Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Што е со Каролина? Ептен како анорексична бе...
Каролина никогаш не глумела ниту пак ќе глуми лудило како некои наши квази ѕвезди и ѕвездички,и воопшто не е слаба туку е една нормална девојка која води грижа за себе и своето здравје.А што се однесува до Тоше аман више престанете со тие глупости кога веќе немате што друго да кажете,таа беше една од ретките што го почитува и испочитува Тоше и не правеше маркетинг на негова сметка како што некои други и денденес го прават тоа и доколку барем малку го почитувате Тоше престанете више да коментирате за тоа.А што се однесува до лицето нејзино,секогаш и се приметува доколку е ненаспана и неодморена затоа така изгледа како и секој нормален човек безразлика на годините.Не ја бива ептен припичена глуми пичка ипол а слаба како да е од Зимбабве...после тоа со Тоше што се деси изјавата што ја даде толку ми стана одвратна мислам кога ќе ја видам да и плукнам во фаца, многу голема селанка и тешко ороспиче...
Леле и мене така ми заличи, не знам зошто. :SЗнам колку години има Каролина, ама синоќа изгледаше многу постаро отколку што е. :S