Карти за Ниш

Статус
Затворена за нови мислења.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Untitled.jpg
За знаме-бајрак ќе почекаш малку ;) инаку кога веќе се фалиме мене секој ден пред и после утакмица ќе ме најдите тука http://www.mojakafana.com/Kafane/Nis/kafana-Dusanov-konak.lt.html
Кафанава ја има земено туристичка агенција Папилон,рекоа ќе има ваучери од 10,20 и 30 евра да си земеш за да не се прави гужва таму да моеш да си земеш за јадење.Инаку кафанава била 150 метри од сала,ја најдов јас на Google Earth.Кафаната е зелената точка,розевата линија поред салата е улица цела со кафичи а десно црвената точка е лесковачка ;)

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
секогаш сум пцуел кога не сум успевал да дојдам до карта за добри натпревари, остај што пцујам и почињам да колнам, а клетвиве мои стасуваат....

не се криви шиткачите, ниту па самите сме си криви зашто не сме набавиле карти порано, нашата федерација е заслужна за сето ова, а пар луѓе добро го имаат наполнето чекмеџето...

картите се распродадени на агенциите уште пред да се пуштат во продажба, разделени по спонзори и позери, мамата нивна на сите, аир да не видите...

најавените блок карти од 20 евра во почетокот на продажбата воопшто и ги немаше, од причини што ги наведов погоре, затоа иљето ке им се врати ко бумеранг.

прогноза, ако успееме да ја тепаме германија тоа ке биде успех, а другиве две ќе не истресат.

поздрав и среќно на сите што ќе идете, бидете хард кор навивачи оти овие позериве нејќат да си го трошат гласот, освен кога треба да прашаат кои се нашите...

убав помин, немојте да дозволите да ве разочараат поразите, секогаш тука се кафаните и алкохолот ;)

jа ќе навивам од дома, ќе ги гледам сите останати мечеви (данска франција хрватска...), цело првенство и превоз и смештај и јадење и пиење :) - има уште малку слободни места кај мене дома ако сака некој во пп :P

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
секогаш сум пцуел кога не сум успевал да дојдам до карта за добри натпревари, остај што пцујам и почињам да колнам, а клетвиве мои стасуваат....

не се криви шиткачите, ниту па самите сме си криви зашто не сме набавиле карти порано, нашата федерација е заслужна за сето ова, а пар луѓе добро го имаат наполнето чекмеџето...

картите се распродадени на агенциите уште пред да се пуштат во продажба, разделени по спонзори и позери, мамата нивна на сите, аир да не видите...

најавените блок карти од 20 евра во почетокот на продажбата воопшто и ги немаше, од причини што ги наведов погоре, затоа иљето ке им се врати ко бумеранг.

прогноза, ако успееме да ја тепаме германија тоа ке биде успех, а другиве две ќе не истресат.

поздрав и среќно на сите што ќе идете, бидете хард кор навивачи оти овие позериве нејќат да си го трошат гласот, освен кога треба да прашаат кои се нашите...

убав помин, немојте да дозволите да ве разочараат поразите, секогаш тука се кафаните и алкохолот ;)

jа ќе навивам од дома, ќе ги гледам сите останати мечеви (данска франција хрватска...), цело првенство и превоз и смештај и јадење и пиење :) - има уште малку слободни места кај мене дома ако сака некој во пп :P
Ете искусно дете во ракометот што ќе ти каже, и јас гласам да ги стигне клетва мамицата.
Обавезно види ја темава, а за европсково со господ напред ама се повеќе го гледам Шундовски и компанија како некој се конци го врзал/е и како свират така играат.

Член од
21 септември 2011
Мислења
359
Поени од реакции
640

Ете искусно дете во ракометот што ќе ти каже, и јас гласам да ги стигне клетва мамицата.
Обавезно види ја темава, а за европсково со господ напред ама се повеќе го гледам Шундовски и компанија како некој се конци го врзал/е и како свират така играат.
Sum bil na dvete prvenstva 1998 merano i 2009 hrvatska ,sekade istata pesna .Vo merano bevme 6 bitolcani i 3 komiti kako navivaci ednas RFM karti ne ni dade sami se snajdvavme da vlezime .A sigurno imaa karti zemeno kako ucesnici samo imaja pak sponzori i drugi kompanjoni!!Taka da istoto bese i Varazdin licata prodavaja karti koj gi dobija mufte.E i tamu se snajdovme ,sega na red e Nis i najgilem profit ama pak ke probame!!!:vozbud:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549

Во право си....
Само да те дополнам..
Не сме толку ние криви како навивачи зошто со време не си зедовме карти по регуларна цена...
Тие карти во слободна продажба(преку нет)беа со лимитиран број..
Дали 500-1000 карти се зедоа на РЕГУЛАРЕН НАЧИН..
Дали преку он-лајн сервисот за продажба,дали преку ваучерите.....
Се другото беше КЛАСИЧНА ИЗМАМА....:mad:
Јас барав карти уште од август,никаде немаше...
Шо се даде се даде..
После стапи на сцена РФМ и нивниот ШИТКАЧКИ МЕХАНИЗАМ....
Уште тогаш шиткачите ги кренаа двојно,тројно цените...
Значи карти од 20 евра ги шиткаа за 50 евра:eek:уште во август,за сега да стигнат цена од 200 и кусур евра....каде бе,па за ЛШ за финале толку се картите.......:facepalm:
Зошто?
Зошто РФМ беа мангупи,и одма ги резервираа и ги зедоа кај нив картите,така да никој не можеше да ги купи и да сакаше-ниту агенции,ниту други субјекти(било физички или правни лица)...
Се одеше преку нив....
Дури и тие капарени влезници на агенциите им ги зедоа,со беден изговор дека ВИП ГИ ОТКУПИЛ КАРТИТЕ:tapp:
Миле мој ги откупил картите...:гомце:
Тешка пара свртија одредени ситни души во федерацијата.....
Јас не знам само како немаат срам,истите тие луѓе шо 20 години се во ракометот,и уште со памук ја пијат крвта на сите во и околу ракометот....
Само едно не ми е јасно,како уште не се најде некој маж во Македонија па да ги смени.....:facepalm:
Имуни се на сите промени....:нинџ:

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
СИТНИ души, ситни е правиот збор, да си ми жив и здрав пријателе, имаат многу повеќе одошто им е потребно за пристоен живот на 3 поколенија после нив, го видоа пола свет со тој ракомет, џабе, кога ништо не научиле од тоа искуство.
- па остај бе некој друг да се докаже, зарем не се презаситија...несфатливи ми се.

големината на успешните луѓе е во тоа да знаат кога да се повлечат, и никогаш не даваат причина да се сомнева народот во нивната големина. Не велам дека тој е чист, но трифун за овие пајташиве беше и остана бог, најпаметно напраи што се тргна....но тоа се веќе муабети на некоја друга тема.

криво ми е за неупатениот народ што ќе пропати и ќе си ја мачи душичката, ќе паметува по медиуми како тоа неуспехот бла бла, а после кошарката сите очекуваме, барем приближно толкав успех и на ракометарите, но штета што луѓе од врвот на ракметот не ја научија лекцијата (или можеби ја знаат, ама така им одговара да се праат на триипол) од кошаркарите, дека голем дел од успехот го носи, и заслужна е самата федерација и нејзината организираност, картите се најмал проблем, картите се ништо во одност на другите работи.тоа, само ке кажам штета.

морам да го споделам моментов: гледам утакмица металург со висла плок во скопје, зад мене седат две жени и двајца мажи со над 50 години, маживе урлаат се дерат, демек нешто разбираат, и на секој 2 минути ме прашуваа што се десило зашто ова вака зашто тоа така....а жениве праат муабет за зимница...за целата оваа работа да биде уште по трагична, на полувреме слушам како жениве им викаат на мажите, оти серијата ке им почнела па ајде да си иделе. Тоа и се случи, второ полувреме ги немаше, сигурно заминале онур да го гледаат, уште поарно за мене да не ми го расипуваат рајатот во ракометното уживање :) - и да, на прашањето од каде набавиле карти, едната жена ми одговори дека била вработена во жито лукс, па на работа им ги давале.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.006
Поени од реакции
9.776
@Tomasino- Druze, vikash karti vo avgust vishe ne mozele da se najdat? Ja zemav karti na pocetok na oktomvri 3 karti za u Nish 55 eura.

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853
Да не знае некој да не има некои наградни игри или некаде да даваат карти ?
или во Систина да не им даваат карти ..
Не купив на време и сеа ќе барам ко ретардиран

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Да не знае некој да не има некои наградни игри или некаде да даваат карти ?
или во Систина да не им даваат карти ..
Не купив на време и сеа ќе барам ко ретардиран
Имаше постирано еден член неколку страни пред оваа. Вип ќе дели карти за новите корисници. Е сега колку ти е исплатлива таа варијатна ти си знаеш. :)
Еве ти линк за подетални информации.

N

Nicky Santoro

Гостин
во септември додека играа кошаркарите ќе купував карти од официјалната страна на Европсково
знаете колку карти имаше?
200!
е толкууу! и и тие ги снема за помалку од 1-2 дена

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270

Под првиот болд очигледно подразбираш ГАГА карта.На сите ни е јасно дека во Македонија никој за ништо не плаќа карта,ни фудбал,ракомет,кошарка,одбојка......Бар јас не сум платил никогаш карта.Ова е европско првенство не е меч Тиквеш-Тинекс Пролет па да земеш гага карта.Колку за инфо картата ти важи и за Германија-Чешка,Шведска-Чешка и германија-Чешка.Тоа дека немало карти во агенциите и не можеш да купиш можеш мали деца да лажеш.Интернетот освен за фејсбук и кајгана форум служи и за други работи.Како јас купив карта на 15 јули за 1610 денари од Папилон??????Значи треба малце да се заинтересираш и да си побараш кога и каде почнува продажбата на картите.Ја бар што познавам 20 души сите регуларно по регуларна цена си купија карти од агенциите.
За прогнозата твоја,малце си смешен,ја типувам на 2 место во група и влез понатаму со 2 бода.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Под првиот болд очигледно подразбираш ГАГА карта.На сите ни е јасно дека во Македонија никој за ништо не плаќа карта,ни фудбал,ракомет,кошарка,одбојка......Бар јас не сум платил никогаш карта..
не подразбирам гага карти, туку карти и за пари не се наоѓаат за добри натпревари, македонија - словенија квалификации пред неколку години, македонија исланд, завршниците на кометал во славните години итн...

бар јас не сум платил никогаш карта. со тоа сѐ си кажал, крај на муабетот.

дај боже да се остварат прогнозиве сите навиваме за поголем успех, ама со ванчо димовски на пивот, не тренирал 10 дена и сака да игра, или со алушевски, не се стига далеку брат, недај боже да се повреди алушевски, на таа возраст лесно доаѓа до повреди, зарем мислиш дека замената може да изигра цел меч, НЕ, НЕ, ќе играме со бранче ангеловски на лево крило и некои такви алтернативи ;)

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
не подразбирам гага карти, туку карти и за пари не се наоѓаат за добри натпревари, македонија - словенија квалификации пред неколку години, македонија исланд, завршниците на кометал во славните години итн...

бар јас не сум платил никогаш карта. со тоа сѐ си кажал, крај на муабетот.

дај боже да се остварат прогнозиве сите навиваме за поголем успех, ама со ванчо димовски на пивот, не тренирал 10 дена и сака да игра, или со алушевски, не се стига далеку брат, недај боже да се повреди алушевски, на таа возраст лесно доаѓа до повреди, зарем мислиш дека замената може да изигра цел меч, НЕ, НЕ, ќе играме со бранче ангеловски на лево крило и некои такви алтернативи ;)
Тоа дека не сум платил карта е од што идам редовно на утакмици и како навивачка група (можеш во потпис да видиш доле) секогаш имало карти.А шо некој да не платил карта ај кажи ми????Или идеш само на ракомет па не знаеш од искуство на други утакмици.
Ванчо нема да игра,столе ќе игра.И што му фали на Алушевски????Трча као 18 години да има.Манасков да не е подобар или ѓорѓиевски????Дос ега не се повредил па нема ни сега.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.356
Поени од реакции
8.459
Прегледај го приврзокот 38753

Кафанава ја има земено туристичка агенција Папилон,рекоа ќе има ваучери од 10,20 и 30 евра да си земеш за да не се прави гужва таму да моеш да си земеш за јадење.Инаку кафанава била 150 метри од сала,ја најдов јас на Google Earth.Кафаната е зелената точка,розевата линија поред салата е улица цела со кафичи а десно црвената точка е лесковачка ;)
Е ќе се прашаме за тоа ниту паипилон ниту ништо тоа ќе биде Битолска куќа во Ниш !
Не знам од каде ти се информациите дека папилон агенцијата ја зеле ама јас имам други информации дека 50% е изнајмена од нас :P

ps.ај ако сакаш линк или нешто за муабетот твој

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom