Дивајн
блаблабла
- Член од
- 3 април 2005
- Мислења
- 15.748
- Поени од реакции
- 1.855
Поубаво функционираме одделно. Заедно сме нападни и напорни:kesa:Освен еднаш, in sunny Ohrid, кога не ни дававте да си идеме после.![]()
Поубаво функционираме одделно. Заедно сме нападни и напорни:kesa:Освен еднаш, in sunny Ohrid, кога не ни дававте да си идеме после.![]()
Јас баш прееска глеав метео, изгледа стварно снег ќе врне упм...а денес топло и милина, не за џабе викаат Марта со сто ума:uvo::nenene:Слушајте и дослушајте ... нешто времево ќе сакало да праи парти брејкинг и да ве информисам дека кој каже дека иде и не дојде ќе му се случи нешто многу лошо ... никад во база нема да си го најде јузерот ... плус нешто слушам изгледа и серверите пријавија присуство на шанк ...
значи ако треба ќе палиме и логорска ватра на -10 со снег до колена ама сабота ќе се журкаме ... :smir::kesa::nesvest:
:wink:
и ќе дојдеш и ќе запознаеш 200 души и ќе си поминеш топчЕ дојдам , и никој нема да ме знае.. и никој нема да знам![]()
ке пишам на чело СЛЕШи ќе дојдеш и ќе запознаеш 200 души и ќе си поминеш топ![]()
националната телевизија на крај од вестите кажа дека во сабота или ќе врни или нема да врниПеток 05.03.2010 Сабота 06.03.2010 Недела 07.03.2010
![]()
![]()
![]()
0-2 до 9 -2 до 5 0 до 6 мини. oC 1 до 6 -6 до 1 -9 до -2
Описно - - Врнежи од снег на повисоките места кон крајот на денот.
Кул. Мене ништо не ми менува. Се гледаме.
Значи или џа или бу е работава ??националната телевизија на крај од вестите кажа дека во сабота или ќе врни или нема да врни
Значи или џа или бу е работава ??
Ај ја идам ваљда у сабота,ако идат доволен број Интераши и има кој да ме дружи![]()
Ќе не собере ... а за тие што нема да дојдат ... хммм хммммм хмммммммдоаѓам обавезно ама кој знае дали ќе не собере
Ми ту.Не идам.
Изгубив желба.Заш бре комшике не идеш ??![]()
многу се расправа со хејтери по теми и и е страв да не ја истепаатЗаш бре комшике не идеш ??![]()