Катарина Ивановска

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.018
Дефиницијата за женската привлечност се разликува од место до место, од временски период до временски период. Катарина влегува во калапот на Викторија’с Сикрет.
Во екипата модели на овој бренд секогаш има 2-3 големи ѕвезди како Тајра Банкс, Жизел Бундхен (бифши ангели на Викторија) или Адријана Лима, Кејт Аптон во поново време, и уште дузина модели кои не се толку познати но имаат во себе енергија да ги износат парчињата облека кои ги прави Викторија’с Сикрет на вистински начин.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Кога хејтерот ме плука од љубомора пука....
Моделите за Тајната на Викторија ги бираат жени кои се долги години во модниот бизнис. И патот не е невозможен. Влегуваат модели кои се максимално професионални и девојки кои се идеално женствени.
Ахахахах... зарем секогаш мора да биде изговор ако едноставно не се сложуваж со некој и нешто бидејки го мразиш и му љубомориш? Ма дај веќе еднаш пораснете! :cautious:
Јас не реков дека не е ја бива или нешто слично, едноставно девојката нема таков шмек како што имаат другите девојки во ВС. И да разјасниме, значи таа единствено ке се слика за долна облека.. а дека ке зачекори на ревија покрај останатите ангели... тоа ни на сон нема да го види..не е дорасната за таму (n)

П

Пепси_

Гостин
Ахахахах... зарем секогаш мора да биде изговор ако едноставно не се сложуваж со некој и нешто бидејки го мразиш и му љубомориш? Ма дај веќе еднаш пораснете! :cautious:
Јас не реков дека не е ја бива или нешто слично, едноставно девојката нема таков шмек како што имаат другите девојки во ВС. И да разјасниме, значи таа единствено ке се слика за долна облека.. а дека ке зачекори на ревија покрај останатите ангели... тоа ни на сон нема да го види..не е дорасната за таму (n)

Ама она веќе чекоре по модните писти и цициња почнала да покажува зарем не виде ?

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Мило ми е за неа што е дел од Викторија Сикрет, ама искрено ич не е убава...ко машко ми е во фацата , ич не е женствена, а и глупичка е

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
Бог знае по кој пат стигнала до Викторијас сикрет, колку што знам патот до таму е речиси невозможен.. колку по убави и поуспешни манекенки не успеале да влезат во тој бизнис,ама оној кој сака да успее во нешто не одбира што ќе жртвува :D
И не знам стварно, искрено.. девојката не е ништо посебно, споредувајки ја со останатите ангели таа е грдото пајче :LOL:
хејтрс гона хејт (n)
--- надополнето: Sep 26, 2011 1:25 PM ---
е што нема за у ВС , има цицка тоа е доволно колку што знам овие анорексичните можат само да и љубоморат, а и она не е нешто нова па да не чуле за неа,катарина веќе неколку години е во њу јорк, што значи ја бива опстанала ...

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Џабе што е убава, кога грам памет нема. Ваква изјава (во првиот пост) како на Катарина да се случи во Русија, Италија итн...и веднаш се здобива со титулата Persona non grata. Ова само кај нас го има.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.018
Мило ми е за неа што е дел од Викторија Сикрет, ама искрено ич не е убава...ко машко ми е во фацата , ич не е женствена, а и глупичка е
Само женско може да напише вакво нешто. Во живо ја имам видено и баш е таман. Многу урбано делува.

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Само женско може да напише вакво нешто. Во живо ја имам видено и баш е таман. Многу урбано делува.
Добро сега незнам во живо каква е ама на пример во ова видео:

http://www.youtube.com/watch?v=U8N--1Oqqxs&feature=related

не гледам некоја убава девојка туку онака......имам видено 100 пати поубави од неа на улица...а за тело не коментирам, згодна е , висока, слаба, баш за манекенка ( пошто кажа само женско дека може овој коментар да го даде значи 100 посто мислиш и љубоморам , али не е така)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.018
Манекенките се платно врз кое сликаат модните креатори. Девојките што ги збориш ти се веќе готов продукт и нема што тука многу да се прави.

Decoturf

Базинга
Член од
30 октомври 2010
Мислења
504
Поени од реакции
74
ќе ја има кики на ревијата на викториа сикрет во ноември што се одржува секоја година ?

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Џабе што е убава, кога грам памет нема. Ваква изјава (во првиот пост) како на Катарина да се случи во Русија, Италија итн...и веднаш се здобива со титулата Persona non grata. Ова само кај нас го има.
Убава е, си има кариера, пари. На крај краева не и ни треба памет. Она се занимава со манекенство, а не со нуклеарна физика.
Ја обожавам, дај Боже да биде уште поуспешна.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Убава е, си има кариера, пари. На крај краева не и ни треба памет. Она се занимава со манекенство, а не со нуклеарна физика.
Ја обожавам, дај Боже да биде уште поуспешна.
Дај боже да биде поуспешна, но неможе да излезе негде на телевизија или на интервју и ништо да не збори. Утре ќе отиде во странство негде и ќе ја викнат во емисија и ќе се посрамоти самата а и ќе не посрамоти нас (ќе викаат после Македонците глуп народ). :D

Kajgana Shop

На врв Bottom