Кајгана Кантер собиранки

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Swifty напиша:
Епа вака, незнаев каде да ја ставам темава, па се решив на овој под-форум, доколку местото не и е тука, преместетеја.Епа вака, доколку сакате, дојдете во Ентернет во 12:00 часот, таму ќе бидеме Јас, Скоут , Жаре, Скорпијо_20 и уште доста луѓе кој се активни на Кантер Кајгана Серверот.Влезот е слободен :) Се надевам дека ке имаме добра забава и дружење, ве очекуваме.Поздрав !

само да дополнам додадете ме или мене или никола (swifty) на МСН за да може тамо да се најдиме..
ја сум докај 8 онлајн..
се надевам никола ке биде до покасно..
поздравинела!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Swifty напиша:
Епа вака, незнаев каде да ја ставам темава, па се решив на овој под-форум, доколку местото не и е тука, преместетеја.Епа вака, доколку сакате, дојдете во Ентернет во 12:00 часот, таму ќе бидеме Јас, Скоут , Жаре, Скорпијо_20 и уште доста луѓе кој се активни на Кантер Кајгана Серверот.Влезот е слободен :) Се надевам дека ке имаме добра забава и дружење, ве очекуваме.Поздрав !
A koj den ?

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Steta .. ne sum od sk ebago .. :( Ajde u Sr nekoj den ako sakate :P

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
neli imase vakva tema veke otvoreno?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Razor напиша:
neli imase vakva tema veke otvoreno?
а ти мора да расипеш се!!!
ако ојш кажи ако не молчи не се понашај модератор тука....:tapp::tapp:
wanna be Acid :ban?:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
лол некој нешо ке погрши и сите одма КОМЕНТ!!

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
зашто да греши? треба да има посебна тема за дејмер, за најтмер, за инсомниа, за во трета играчница...??? јас сум перфекционист, неќам кога е несредено! не ми замеравајте, ама ве мрзи да видите на втората страница... не е ништо лично, спрема никого кого поправам, да не ме сватите погрешно.

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Јас затоа и напишав, доколку е потребно да се премести темава, но како и да е темава е да ве известам, а не да се даваат коментари каде и е местото, има луѓе кој се грижат за тоа.Поздрав, се гледаме ! :helou:

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
kpbKENGUR напиша:
зашто да греши? треба да има посебна тема за дејмер, за најтмер, за инсомниа, за во трета играчница...??? јас сум перфекционист, неќам кога е несредено! не ми замеравајте, ама ве мрзи да видите на втората страница... не е ништо лично, спрема никого кого поправам, да не ме сватите погрешно.
и јас по природа сум перфкционист бате..нема љутиш у никој случај те разбирам..само што би можело на пример темите стари да се бришат со што за секоја нова собиранка да се прави нова тема така?
ова е само мој предлог..мислам по воочливо е кога на наслов на тема ке пишеш на пример ; "Собиранка 17.03.2006 ентернет 00.00 часот"..
а не на веке стара тема да допишеме..
мислам повеке луѓе ке се привлечат со отварање нова тема нели?

како и да е не е мое да одлучувам..кенгур слободно премести ја кај треба..

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
[MkD]Scout напиша:
и јас по природа сум перфкционист бате..нема љутиш у никој случај те разбирам..само што би можело на пример темите стари да се бришат со што за секоја нова собиранка да се прави нова тема така?
ова е само мој предлог..мислам по воочливо е кога на наслов на тема ке пишеш на пример ; "Собиранка 17.03.2006 ентернет 00.00 часот"..
а не на веке стара тема да допишеме..
мислам повеке луѓе ке се привлечат со отварање нова тема нели?

како и да е не е мое да одлучувам..кенгур слободно премести ја кај треба..
не сум ни администратор, ни модератор на форумов, администратор сум на серверот =)))

Член од
19 јануари 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
Тууу ,баш ми е мака шо не сум од Скопје ,баш ми се идеше на една кантер пукачка. Ај друг пат здравје.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
MetalOne напиша:
Тууу ,баш ми е мака шо не сум од Скопје ,баш ми се идеше на една кантер пукачка. Ај друг пат здравје.
ај и јас да се глупирам:
Тууу бе пи*ку матер!!!!
Еххххх да бев од скопје... ц ц ц ц тууу бе неам среЧа ебаго...ај друг пат ако МЕ ВИКАТЕ и ако сум таму ке дојдам ве сакам сите .
:tapp:
п.с е ај после да не се нервирам.
lol кенгуре

Efro

Happy place,happy place!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
104
Поени од реакции
0
Pa i ja predloziv ali skull girl me banuvase poso me mrzi do koska!

Kajgana Shop

На врв Bottom