[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Уште никој нема поставено? :(
Дечки ај бе да правиме. :)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Уште никој нема поставено? :(
Дечки ај бе да правиме. :)
Ане мене ми го зготвија стекот :( И ми го изедија.
Оваа недела ќе си останам само гласач. Ти шо чекаш, ајде слики да видам од тебе сакам. :)

Член од
3 јуни 2013
Мислења
329
Поени од реакции
218
Човек учи додека е жив. Јас ги купував смрзнати Чикен нагетс и ми се распаѓаа во пржење, па ги печев во рерна :pos:. Појма немав дека тоа околу месото е за поховање направено за пржење. И дека е всушност стек.
Ај ќе пробам деновиве можда ќе ставам слика ако не ме мрзи.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Jас ги правев денес, се надевам дека нема да останам сама. :unsure: Еве слики: :)

При вакви пилешки прсти не верувам дека ќе останеш сама.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Леле со овие на CafeDelMar како оде нешто лут сос, салса, тих тих, прва лига се сликите, свака ти част (y)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
CafeDelMar marry me! :noze: Прекрасно навистина, не сакам ни да замислам колку е вкусно...

А до кога може да ставаме сликички? :)

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
Anne.Ќе те поправам, не за друго. :icon_lol: А за сликички не знам, досега нели по една недела имаше време кога ќе се објави рецептот. Модераторката не ни е овде, па претпоставувам дека и сабота ќе може да се ставаат, така му доаѓаат 7 дена. :)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
CafeDelMar
подобро готви и декорира од оној на канал 5 што го дават :pos:
(y)
На Антонио мислиш? Леле немој да ја споредуваш со него, те молам! Не можам да го гледам како трупа се‘ што ќе му дојде при рака... Некогаш мислам дека струготини да му стават во кујна и нив ќе ги бапне во нешто. :place:

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
На Антонио мислиш? Леле немој да ја споредуваш со него, те молам! Не можам да го гледам како трупа се‘ што ќе му дојде при рака... Некогаш мислам дека струготини да му стават во кујна и нив ќе ги бапне во нешто. :place:
Зар вие мислите дека тоа што го прави тој се класифицира како готвење?
Кога еднаш го видов шафранот во колкави количини го става во јадењето :facepalm:
Од него ни чаша вода не би зела да се напијам, не па да јадам некој негов специјалитет...

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Зар вие мислите дека тоа што го прави тој се класифицира како готвење?
Кога еднаш го видов шафранот во колкави количини го става во јадењето :facepalm:
Од него ни чаша вода не би зела да се напијам, не па да јадам некој негов специјалитет...
И многу прљаво работи :)

Kajgana Shop

На врв Bottom