Како ја оценувате работата на владата?

Оценки за владата.

• Недоволен 1

Гласови: 45 36,6%
  • Доволен 2

Гласови: 24 19,5%
  • Добар 3

Гласови: 22 17,9%
  • Мн.добар 4

Гласови: 11 8,9%
  • Одличен 5

Гласови: 21 17,1%

• Вкупно гласачи
    123
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Со оглед на тешкотиите со кои се соочува, ја оценувам со мн. добар 4.

Не мислам дека запнаа како што требаше и како што се очекуваше, но тоа е што е.

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Лошо но...
Како прво нема ништо од економскиот либерализам кој го ветија.
Има поддршка за најмасовна можна и неможна администрација.
Им се ебе софтвер ко да се деца некои, првпат да виделе пц или барем така прокламираат.
Не затворија ниедна битна фаца иако горе долу уфрлија во судството свои батки.
Јас ќе гласам за ВМРО бидејќи се залага за зачувување на името, за опстојување во борбата за Македонскиот идентитет, но морате бе луѓе да работите на уништување, целосно, на сдс и србоманите и сите оние кои имаат врски со нив.
Не да шурувате со истите и да си правите компромиси. Тоа ли го правите?
И каде е лустрацијата? Дај да видиме кој што згрешил, кој како постапувал во минатото.
Ви се молам, да бидеме некое време сериозни.

Сепак, ресурсите им се насочени на друго место најверојатно, на борбата со клетниците надворешни.
Но ќе повторам, дај подзаметете го нашиот двор.
И листа ви направив на волци за отстрел, нема изгледа кој да ја прочита.

Б

Бат Елохим

Гостин
3+.
типична. многу медиуми на нејзина страна, криминалците главни се уште се шетаат по улица, за да не ни се наљутат коалиционите партнери, непромислени закони кои паѓаат на уставен суд, поготово некои министри... за ќотек се...

Али генерално, неспоредливо подобра од тие досега. Посебно ми се свиѓа што се бескомпромисни за Македонцките работи кога е во прашање Нато и ЕУ.

инаку другите влади имаа 0 од мене. :)

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
kec so preporaka da se zapise na drugo skolo, za ovaa profesija ne ja biduva....ne e loso da proba vo Moskva imale nesto za klovnovi...

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
4-
Мн Добра е работата, одлично ја почнаја и привите месеца беја феноменални ама како одминува времето се полоши и полоши се.

Член од
22 декември 2008
Мислења
372
Поени од реакции
11
Прво - пофалби за идејата за анкета за оценување на владава. Владата генерално добро работи - ама генералната прелазна оценка не треба да ја задоволи. ПРИНЦИПОТ НА ЕГОИСТИЧКИ ГЛАСАЧ, мислам дека го прифаќаат многумина на форумов (кои дале поголема оценка од 1). Мислам дека ако не слушаат реакции и не ги поправаат грешките - ќе направат голема грешка. Грешка во однос на нивната политичка иднина, ама и грешка со која ќе ја сакатат Македонија давајќи им шанса на СДСх да се вратат на власт и по експресна постапка да ни го сменат името и да ни го сменат идентитетот. Лошо е што реалната опасност од таа промена на име и идентитет ВМРО може да ја злоупотребат и да почнат лошо да работат а сепак да се надеваат дека ќе добиваат и понатаму поддршка затоа што другата опција (СДСх) е поголемото зло за Македонија.

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
од мене 5 заради зачувувањето на македонизмот засега барем,затоа што успешно му опонираат на џелатот на нашиот народ лицето б.ц,затоа што малку од малку пркнаа административците со платите ,ги појачаа и пензионерите не е битно дали 500 или 700 денари,бидејќи ниедни до сега не им дадоа барем 1 ден а им земаа по многу повеќе,затоа што се на добар пат да го растират карциномот на народот наречен сдс а да и заради подигнување на национализмот кај правите македонци не кај оние продадените што го сонуваат белград и дркаат на софија а секој можен викенд се во солун,и нешто симптоматично освен исклучок неколку т.е 3-5 души сите други се некако релативно тазе на форумов и освен во тема политика ги нема на ниедно друго место што според мене остава впечаток дека се работи за партиски глувци кои се борат овај лижат кај нивните претпоставени и да не ме цитирајте не ме реплицирајте затоа што ќе останам глув на сите навреди и сл.глупости

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Првото полугодие, т.е пред изборите летоска беа за силна четворка, а сега попуштија, сепак сеуште преодна, доволен (2)! Клучен проблем: брзоплети, популисти, добри идеи -лоша реализација, ароганција.
Да се надеваме дека ќе се вратат во колосек, имаат уште доста време:toe:

01

Член од
5 февруари 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
Jas davam cista 5ka za ovaa Vlada zatoa sto so teski napori se obiduva da ja sredi situacijata vo koja sto ja najde Makedonija.So tek na vreme ke se sredi se
DA ZIVEE VLADATA NA REPUBLIKA MAKEDONIJA

Сандар

Heartagram's child
Член од
27 ноември 2008
Мислења
168
Поени од реакции
2
Премногу очекувате од владите..т.е владата...реално ако гледате..хмм..ја би дадел 3

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
Jas davam cista 5ka za ovaa Vlada zatoa sto so teski napori se obiduva da ja sredi situacijata vo koja sto ja najde Makedonija.So tek na vreme ke se sredi se
DA ZIVEE VLADATA NA REPUBLIKA MAKEDONIJA
Се извинувам Господине, од кој штаб се јавувате?!?:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom