Кајгана Кантер собиранки

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Raperce напиша:
Abe dojdite u Tetovo poblisku e ke ve precekamo duri :):)
tocno. Ce se zacudite kako samo Raperce igra vo zivo. Na kajgana serverot site mislat deka e citer. (pa ja go ucev fala bogu)

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Mislam deka ke bide dobro da se odi niz site gradovi sto ima kajgana igraci a ne samo vo sk. Jas davam predlog da dojdete vo strumica ima mnogu igraci sto igraat na kajgana pa ke ja napravime :)

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Shorty напиша:
tocno. Ce se zacudite kako samo Raperce igra vo zivo. Na kajgana serverot site mislat deka e citer. (pa ja go ucev fala bogu)
Ti si me ucel ne siri dezinformacii ovde . Ti me ucese so AWP da igram so drugoto sam se nauciv. :):)

KaSpeR[MkD]

There Is The Machine
Член од
17 април 2007
Мислења
131
Поени од реакции
1
iLe напиша:
Mislam deka ke bide dobro da se odi niz site gradovi sto ima kajgana igraci a ne samo vo sk. Jas davam predlog da dojdete vo strumica ima mnogu igraci sto igraat na kajgana pa ke ja napravime :)
Dobar predlog iLe :)

Micev

ИсКусЕн КанТерЏијА
Член од
28 февруари 2007
Мислења
482
Поени од реакции
0
iLe напиша:
da da elajte vo strumica ke ve pre4ekame em gradot e pomal ke se pre4ekame polesno :)

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Доаѓам ја у струга на 30-ти мај, ениуон де`р ?

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Акo доаѓа некој во Тетово нека каже :helou:

Г

Грејвдигер

Гостин
абе во Струмица мора да дојдете и тачка :) :) :helou: ке ве носаме на браната :rofl::rofl:

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Добро бе, реков доаѓам у струга на 30-ти, а вие доете ваму.. :wink: Ќе доам и кај вас, има време.

KaSpeR[MkD]

There Is The Machine
Член од
17 април 2007
Мислења
131
Поени од реакции
1
Ajde ajde te 4ekame samo potseti ne pred da dojdes :)

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Вечер, во 22:30 часот ке правиме кантер-кајгана собиранка во ентернет, секој е добредојден :) па повелете.. :smir:

Г

Грејвдигер

Гостин
Сега се спремам, тргнувам со колата... 22:29 сум пред ентернет и во 22:30 сум внатре кај вас :rofl::rofl:

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
TonInter напиша:
Jaс изгледа ќе пишувам за денешнава собиранка; Денесна падна МНОГУ смеење, закон поминавме.
Првата екипа - kamiSKaZi, Sonny Muprhy, Bu||etProof, M U V L A и TonInter;
Втора екипа - kpbKENGUR, THE DON, Macedonian, Billa Bong и KoNtEjNeR.
Како што реков, имаше многу смеење, ножеви паднаа неколку; се` на се`, закон беше.
Момци, за жал, ве решивме.:zver:

Edit:
Се извинувам што нема тука најинтересни случки, ама не ме служи меморијата најдобро, Mac да беше, ќе напишеше. :smir:
ne se sekiraj jas znam koja bese naj interesnata slucka :) :)
sobrakajkata koga iskocivme od enter :) :) :) i klucot na kamiskazi od friziderot :)
pozz

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
KoNtEjNeR напиша:
ne se sekiraj jas znam koja bese naj interesnata slucka :) :)
sobrakajkata koga iskocivme od enter :) :) :) i klucot na kamiskazi od friziderot :)
pozz
Ептен рано ти текна да напишеш! :pos:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Swifty напиша:
Вечер, во 22:30 часот ке правиме кантер-кајгана собиранка во ентернет, секој е добредојден :) па повелете.. :smir:
Па ја ке пишам па за оваја..
Следниве Пациентабиси беа присутни
BIlla BONg -ДУДЛАЧОТ ( ке му скршам глаата не ме видел на време се поздравил со никола и си заминал)
KoNtEjNeR - sapun (играше,се упознавме)
ја - скаутот најпациентот
AZAZEL - не е член на форумот другарче ми е (лол)
Mari0 - лудакот со фамасот. (ја пак си го забраив дома фамасот да му го бутнам у гз)
и така..

Изигравме малку лан..покажавме сите што како знаеме..пасот на серверот ни го дозна целиот Ентернет ..
и на крај после одигран саат ипол - отидовме да јадеме у 7ца (маме им онаквуем па го поскапеле сендвичот)
Јас изглеа како најМалер си изгубив некој денар и на крај морав да прекинам со играта..појма неам кај ми отидоа парите брее ооојј!!

и ондак то..се надевам на поголем одѕив следниот ПУТ!

патем
ЛЕЛЕЕ ШТО СМЕЕЊЕ ПАДНА
Се гледаме очи во очи со никола , тој ми ѕвони на телефон ја му викам „Пер пред Касата сум“ - овој како бе пред касата
јас - „ па тука сум де“ и у тој момент ни стануе и на двајцата јасно дека се гледаме и збориме како МРДНАТИ (читај ПАЦИЕНТАБИСИ) на мобилен..
Паднаа доста шеги и никови во стилот на ПОКЕМОН / ДИГИМОН / СМРДАМ НА ГОМНА / ХИТЛЕР / и така натаму!

позззззз

Kajgana Shop

На врв Bottom