секогаш сум пцуел кога не сум успевал да дојдам до карта за добри натпревари, остај што пцујам и почињам да колнам, а клетвиве мои стасуваат....
не се криви шиткачите, ниту па самите сме си криви зашто не сме набавиле карти порано, нашата федерација е заслужна за сето ова, а пар луѓе добро го имаат наполнето чекмеџето...
картите се распродадени на агенциите уште пред да се пуштат во продажба, разделени по спонзори и позери, мамата нивна на сите, аир да не видите...
најавените блок карти од 20 евра во почетокот на продажбата воопшто и ги немаше, од причини што ги наведов погоре, затоа иљето ке им се врати ко бумеранг.
прогноза, ако успееме да ја тепаме германија тоа ке биде успех, а другиве две ќе не истресат.
поздрав и среќно на сите што ќе идете, бидете хард кор навивачи оти овие позериве нејќат да си го трошат гласот, освен кога треба да прашаат кои се нашите...
убав помин, немојте да дозволите да ве разочараат поразите, секогаш тука се кафаните и алкохолот
jа ќе навивам од дома, ќе ги гледам сите останати мечеви (данска франција хрватска...), цело првенство и превоз и смештај и јадење и пиење
- има уште малку слободни места кај мене дома ако сака некој во пп