Дивајн
блаблабла
- Член од
- 3 април 2005
- Мислења
- 15.748
- Поени од реакции
- 1.855
Поубаво функционираме одделно. Заедно сме нападни и напорни:kesa:Освен еднаш, in sunny Ohrid, кога не ни дававте да си идеме после.
Поубаво функционираме одделно. Заедно сме нападни и напорни:kesa:Освен еднаш, in sunny Ohrid, кога не ни дававте да си идеме после.
Јас баш прееска глеав метео, изгледа стварно снег ќе врне упм...а денес топло и милина, не за џабе викаат Марта со сто ума:uvo::nenene:Слушајте и дослушајте ... нешто времево ќе сакало да праи парти брејкинг и да ве информисам дека кој каже дека иде и не дојде ќе му се случи нешто многу лошо ... никад во база нема да си го најде јузерот ... плус нешто слушам изгледа и серверите пријавија присуство на шанк ...
значи ако треба ќе палиме и логорска ватра на -10 со снег до колена ама сабота ќе се журкаме ... :smir::kesa::nesvest::wink:
и ќе дојдеш и ќе запознаеш 200 души и ќе си поминеш топчЕ дојдам , и никој нема да ме знае.. и никој нема да знам
ке пишам на чело СЛЕШи ќе дојдеш и ќе запознаеш 200 души и ќе си поминеш топ
националната телевизија на крај од вестите кажа дека во сабота или ќе врни или нема да врниПеток 05.03.2010 Сабота 06.03.2010 Недела 07.03.2010
0-2 до 9 -2 до 5 0 до 6 мини. oC 1 до 6 -6 до 1 -9 до -2
Описно - - Врнежи од снег на повисоките места кон крајот на денот.
Кул. Мене ништо не ми менува. Се гледаме.
Значи или џа или бу е работава ??националната телевизија на крај од вестите кажа дека во сабота или ќе врни или нема да врни
Значи или џа или бу е работава ??
Ај ја идам ваљда у сабота,ако идат доволен број Интераши и има кој да ме дружи
Ќе не собере ... а за тие што нема да дојдат ... хммм хммммм хмммммммдоаѓам обавезно ама кој знае дали ќе не собере
Ми ту.Не идам.
Ми ту.
Изгубив желба.Заш бре комшике не идеш ??
многу се расправа со хејтери по теми и и е страв да не ја истепаат ))))Заш бре комшике не идеш ??