Карти за Ниш

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Moram taka da si dam kuraz malku ;)!!!Ako ne vtoroto poluvreme ke vlezime koga ke gi otvorat vratite!:pos::ROFLMAO:
Абе брат и ја немам карта ќе ги змаолиме тие на врата редарите ќе им понудиме по 10 евра да не пуштат ако нејќат со убаво тогаш и без пари ќе останат ем ќутек ќе изедат :pos:

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Има некој што планира одење враќање за сите утакмици со кола, па да делиме трошок? Ако има ПП:)

Член од
8 август 2005
Мислења
456
Поени од реакции
78
Дечки кајганџии, се менувам со карта за Германија со карта за Чешка, или па ги продавам двете... по 2000 ден. Или ке скокаме водици, или ке скокаме за водици :)
Ако имате инфо дека некој менува пишете.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.714
Karte prodate mogu da nadjem komplete po ceni od 150e
За тие пари картите комотно можеш да си ги напикаш отпозади. Истото им го порачувам на тие што сакаат ко тебе да профитираат повеќекратно.
Пријатно.

Член од
21 септември 2011
Мислења
359
Поени од реакции
640
Четник , а да ти дадам јас на тебе и на твојата усрана држава ова шо ми е меѓу нозе малце да си поиграте ?
Ne znam so tuku se ligajte i vregate.Deckoto go kontaktirav i imase naj fer cena dosega .Gi davase komplet za 50 evra.Arno ama novobogatite so sakat na se da prisustvuvaat a nemaat vrska ni od rakomet ni od navivanje mu ponudija prvo 90 pa stignaja do 150 evra .Pa deckoto dobro naplati!!

Член од
30 јуни 2008
Мислења
1.983
Поени од реакции
1.264
Ne znam so tuku se ligajte i vregate.Deckoto go kontaktirav i imase naj fer cena dosega .Gi davase komplet za 50 evra.Arno ama novobogatite so sakat na se da prisustvuvaat a nemaat vrska ni od rakomet ni od navivanje mu ponudija prvo 90 pa stignaja do 150 evra .Pa deckoto dobro naplati!!
Tака беше и јас го контактирав и ми кажа дека ги дал неговите карти за 50 евра, а овие се од други луѓе што ги продавале, па немаше потреба за таков настап.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Ако де , ќарот шо ке го има у аптека да го даде.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
киста добро бе олабави се, знаеме дека имаш карти и дека ќе идеш и дека си ги купил со пари, сега во моментов некој и да ми даде карти за без пари и превоз да ми плати пак нема да одам пошто иам испити деновиве, така да ептен тешко ќе издвојувам време да гледам на тв, а камоли да следам во живо. Јас не сум вистински навивач, никогаш не сум ги следел ракометните натпревари од тој агол, ти очигледно си само за големи случувања навивач, за каков и да е спорт или репрезентација нешто што е популарно во моментот, актуелно се збори кај и да идеш, работите ги гледаш од навивачки аспкект, површно. ти си голем љубител и затоа си купи карта на време и ке си идеш да следиш во живо и ке се сликаш на секој меч ке се чекираш, у ниш, ќе пишуваш статуси и се тоа. голем ракометар или познавач не сум, да бев таков немаше сега да седам на форум нели :), нити па се правам, си дебатирам тука на темава колку што гледаш и ги кажувам фактите што ги знам.

ок, од мене толку на оваа тема, убав помин на сите навивачи во ниш, ке продолжам да пишувам на темата за првенството.
Ја на колку утакмици имам навивано,ти толку на тв немаш изгледано.Почна тука клетви курци палци па сеа ај не идам и гага да ми дадат иам за учење.Колку само и пешки би тргнал да најдеш карта,ама ај.:D
Не почнувај дискусија коа планираш да бегаш од коа ќе ти се дадат факти и докази.Не сум од тие фејсбук навивачи да навиваат само на битни утакмици.И чудно вадрар сезонава во СЕХА лига не те видов ни еднаш на трибина???Зашто????Кој е тука навивач за големи мечеви????Не ми реплицирај,сам се закопуваш во разговорот.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.714
О мај гад.
На ова награднава игра на Радио Скопје за гратиси, не можеш да припариш да фатиш линија упм :icon_lol:

М

Мартин`

Гостин
Други наградни игри освен на радио таксиво и оне има ? да си ја пробаме среќата оти по 150 евра за карти не ми се дава..

Член од
11 јануари 2012
Мислења
4
Поени од реакции
11
Четник , а да ти дадам јас на тебе и на твојата усрана држава ова шо ми е меѓу нозе малце да си поиграте ?
ako je usrana nemoj da dolazis nisam ti ja kriv i ja sam za novu godinu bio na ohrid pa ne kazem da je usran iako sam puko vise od 150e

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Ај и тука да прашам... Има ли такви што ќе одат без карти за натпреварот и ќе го гледаат во фан зоната?

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Продавам карта за првата утакмица,доста поволно...кој сака нека пише пп;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom