Кајгана журка - Club Midnight! (импресии тука, фотки во галеријата) :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Слушајте и дослушајте ... нешто времево ќе сакало да праи парти брејкинг и да ве информисам дека кој каже дека иде и не дојде ќе му се случи нешто многу лошо ... никад во база нема да си го најде јузерот ... плус нешто слушам изгледа и серверите пријавија присуство на шанк ...

значи ако треба ќе палиме и логорска ватра на -10 со снег до колена ама сабота ќе се журкаме ... :smir::pipi::kesa::nesvest::vozbud::wink:

чЕ дојдам , и никој нема да ме знае.. и никој нема да знам :)

Слушајте и дослушајте ... нешто времево ќе сакало да праи парти брејкинг и да ве информисам дека кој каже дека иде и не дојде ќе му се случи нешто многу лошо ... никад во база нема да си го најде јузерот ... плус нешто слушам изгледа и серверите пријавија присуство на шанк ...

значи ако треба ќе палиме и логорска ватра на -10 со снег до колена ама сабота ќе се журкаме ... :smir::pipi::kesa::nesvest::vozbud::wink:
Јас баш прееска глеав метео, изгледа стварно снег ќе врне упм...а денес топло и милина, не за џабе викаат Марта со сто ума:uvo::nenene:

чЕ дојдам , и никој нема да ме знае.. и никој нема да знам :)
и ќе дојдеш и ќе запознаеш 200 души и ќе си поминеш топ:)

Петок 05.03.2010 Сабота 06.03.2010 Недела 07.03.2010
SnegDozd.gif
SonceOblakSneg.gif
SonceOblakDozd.gif

0-2 до 9 -2 до 5 0 до 6 мини. oC 1 до 6 -6 до 1 -9 до -2

Описно - - Врнежи од снег на повисоките места кон крајот на денот.

Кул. Мене ништо не ми менува. Се гледаме.

Петок 05.03.2010 Сабота 06.03.2010 Недела 07.03.2010
SnegDozd.gif
SonceOblakSneg.gif
SonceOblakDozd.gif

0-2 до 9 -2 до 5 0 до 6 мини. oC 1 до 6 -6 до 1 -9 до -2

Описно - - Врнежи од снег на повисоките места кон крајот на денот.

Кул. Мене ништо не ми менува. Се гледаме.
националната телевизија на крај од вестите кажа дека во сабота или ќе врни или нема да врни

националната телевизија на крај од вестите кажа дека во сабота или ќе врни или нема да врни

Значи или џа или бу е работава ?? :)

Ај ја идам ваљда у сабота,ако идат доволен број Интераши и има кој да ме дружи :)

доаѓам обавезно ама кој знае дали ќе не собере

Значи или џа или бу е работава ?? :)

Ај ја идам ваљда у сабота,ако идат доволен број Интераши и има кој да ме дружи :)

доаѓам обавезно ама кој знае дали ќе не собере

Ќе не собере ... а за тие што нема да дојдат ... хммм хммммм хммммммм :pipi:

Ма ако сака нека паѓаат метеори ќе идеме ... не џабе јас тука серверите за на шанк ги спремам :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom