Кајгана Кантер собиранки

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
[MkD]Scout напиша:
Па ја ке пишам па за оваја..
Следниве Пациентабиси беа присутни
BIlla BONg -ДУДЛАЧОТ ( ке му скршам глаата не ме видел на време се поздравил со никола и си заминал)
KoNtEjNeR - sapun (играше,се упознавме)
ја - скаутот најпациентот
AZAZEL - не е член на форумот другарче ми е (лол)
Mari0 - лудакот со фамасот. (ја пак си го забраив дома фамасот да му го бутнам у гз)
и така..

Изигравме малку лан..покажавме сите што како знаеме..пасот на серверот ни го дозна целиот Ентернет ..
и на крај после одигран саат ипол - отидовме да јадеме у 7ца (маме им онаквуем па го поскапеле сендвичот)
Јас изглеа како најМалер си изгубив некој денар и на крај морав да прекинам со играта..појма неам кај ми отидоа парите брее ооојј!!

и ондак то..се надевам на поголем одѕив следниот ПУТ!

патем
ЛЕЛЕЕ ШТО СМЕЕЊЕ ПАДНА
Се гледаме очи во очи со никола , тој ми ѕвони на телефон ја му викам „Пер пред Касата сум“ - овој како бе пред касата
јас - „ па тука сум де“ и у тој момент ни стануе и на двајцата јасно дека се гледаме и збориме како МРДНАТИ (читај ПАЦИЕНТАБИСИ) на мобилен..

Паднаа доста шеги и никови во стилот на ПОКЕМОН / ДИГИМОН / СМРДАМ НА ГОМНА / ХИТЛЕР / и така натаму!

позззззз
Као на филм беше .. :) :) :)
Исто беше цепки коа сапун(КоНтЕјНеР) седнал на компјутер позади нас и му вика на Марио на кгн серверот, абе сврти се.. :) :)и марио сконта после 3-от пат :) :).. закон собиранка. :wink:

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
[MkD]Scout напиша:
Па ја ке пишам па за оваја..
Следниве Пациентабиси беа присутни
BIlla BONg -ДУДЛАЧОТ ( ке му скршам глаата не ме видел на време се поздравил со никола и си заминал)
KoNtEjNeR - sapun (играше,се упознавме)
ја - скаутот најпациентот
AZAZEL - не е член на форумот другарче ми е (лол)
Mari0 - лудакот со фамасот. (ја пак си го забраив дома фамасот да му го бутнам у гз)
и така..

Изигравме малку лан..покажавме сите што како знаеме..пасот на серверот ни го дозна целиот Ентернет ..
и на крај после одигран саат ипол - отидовме да јадеме у 7ца (маме им онаквуем па го поскапеле сендвичот)
Јас изглеа како најМалер си изгубив некој денар и на крај морав да прекинам со играта..појма неам кај ми отидоа парите брее ооојј!!

и ондак то..се надевам на поголем одѕив следниот ПУТ!

патем
ЛЕЛЕЕ ШТО СМЕЕЊЕ ПАДНА
Се гледаме очи во очи со никола , тој ми ѕвони на телефон ја му викам „Пер пред Касата сум“ - овој како бе пред касата
јас - „ па тука сум де“ и у тој момент ни стануе и на двајцата јасно дека се гледаме и збориме како МРДНАТИ (читај ПАЦИЕНТАБИСИ) на мобилен..
Паднаа доста шеги и никови во стилот на ПОКЕМОН / ДИГИМОН / СМРДАМ НА ГОМНА / ХИТЛЕР / и така натаму!

позззззз
Абе сто беше интересно,беше:).Само како и да е,секогаш кога се собираме некаде,цело време идеме истата постава:Јас,Swifty,[MkD]Scout,TonInter и некои другари на скаут...Во иднина би сакал да се промени ова,да се собереме повеке кајганџии,да се изнаиграме...:smir:

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
ne pa ne bese bas od treti pat :) ali posle nekolku vrtenja.. mu pisav ne se vrti vo igrata.. :) :) :) morase malce zaebancija ne ke bese interesno ako dojdev i vi kazev odma deka sum ja neli ? :)

FromSunWithLove

dance or die
Член од
1 февруари 2007
Мислења
524
Поени од реакции
13
scout za slednata sobiranka izvestime koga ke bide ke dojdam ja so uste 1 drugar :back:

aj pozdrav

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Овој викенд очекувајте кантер-кајгана-собиранка во ентер или инсомниа1/2. Ке ве известам на оваа тема за некој ден, поздрав. :smir:

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
Swifty напиша:
Овој викенд очекувајте кантер-кајгана-собиранка во ентер или инсомниа1/2. Ке ве известам на оваа тема за некој ден, поздрав. :smir:
ako ne ti e tesko ostaj mi porace na kajgana, ili na msn, da vidam stho faci ste da uletam i jas :) samo man glej petok da bide zsh sabota e Talamasca Live Set :)

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
HungryWolf напиша:
ako ne ti e tesko ostaj mi porace na kajgana, ili na msn, da vidam stho faci ste da uletam i jas :)
Вочко, нема проблем. :wink:
Поздрав, николче. :smir:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
е камо да можаше и јас да дојдам :toe:

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
KoNtEjNeR напиша:
ne pa ne bese bas od treti pat :) ali posle nekolku vrtenja.. mu pisav ne se vrti vo igrata.. :) :) :) morase malce zaebancija ne ke bese interesno ako dojdev i vi kazev odma deka sum ja neli ? :)
Искрено да кажам,ме заФркна...:),што е право,право е :zver: .Ама битно се упознавме и то.Од сеа на сите собиранки очекувам да дојдат повеке КАЈГАНЏИИ!:smir:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Mari0 напиша:
Искрено да кажам,ме заФркна...:),што е право,право е :zver: .Ама битно се упознавме и то.Од сеа на сите собиранки очекувам да дојдат повеке КАЈГАНЏИИ!:smir:
Ајде може и јас ке дојдам...само кажете ден порано кога и каде ке играте

Г

Грејвдигер

Гостин
bama напиша:
е камо да можаше и јас да дојдам :toe:
шо ке тераш ти :rofl: може ние од Струмица да си се собераме... ама ќе треба да кажаме негде да има слободно... :P:

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Утре ќе пишам на темава каде и кога ќе има кајгана-кантер собиранка. Најверојатно ке биде во Ентернет, а колку саат, тоа утре ќе ви кажам, поздрав. :wink:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Некоја собиранка денес ? имаче колку е отварање на акаунт во ентернет/исомнија...дека јас немам:toe:
п.с мојава играчница да беше отворена, ке игравме гага али.. :helou:

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Значи, утре најверојатно ќе се одржи кантер-кајгана собиранка во ентернет, за отварање акаунт во ентернет мислам дека е 200 ден, со време од 3-4 саата, не сум сигурен. За време на собиранката утре колку можам порано ќе ве известам, до тогаш, довидување.

Член од
11 мај 2007
Мислења
14
Поени од реакции
0
Ej utre sum u Sk. daj kazhite mi koaj che ima igranje sakam da dojdem :D pishite chekam Answer ! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom