Каролина Гочева

Член од
31 декември 2007
Мислења
441
Поени од реакции
111
Jas vcera na sitel ne go gledav ,koga spomna vo najavata nekoja mega zvezda od zvezde granda malku mi se povrati, pa rekov nema sansi ja toa da go gleda pa makar i za spotot na Karolina koj mnogu sakav da go vidam,megutoa ova na you tube mi steka ne znam sto e problem moze mi e slaba konekcijata:toe:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Добро тоа за спотот, а виде некој на што личеше на Сител ? Ребрата чоече, како и се познаваа, ко на африканскине деца, без леб што се. Многу ми дое.. незнам, некое кило на неа и треба инстант.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Да не биде дека секогаш ја возвишувам, свесна сум дека никоја личност не може да е совршена, јас досега кажував и критикував нејзини настапи, песни, стил итн.
Тоа што мене малце не ми се допадна вчера беше токму фризурата, би сакала да биде со права кос,а според мене, поубаво стои таква фризура и ете, бар малце да се поздебели.
Спотот бар за мене е доста динамичен, интересен. И спотот за Љубов под облаците беше право освежугвање во времето кога излезе со кој го најави новиот албум, така да случајот е ист и со овој спот.

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Разработивте голема дискусија околу спотот на Каролина.
Некој спотот го плашел, за некој бил аматерски, за некој Каролина била ко со сперма потурена, слаба била ребрата и се гледале, и уште еден куп работи.
За разлика од обичните, досадни, приспивни спотови на Геј Геј и компанијата, ова е спот кој се разликува и отскокнува од останатите.Незнам кај видовте аматеризам или што и да е.Спотот е направен со солидна доза на професионализам.Впрочем не заборавајте дека сме на Балканот, во една напатена земја со име(ја вика кој како сака), дека живееме во сиромаштија и невработени еден куп, во земја во која едвај може да се каже дека има музичка сцена.Под сите тие услови и околности, спотот е солиден.
Единствена замерка е за тоа што има и мотор и џип, мислам дека малку претерале.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Росонер, и багер нека има ако сака ама нека е складно направено тоа. Не може да стават таков мотор и „таков“ џип како Пежото. Нека ставеле Порше џип, Туарег, Q5, Q7, сфаќам сега дека Пежо и е спонзор ама што не личи, не личи :toe:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.509
Поени од реакции
8.101
Ааа поликолорот владее :pos:

Енивејз, откако Огнен премина од Томато во К-15 мислам дека имаат изгубено во квалитет.
Во ред е да се има многу идеи, ама ова некако хаотично е направено. Можеле наместо пред моторот само пред џипот да парадираат. Хамер, нема потреба, имаше во еден спот претходно. Башка сеа Пежо и е спонзор.

Енивејз, мислам дека е најдобриот спот направен во Македонија последниве година дена.

Music_Lady

Kralica
Член од
25 јуни 2009
Мислења
181
Поени од реакции
6
Спотот е супер баш ми се допаѓа,али на јутјуб некако подобро изгледа вчера малку го видов на сител,али таму нешто со звукот не би беше ок.Единствено не ми се допаѓа само сцената со џипот али тоа поради спонзорите.
А што се однесува до Џену грл шо вели за забите,да единиците и се малку криви али тоа е зашо и се природни нејзини без порцалнски навлаки.
А дали некој ја има српската верзија на песната?
И јас ја барав српската верзија ама најверојатно уште не е излезена.Моја претпоставка е дека по завршувањето на летото ќе ја издаде таа верзија.А на 6-ти на Сунчане Скале ќе ја пеела новата со ОТ Бенд.

А инаку што се однесува на Каролина и јас многу ја ценам и мислам дека е најдобра во МК, ама дека треба да се здебели некое кило - треба.Вака и се губи и убавината.Бар лани 2007 на Евровизијата како што беше треба да врати.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Тоа со рок баладата е одлучено во последен момент. Требаше со Сајко, сегде тоа се збореше, сега одеднаш со сите од ОТ БЕНД излезе песната. Мислам дека тоа е направено поради напуштањето на сајко на продукција Емоушн, па затоа остануваат Вукашин, Џорџе и пауновиќ да го заменат во песната, ќе видиме.
Значи утре на Принчевите награди од 21 часот - Пинк Телевизија
Иначе гледам дека ги коментирате и спотовите на Џеј Џеј, е вака, можеби тоа се спотови кои навистина изгледаа преубаво визуелно, со убави момци и девојки, но баш тоа е целта веќе во сите нивни спотови, да се прикажат скаоата на Џеј Џеј и Елвир, ноќниот живот, играњето нивно.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.509
Поени од реакции
8.101
Да бидеме реални, помеѓу Бане Томато и Џеј Џеј, НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПОРЕДУВА.
Квалитетот, искуството, знаењето, сето тоа оди на сметка на Бане.

И доста веќе со спотовите на Џеј Џеј, бришам во иднина секој пост во кој ќе биде спомнат Џеј Џеј.

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Тоа со рок баладата е одлучено во последен момент. Требаше со Сајко, сегде тоа се збореше, сега одеднаш со сите од ОТ БЕНД излезе песната. Мислам дека тоа е направено поради напуштањето на сајко на продукција Емоушн, па затоа остануваат Вукашин, Џорџе и пауновиќ да го заменат во песната, ќе видиме.
Значи утре на Принчевите награди од 21 часот - Пинк Телевизија
Иначе гледам дека ги коментирате и спотовите на Џеј Џеј, е вака, можеби тоа се спотови кои навистина изгледаа преубаво визуелно, со убави момци и девојки, но баш тоа е целта веќе во сите нивни спотови, да се прикажат скаоата на Џеј Џеј и Елвир, ноќниот живот, играњето нивно.
Колку што јас знам на ПинкТв нема да има пренос,но за среќа ќе има на Мтв,но мислам дека таа песна односно Крај нема да ја пее,најверојатно нешто од Македонско девојче или дуетот со ОТ бенд.

А она што дебатирате за колата во спотот па споредувате некои други модели е малку смешно оти тој џип е таму зашто Пежо и се спонзори.
а хамер имаше во Хипокрит.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Да, да, дуетот со ОТ Бенд ќе го пее.
А зашто нема пренос на Пинк? Чудно... На која, на МТВ? Нашава МТв ќе има тоа? Кога?

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Каролина ја фалеа фалеа за спотов, само за тоа читав низ веснициве и вчера откако го гледав ваква останав :icon_eek:
Прилично лош спот.
Или не. Лош спот, дефинитивно!

Песната е ок, ми се допаѓа.
Каролина личи за 35 години моментално. Најгрда до сеа е. Многу е слаба, ужасно слаба. Главата и е како испиен череп. Бљак.
Јас лично би ја прогласила за анорексична.

Него да се вратам на спотот. Ужасен е. И Џеј Џеј, Врчак, Тони Зен компанија прават боље спотови. Бар за мене. Не ги слушајте ако несакате, ама барем подобри се спотовите.
Ах да и вчера вика оригинален спот.
А сличен ваков имаше и пред 10 години.
Значи нималку оригинален. Добро сеа само се разголила повеќе т.е повеќе и се гледаат коските.

Совет за Каролинчето е да се здебели едно 5-10 кила и да најде нова екипа кои ќе и ги прават спотовите.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Дефинитивно една ластовица не прави пролет, така да и со тебе е таков случајот, затоа што изгледа само за тебе е лош ваков спот. Спотот е последниве години најубав спот на ТВ екраниве, али на кој не му се допаѓа, ете гледај го тоа што го наведе како квалитет:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
А за убеденоста за сам свој доктор, повторно неам коментар. Дали некогаш сами сме размислиле какви сме и како изгледаме, па после да речеме за некој дека БИ ГО ПРОГЛАСИЛЕ ЗА АНОРЕКСИЧЕН.
Али јас и се восхитувам на линијата, а не и завидувам

Сличности меѓу Сакај ме и Крај? Хммммм......:pos2:

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.932
Поени од реакции
509
Спотот вака на прво гледање делува одлично. Е сега фактот дека Каролина треба да додаде некои 5-6 килца останува:).

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Песната кога прв пат ја слушнав воопшто не ми се допаѓаше, но како што повеќе ја слушам се повеќе ми влегува во уво и македонската верзија е многу поубава и попевлива од српската. Што се однесува до спотот, мислам дека е во ред, интересно, весело спотче, а со оглед на досегашната традиција на спотови општо на нашава естрада, можам да кажам дека е одличен. Секогаш може и подобро, но мене ми се допаѓа.
П.С. Мала дистракција и мал, делумен оф-топик: Скај Виклер :drk::drk::drk::kesa:
П.П.С. Дефинитивно е многу слаба и треба да додаде некое килце!

Kajgana Shop

На врв Bottom