Кафанска музика

Дали слушате кафанска музика?

• Вкупно гласачи
    111
Член од
10 август 2006
Мислења
178
Поени од реакции
2
ajdeeee abe takva muzika e bed da se slusa nadvor od kafana toa e 100% sigurno,ali u kafana TOP.e sea so ima veze ako e komercijala.abre raperi cel zivot brkate i rugate lazni raperi i komercijalni faci a neli ste razmislile deka sve e komercijala,sve sto se reklamira so ima video spot so se prodava SVE.
pa so kur ako e nekoj komercijala tipot za razlika od vas ima kesh i pun je ko brod i dupi top picki i si tera kurtasaci u slobodno vreme si zivee zivot a ne neso andergraund i neso neam pari za pivo muabeti,i bed bil toj so imal.....

marga_k

HONEY
Член од
6 март 2006
Мислења
347
Поени од реакции
5
Pa u kafana e super da se slusa pogotovo ako ne sviri nekoja fals grupa,ako svirat dobro ,zakon e .

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
fala bogu deka slusham...koga idam u kafana sto da slusam,rok mozda eventualno rap?!

Член од
16 август 2006
Мислења
17
Поени од реакции
0
abe vidi ako slusas kvalitetna muzika ostavi ja odma kafanska a ako sakas za pienje togas vikni me i mene

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
да слушам, пошто практикувам кафана затоа практикувам и кафанска музика, али не мора да значи дека секогаш во кафана во позадината треба да иде или иде таква музика

ScarFace

Командант
Член од
11 јануари 2006
Мислења
124
Поени од реакции
2
slusam koga ke sednam so drugarite u kafana ili kaj nekoj doma edno mp3 se vrti i si piemo slatko :D :D :D

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
Слушам .. Зошто ја обожавам .. По кафани ја слушам .. и 90% од музиката што ја слушам е кафанско ..

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Кога сум приморана.... Како во автобус кога идевме на екскурзија минатата година.....моето психичко здравје умре тогаш!!!!!

Vikuska

I know the pieces fit...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
879
Поени од реакции
7
pa bas i ne slusam ama znam nekolku pesni posto moite slusaat
zatvorite sve kafane nek se moja dusa smiri da zalecim stare rane

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
слушам во кафана,понекогаш ми треба така да отидам во кафана да се одземам али ретко е тоа.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Многу ретко.. Кога нема избор слушам.. се случувало со другарите да седиме некаде и да се испијаниме и да слушаме кафанска музика.. Но кога би имал избор нема шанси да слушам кафанска музика.. не е баш мој вкус..

ALKAP0NE

Veni Vidi Vici
Член од
6 август 2007
Мислења
47
Поени од реакции
0
abe kafanska muzika ti e...raj za dusha skoro sekoj den slusam...ama ako sum so nekoja posebna licnost slusam nesto drugo :))))

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
SLusate?
da,ne? zosto,kade,koga???
слушам,у кафана,дома по гости по другари/ки кога пијам :cug: кога се веселам кога славам нешо :3: ма удри бригу на весеље бе каде со рок или транс или нешо метал да се опуштам да се начукам не ми оди тоа некако:icon_excl

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
кафанска музика слушам само во кафана кога сум!а тоа е едно 4-5 пати годишно!немам никаков проблем!после два бокали коњак почнува и да ми се допаѓа!

Kajgana Shop

На врв Bottom