Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.822
Поени од реакции
5.628
ми се спие :cry:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ја дојдов не бев нешто расположен , глава ме фркашееее иии не упознав никој :helou:

Eva Molotow

Anti-social Engineer
Член од
6 јуни 2008
Мислења
532
Поени од реакции
392
Поминав на кратко да се поздравам со GoD.HateUSaLL и StatusQuO па продужив со екипа на друго "не фенси" место.

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Иако ја не бев на журкава само бев пред Миднајт се запознав со Инкогнито, Хард и уше незнам точно кој...хард е ептен интересен чоек...прочуен навиач

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Топ журче и топ провод. Толку од мене. :)

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ух...

добро беше :)

Поздрав до Џену, Фантомот, Сексилиш(не саа да дое у маракана и не саа бе! :D), Симона и уше некоја нејзина другарка, Тончи, Тонинтер, Ејсид, Новинарката :), ултра вк ака марко, тетово компани, Ред Дебил, Сајтлер, Пио, гадотхејтасол, магде....хепа то, кој забораив онда забораив! :D

Топ сте :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Поздрав до сите шо ги запознав и не ги запознав, премногу сум трезен за да ве памтам и да ве пишам. Тагнете ме по пп или на темава, особено девојката со која танцував, шо седеше со зокиарсенал и не и го памтам името (срамота). Киска до сите.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Супер провод се супер!
Се упознав со Викторгг, Тониџек и ѕверот Zerostyle! И да само што дознав дека педерчето Ред Девил сум го упознал ама гејчето не се претставувал со никот. Че те пукам бе о! :D

ПС.

Маца_мк е најбоље што ми ја поклони кајгана маицата, и онака ми требаше нова маица дека некоја типка истури нешто жестоко и лом ме направи xD

Д

ДаркхарТ

Гостин
Ај бе не кажујте како си поминавте :place:И не ја отварам веќе темава.
Е така!

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Еве костумизираниот ви сервер гуру пристигна дома жив и здрав ... сепак за сликите (кои ги има побајаги ќе чекате да се наспијам)

У секој случај добро се покажа младинава иако на почеток им требасе малце молење за да почнат со дружбата ...

:pipi::kesa:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Чао Форумџии :)

Се вратив од неделното излагање и бев во Миднајт,но влегов малце покасно (околу 1) за жал не успеав да се упознаам со никој.Си пљуцкав на коњопојчето и шетнав чат пат,,,ѕирнав некој ликови кој ги имам гледано во кајгана галерија но не бев сигурен дали станува збор за форумџии.Па и не е толку битно,,,битно добро журче беше и топ провод...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Најубава вечер до сега,полна со хаце моменти:самоубиство:
Ама кога ќе сумирам лудница во еден збор.поздрав до комшиката :pos2:

T

Tetro

Гостин
топ беше, фала на леандра и викам (да не беше ти, немаше никој да упознам). ѓи видов кои се Новинарка, Магде, Џиш (не ѓи пишам како што се, оти ме мрзи да ѓи барам сега). а и друѓите ѓи заборавив............

Продолживме у Маракана.................

до пред малце, lol :vozbud:

и црна мечка не гледам, а камо ли и бела :helou:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Јако беше, зезање, смеење, играње, запознавање нови фаци (х
Се беше добро, а и диџејот да не го забраем. Само некако големо ка да беше местото, ама нема врска баш си беше топ... тие што не дојдоа да ви е криво =))

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Највеќе мерак ми падна што ги упознав Ddime и Just a Boy, јесда вториот на идење, онака лајтерски.

Мерак ми падна и што маца му поклони маица на Маарче. :)
И што се видов со ЅОНЕ офкорс. За запознавање ќе пишеме во соодветната тема...

А со кој не се упознав, не сум крив, ако они не дошле до дечкото кој носеше маица на која пишуваше Mac)), 24ка фонт.
П.с. На нај-ха-це начин ја завршив журката. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom