[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Anne. ќе ти ги донесам винчестер браќата на цел викенд ако треба, само да пробам од тоа палачинките :love:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Anne. ќе ти ги донесам винчестер браќата на цел викенд ако треба, само да пробам од тоа палачинките :love:
да не се мачиш многу, доволен ке е само Дин... за возврат добиваш репете :pipi:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Палачинки ,убаво ви текнало

ке ги направам ,ама без млекото пошо побрзо горат така.
Иначе јас заборавив да ги постирам ,направив пилешки прсти

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Палачинки!!!Ги направив ,супер беа (се изедоа веќе):P
Тестото го направив без млекото,филот стандард крем/банани,одозгора шлаг,немав чоколаден прелив па си направив (млеко,чоколада,зејтин) и малку заебав во декорацијата али нема везе

Уживајте! 01.jpg 02.jpg 03.jpg 05.jpg 06.jpg 07.jpg 08.jpg 09.jpg

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Топло е ама изгледа пак ќе стојам на шпорет, а не можам да не ја отварам темата. :noze:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ти до кај си со праење палачинки? :pipi:
Нема шанси си кажав прва :)
У следното ве тепам! Се разбира ако КафеделМар ми попушти :icon_lol:
--- надополнето: 18 јули 2013 во 15:18 ---
Топло е ама изгледа пак ќе стојам на шпорет, а не можам да не ја отварам темата. :noze:
Стај ги твоите палачинки, ако според новите закони нема да си учесник барем лиги до колена да има :D

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Нема шанси си кажав прва :)
У следното ве тепам! Се разбира ако КафеделМар ми попушти :icon_lol:
--- надополнето: 18 јули 2013 во 15:18 ---

Стај ги твоите палачинки, ако според новите закони нема да си учесник барем лиги до колена да има :D
Не смеам, дури тогаш ќе добијам бан од тема.:D Нека си најде и некоја друга маж од форумот, малку да бидам фер. :icon_lol:

А за да ти победиш ако треба и на наредно не учествувам. :pipi:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Затоа те поштувам, тоа е карактер јавна одстапка за моја победа, за да не се лутат останатите :D
Во оваа прилика и Анне ја замолувам да го избегне следното натпреварување :ROFLMAO:

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
ОВА! Чисто да ги видиме бе па! Знам дека се одлични, ама за да ги мотивираш другите :)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Палачинки!!!Ги направив ,супер беа (се изедоа веќе):P
Тестото го направив без млекото,филот стандард крем/банани,одозгора шлаг,немав чоколаден прелив па си направив (млеко,чоколада,зејтин) и малку заебав во декорацијата али нема везе

Уживајте!Прегледај го приврзокот 68318Прегледај го приврзокот 68319Прегледај го приврзокот 68320Прегледај го приврзокот 68322Прегледај го приврзокот 68323Прегледај го приврзокот 68324Прегледај го приврзокот 68325Прегледај го приврзокот 68326
Будалетинко, ти изгледа сакаш сите будали да не правиш.
Јас овде не гледам палачинка на ниту една слика. Саде декорации у тањир. :sneaky:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Јас овде не гледам палачинка на ниту една слика. Саде декорации у тањир. :sneaky:
Има на првата слика,али ако не ми веруваш еве
04.jpg

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Лејди, а да се вработиш ко критичар на храна? :P

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
Кај мене дома се вика Пржен пинџур. :D Модераторке, оти погоре си пишала дека може да се прават модификации, импровизирав. Нема да се налутам и да не го ставиш на гласање. ;)
А не може така :D , бидејќи летна манџа лесно се приготвува,а за пинџур е малку потешко и со повеќе труд затоа натпреварот е само пинџур зашто се иста категорија тоа е како да кажеш за Бокс лесна и тешка категорија :D

Sent from my iPad 3 using Tapatalk 2

Kajgana Shop

На врв Bottom