- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.955
- Поени од реакции
- 37.207
И до рецептот и до сликата еНајпромашен предлог рецепт досега, секогаш со кејф си пратам што и како го готвите. Ова многу никакво јадење изгледа ... или пак е до сликата од Сунѓерот Боб
Како добро изгледа страшно! Како ми се јаде и како ме мрзи да направам нешто страшна работа. Ова иако не е во концепт на натпреварот, сакам да те прашам што имаш во делон со пченката само пченка?Не не, неможам да се водам по рецептон ама битно основава е зелена, марула, еве ме и мене да се приклучам на темава. Саде немојте да ме дисквалификувате
едит: Од јадењево не барајте гладен сум ко пес.
едит2: Од ракијава мојте да зејте, дан речите види го педер.
едит3: Aку ви е за стакло бришење тогаш не земајте од ракијава, стрикно за пиење е
Две работи ме бунат....... што поточно треба да зготвиме со шпагетите?Пошто тепав у натпреварот требало да предложувам ја за следен натпревар. Ја искрено знам да праам само лепчињава, макарони/шпагети, виршли и јајца, може и нешто друго али сеа сум изумил. Па пошто не сум по сложените рецепти би предложил некој натпревар со тестенини, преферабилно шпагети со слободен избор за "рецепт". Да видиме кој ќе го направи најубаво едно од моите најомилени јадења, ако се слагате Башка мислам дека ко што повеќето луѓето праат шпагети пак ќе има повеќе пријавени, а компетицијата го движи општеството кон поквалитетни производи, па малце лиги да ми течат коа ќе ги споредам со моите обични шпагети.
Се надевам не е тапа предлогов али јбг, не сум некој егзотичен готвач, битен е трудот
Па тоа ми беше поентата, да не биде строго ограничено, битно да е базирано на шпагети. Може со ќофте, само кечап и сирење... битно да биде мерациДве работи ме бунат....... што поточно треба да зготвиме со шпагетите?
и
нели еднаш веќе имавме еден рецепт со шпагети или јас сум во забуна?