не. Тешка професија е тоа, а и е доста ризична, на сред паркинг во непознато место во Европа, не би можел да заспијам.Ахаа епа супер , а ти планираш да работиш камионџија или не ?
Јас сериозноДа се надоврзам на темава како Почетник камијонџијакој планира сериозно со оваа професија .
Затоа здраво на поискусните![]()
Тешко е во поглед на тоа што не си постојано дома. Други тешкотии не гледам. Камионите се современи, лесно се возат, технологија интернет се тоа. Ризична- што знам. Ако знаеш каде не треба да паркираш, ок е.не. Тешка професија е тоа, а и е доста ризична, на сред паркинг во непознато место во Европа, не би можел да заспијам.
Тоа е тоа, ама има многу ризици. На вујко ми еден пријател од Велес му ставија дрога, возеше за Италија и таму го фатија со дрогата, камионот и приколката и ден денес не работи со камиони.....Исто така и на вујко ми кога возеше за Русија му се случувале опасни работи, живи луѓе трчале по камионот му се качувале по приколката и многу работи, ама тоа пред 10 години може има. И тој од тогаш престана да работи како камионџија....Тешко е во поглед на тоа што не си постојано дома. Други тешкотии не гледам. Камионите се современи, лесно се возат, технологија интернет се тоа. Ризична- што знам. Ако знаеш каде не треба да паркираш, ок е.
Е сеа, тоа што отсуствуваш од дома... платено е солидно![]()
Haha prikazni za Mali decaТоа е тоа, ама има многу ризици. На вујко ми еден пријател од Велес му ставија дрога, возеше за Италија и таму го фатија со дрогата, камионот и приколката и ден денес не работи со камиони.....Исто така и на вујко ми кога возеше за Русија му се случувале опасни работи, живи луѓе трчале по камионот му се качувале по приколката и многу работи, ама тоа пред 10 години може има. И тој од тогаш престана да работи како камионџија....
Ако ти така мислиш добро !!Haha prikazni za Mali deca
Убаво си кажа дечкото, се дешаваат такви работи, мора да си многу внимателен... Зошто да не, еве си чекаш ред на граница и некој ти се пикне под приколкка и под шасија ќе стави 2-3 кила дрога, и после кога ќе ја поминеш ќе те прати до некој паркинг кога ќе спиеш ќе си ја земе, а ако те стават на скенер нешто ќе ти ја најдат, така да си наебал...Haha prikazni za Mali deca
Има камериУбаво си кажа дечкото, се дешаваат такви работи, мора да си многу внимателен... Зошто да не, еве си чекаш ред на граница и некој ти се пикне под приколкка и под шасија ќе стави 2-3 кила дрога, и после кога ќе ја поминеш ќе те прати до некој паркинг кога ќе спиеш ќе си ја земе, а ако те стават на скенер нешто ќе ти ја најдат, така да си наебал...