Кафана

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
dion u cetvrtok (y) 50% na site zestoki pijacki, plus legendarniot panki, isklucivo mladi luge idat

Член од
10 декември 2012
Мислења
15
Поени од реакции
1
Може да ми кажете,вака и од искуство "Kај Маршалот" дали да очекувам добар провод за нова година?Дали е онака приступачно и сл.

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
Може да ми кажете,вака и од искуство "Kај Маршалот" дали да очекувам добар провод за нова година?Дали е онака приступачно и сл.

„Кај Маршалот“ има одлична атмосфера. Не сум славела нова година таму, али вака за викенд е многу ок. Опуштено, весело, претежно има млади луѓе, има жива музика, ефтина пијачка, храната е солидна. Певацот е малце смешен, али ако испиеш доволно ќе ти биде интересен :D

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
За ,,Златно Буренце’’ - некоја пофалба /поплака? Вечер ќе идам, па да знам шо ме чека :D

Член од
17 август 2011
Мислења
10.546
Поени од реакции
18.956
Добро е ко за ефтино кафанче,се пуши надвор а убаво е заградено и не е ладно..има нешто демек пеач,убава храна само гласна им е музиката..

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Добро е ко за ефтино кафанче,се пуши надвор а убаво е заградено и не е ладно..има нешто демек пеач,убава храна само гласна им е музиката..
Башка пеачот од телефон ги чита и ги пее песните :pos:

Член од
21 јануари 2020
Мислења
35
Поени од реакции
5
Како велат постарите се е од мака излезено па и темава така, мислам дека фали една тема за кафани низ Скопје а дефинитивно и за низ Македонија па затоа ја отварам темава за предлог кафани и ,,искуства" што би се рекло.
Што е најбитно кај е кафаната, има жива музика нема, каква е храната мислам дека се најбитните работи за кафана сите ги знаеме поголемиве кафани Дебар Маало, Скопски Мерак, Бомска, Кафана Дома Илинден, Две капки и слично ама има уште многу други што не се толку познати па да се споделат.

Конкретно мене ми треба кафанче со староградска музика за во недела (т.е утре ) дајте некој предлог а за кафани подобри покрај тие погоре би ги издвоил Спортска Меана, Гостилница Југ, Одисеја, Мезе Бар сите се во Скопје.

Член од
24 август 2017
Мислења
637
Поени од реакции
1.479
Lira kaj masinski, Dva Elena, Skara bar kaj Forza I toj Iv kaj rampa bea dosta solidni kako hranata taka i atmosfera mda vo posledno vreme nekako neam apetiti za vo kafana ko porano

Член од
21 септември 2019
Мислења
40
Поени од реакции
31
Деччччки, идат преубави денови така да Кафана му е мајката со добро друштво а и фамилијарно !!!! пишете дај те предлог искуства каде има добра храна, атмосвера, услуга, критика, пофалба итн. итн.

Attachments

McLovin

Politically Incorrect
Член од
11 август 2016
Мислења
4.128
Поени од реакции
16.252
Друже, под надница да не си со темиве?

Kajgana Shop

На врв Bottom