Као на филм беше ..[MkD]Scout напиша:Па ја ке пишам па за оваја..
Следниве Пациентабиси беа присутни
BIlla BONg -ДУДЛАЧОТ ( ке му скршам глаата не ме видел на време се поздравил со никола и си заминал)
KoNtEjNeR - sapun (играше,се упознавме)
ја - скаутот најпациентот
AZAZEL - не е член на форумот другарче ми е (лол)
Mari0 - лудакот со фамасот. (ја пак си го забраив дома фамасот да му го бутнам у гз)
и така..
Изигравме малку лан..покажавме сите што како знаеме..пасот на серверот ни го дозна целиот Ентернет ..
и на крај после одигран саат ипол - отидовме да јадеме у 7ца (маме им онаквуем па го поскапеле сендвичот)
Јас изглеа како најМалер си изгубив некој денар и на крај морав да прекинам со играта..појма неам кај ми отидоа парите брее ооојј!!
и ондак то..се надевам на поголем одѕив следниот ПУТ!
патем
ЛЕЛЕЕ ШТО СМЕЕЊЕ ПАДНА
Се гледаме очи во очи со никола , тој ми ѕвони на телефон ја му викам „Пер пред Касата сум“ - овој како бе пред касата
јас - „ па тука сум де“ и у тој момент ни стануе и на двајцата јасно дека се гледаме и збориме како МРДНАТИ (читај ПАЦИЕНТАБИСИ) на мобилен..
Паднаа доста шеги и никови во стилот на ПОКЕМОН / ДИГИМОН / СМРДАМ НА ГОМНА / ХИТЛЕР / и така натаму!
позззззз
Исто беше цепки коа сапун(КоНтЕјНеР) седнал на компјутер позади нас и му вика на Марио на кгн серверот, абе сврти се.. и марио сконта после 3-от пат .. закон собиранка. :wink: