Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Сериозно добра слика. Без дупење.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И менеМногу. Уште од чера ме интересираше ама касно паљам.

Capitano.![]()
Требало Магде да ја прашаш![]()
...Остај тоа туку и ме направи 18- :smir: :helou:
Со Меги капачето ми беше најинтересно да си муабетам, како да има во себе бесконечни поводи за зафрканции и позитивна енергија. Вештица ич ама баш ич не личи на Вештица
Лејди сатори беше предадена целосно на некое денсање кога ја запознав. Фантом ми кажа дека не е убаво исто да ги сакам и Интер и Челзи, меѓутоа поради ФЕИТ ми прогледа низ прсти. ТонИнтет беше насекаде, кога и да се завртам. Даде се од себе сите да се чувствуваат пријатно, да не беше он немаа многу познанства да се остварат синоќа. Стварно треба да му се пружи посбен орден за пример на совршено воспоставување на меѓучовечки односи
Извинување за Натурал грл што ја измачив 10 пати да ми го повтори името, ама постојано мозоков ми перцепираше некое премногу комплексно име составено од 3-4 збора. За Леандра спомнав претходно. Маца мк постојано насмеана во ритам со музиката. На Маца Кака и недостигаше Пирло21:smir: Мали Капитано иако не е толку мал, сепак му беше незгодно да воспоставува контакти. 

Ве молам, знам дека е смешно, ама стварно сте офтопик. Темава е за импресии од собиранката.

Кој те врти, збориме сеа за сликата од Стефан. :треп4:

... А со еспањола чекам да се решиме биљард.
Со презерватив дури на автобуска во Охрид се видовме 
)мореееееее. ако и другите собиранки биле вакви, мнооооогу сум пропуштил лудница! Позз до Smexy_Bit, R3lapse, StatusQuo, Презерватив, Стефи и другите шо ве забораив не се лутете
Со презерватив дури на автобуска во Охрид се видовме
![]()