакции
39.428
Локација
Скопје
Повторно, и шестата тема ќе биде исклучиво само со ваши предлози. Почнуваме по правилата:

-10 натпревари ќе има, по 10 серии во секој натпревар.
-Секој натпревар ќе биде според една одредена тема која ги поврзува сериите кои се вклучени во натпреварот.
-Некој од крајните натпревари можеби ќе биде second chance - за оние серии кои испаднале од претходните натпревари.
-Ќе се гласа за минимум 1 а максимум 3 најавни шпици од десетте предложени, во анкетата на почетокот од секоја од темите со натпреварите.
-Една тема ќе трае 3 дена, што значи секој вторник навечер, отвораме нов натпревар.
-Победниците од сите натпревари ќе одат во финале.
-(Доколку има интерес, може и да си поиграме екстра, и да го одложиме малку финалето).
-Во коментар предложувајте најавни шпици кои сакате да се најдат во некој од следните натпревари.

Многу едноставно. За сѐ нејасно, ќе ви објаснам подолу, во коментар. Ве молам пред да гласате, изгледајте ги уште еднаш најавните шпици на сите серии и гласајте за минимум 1, а максимум 3 кои најмногу ви се допаѓаат.
__________________________________________________________________________________________
ТЕМА БРОЈ 6: STARZ, PRIME VIDEO & APPLE TV

1. AMERICAN GODS

2. BLACK SAILS

3. BOSCH

4. CARNIVAL ROW

5. DEFENDING JACOB

6. GOOD OMENS

7. OUTLANDER

8. POWER

9. SEE

10. THE MAN IN THE HIGH CASTLE
Гласаме до сабота, 26.12.2020, 21:30.

Џабе ке ги слушам другите Power /w 50cent нема подобра ШПИЦА

А, ова е најдобра комбинација до сега, можеби дека најмногу од интрава (интровците? интрињата? интроава? интровите?) и не ги ни знаев до сега, стварно предобри ствари :cuc: :cuc:

Видеото на SEE e unavailable ...
Не е available вака ембедирано, треба да се стисне

Еве, стисни на линков вака ќе ти даде (т.е. ќе ти отвори во нов таб)

Еден предлог, кога ќе завршиме со најавниве шпици да бираме најдобар телевизиски карактер, со бодовни номинации, со дуели, по теркот на темите кога биравме најдобра серија и најдобар ситком.

Кој е за? Ти @Zlatikevichius што мислиш за ова? :D

Еден предлог, кога ќе завршиме со најавниве шпици да бираме најдобар телевизиски карактер, со бодовни номинации, со дуели, по теркот на темите кога биравме најдобра серија и најдобар ситком.

Уффф, малку тешко ќе биде за карактер, милијарди ги има. Јас бев во план да бираме актер, актерка, режисер... Колку толку, потесен е изборот. За карактер не знам дали би се нафатил, искрено.

Уффф, малку тешко ќе биде за карактер, милијарди ги има. Јас бев во план да бираме актер, актерка, режисер... Колку толку, потесен е изборот. За карактер не знам дали би се нафатил, искрено.
Па има решение и за тоа, од тие што се номинирани да им ги собереме вкупно освоените поени и да направиме потесен избор, топ 100 или топ 50, а другите да ги отфрлиме. Уствари секако пак така ќе треба да правиме и доколку бираме актер, актерка, режисер и тн. Е сега не знам на кого му е поинтересно што да бираме, нека кажат и другите. Доколку нејќете карактер втор предлог мене ми е да бираме режисер, мада сеедно ми е што и да бираме. :D

tenor.gif

Уффф, овојпат беше многу изедначено. Резултати:

1. OUTLANDER - 8
2. American Gods - 7
2. The Man in the High Castle - 7
2. Good Omens - 7
5. Carnival Row - 6
5. Power - 6
7. Black Sails - 5
8. Bosch - 4
9. See - 3
10. Defending Jacob - 2

Вечерва не сум во можност, следната тема - утре!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom