Каролина Гочева

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Што е со Каролина? Ептен како анорексична бе...

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Вчера кај Боки беше Сајко гостин, кажа дека снимил песна со Каролина која е во фаза на студиска доподготовка
Боки го праша дали му се свиѓа Каролина, дали го возбудува, и овој рече дека Каролина е навистина убава девојка и Боки го предупреди дека имала дечко:vozbud:
Иначе Република де ла Мода, бутикот на дечко и на Каролина го облака Боки

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Не ја бива ептен припичена глуми пичка ипол а слаба како да е од Зимбабве...после тоа со Тоше што се деси изјавата што ја даде толку ми стана одвратна мислам кога ќе ја видам да и плукнам во фаца, многу голема селанка и тешко ороспиче...
Каролина никогаш не глумела ниту пак ќе глуми лудило како некои наши квази ѕвезди и ѕвездички,и воопшто не е слаба туку е една нормална девојка која води грижа за себе и своето здравје.А што се однесува до Тоше аман више престанете со тие глупости кога веќе немате што друго да кажете,таа беше една од ретките што го почитува и испочитува Тоше и не правеше маркетинг на негова сметка како што некои други и денденес го прават тоа и доколку барем малку го почитувате Тоше престанете више да коментирате за тоа.А што се однесува до лицето нејзино,секогаш и се приметува доколку е ненаспана и неодморена затоа така изгледа како и секој нормален човек безразлика на годините.

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Најпопуларното македонско девојче Каролина на босанските музички награди ''индекси 09'' е номинирана во категоријата етно и world музика, за нејзиниот албум ''Македонско девојче''.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
На босанските????????????????????????????????????? :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Македонско девојче е промовиран надвор од Македонија, не знаев, се мислев дека овој албум ќе и остане смао за Македонија со оглед на специфичноста на звукот, али ОДЛИЧНо што ја промовираме ваквата музика надвор.
А овие награди се во состав на некоја телевизија или не?
Гласајте на овој линк за ЕТНО ЊОРЛД album godine
http://www.davorin.ba/muzika/2009.asp

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Гласав за Каролина за Етно-албум, а другата категорија не знам дали сум ја утнал или за некој друг сум гласал, покрај неа во други категории гласав и за Калиопи и за Леб и сол. :smir:

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Гласав и јас. :)

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Каролина и Никола Сарич Сајко гости во емисијата Слатка Моја на ТВ Авала.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
E штета што не ја дадоа песната, аман кога ќе излезе таа песна, колку време ја најавуваат, нестрплива сум стварно.
Многу се супер и двајцата, навистина интересен и необичен дуетски пар, Сајко е поспонтан и позборлив, а Каролина е попрефинета, помолчелива, права дама, но тоа што ги споило како дуетски пар е по мене, физичката убавина пред се, популарноста на Каролина и искуството со неверојатната попшуларност на Сајко кај женската популација.
Иначе песната рекоа дека и не е баш спора балада, баш убаво.
Браво за КАРОЛИНА кога и рече на водителкава дека ние сме топол народ кој пружа љубов:smir:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
гласав и јас, еве сеуште Каролинчето ни е прва:smir:

375
52
481
438
2187
3424
212
3088
76
4225
759
144
406

Член од
15 март 2006
Мислења
95
Поени од реакции
5
Еве и јас гласав эа Каролина, малку подршка од моја страна:pipi::helou:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
охохо од прееска кога гласав, значи пред десетина часови, па до сега Каролина има 350 гласови повеќе (изгледа има јака мобилизација)
инаку може да се гласа повеќе пати, само треба да се почека извесно време
Ајде напред Македонско девојче:pipi:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Кога гласав имаше 4572 гласа Каролина! Напред девојче!

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Kога гласате веке,гласајте и за другите наши номинирани претставници од МАКЕДОНИЈА:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom